ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,616 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 751 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות טויוטה יאריס 2009 ידנית. מחירון שלה 42,500 (משוקלל - תוספת של 1,000 ש"ח ). הרכב הוא רכב שני במשפחה, לנסיעות לעבודה. מה דעתכם על הרכב ומה המחיר הריאלי שלו?
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני מתלבט אם לקנות רכב חדש כזה או משומש של חברה אחרת באותו אסור של מחיר. אני צריך שבעה מקומות ונוסע עם הרכב כ 25 אלף קמ בשנה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 2 תגובות
- 558 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 0 תגובות
- 516 צפיות
שלום לכולם, לאחר סקירה נרחבת של יד 2 וכל חברות הליסינג בעקבות הסופר מיני המתאימה ביותר, לא הגעתי להחלטה מוחצת ומכיוון שלא מצאתי יונדאי I20 עם נתונים מתאימים עומדת בפני ההתלבטות בין 2 הרכבים: 1. פיאסטה 2012 אוטומט, יד ראשונה מליסינג 54,000 קילומטר ב 49,000 ש"ח. 2. פולקסווגן פולו, 2011, יד ראשונה מפרטי, טריידליין/קומפורטליין 1.4 (לא TSI), א 65,000 קילומטר 56,000 ש"ח. מבחינת בטיחות קצת חששתי מהפיאסטה אך מחוות דעת שקראתי באינטרנט ומהפורום פה הבנתי שהיא דווקא מאוד בטיחותית, מצד שני חבר אמר לי משהו על בעיה בגיר ובמצמדים ובפורום אחר קראתי על כך חוות דעת אחת שאכן מישהו טען שסבל מהעניין. הרכב מיועד לאשתי ולתינוקת, נסיעה ממוצעת של 40 ק"מ ביום ככה שאין משמעו…
הודעה אחרונה מאת shoko30, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 522 צפיות
שלום לכולם. אני עומדת לרכוש רכב חדש. ברשותי 45K, אני צריכה את הרכב לנסיעות בעיר ופעם בשבועיים לירושלים. יש לי שני מתבגרים שישתמשו גם הם ברכב... כמו כן חשוב לציין שאני גרה במרכז העיר מקום קשה לחנייה. מה אתם ממליצים לרכוש? חשבתי לרכוש את המכונית במגרש מורשה. מה דעתכם? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת כרמל10000, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סובארו בי4 שנת 2008 עברה 138 אלף קמ לגבי הצריכת שמן נאמר לי על ידי המוכר שזה בגלל גומיה שצריך להחליף שעלות תיקון כ 400 שח מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Razg, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש באפשרותי לרכוש רנו מגאן II דיזל ידני שנה: 2005 הרכב שייך למורה נהיגה ששמר עליו מהיכרותי האישית איתו, הוחלף לו מנוע ב 300,000+ ציריות חדשות + מסרק הגה המחירון שלו 12,000 אחרי שקלול ביד 2 עם יש מישהו שמכיר את הרכב אשמח לשמוע פרטים על הרכב (מחלות ידועות, צריכת דלק, בעיות מכניות נפוצות עם יש וכו') תודה
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, חודש עם האאוטלנדר (ליסינג תפעולי) הספיק לי בהחלט ואני כבר מרחרח. בודק את האפשרות להחליף אותו לקראת נובמבר - דצמבר. השרשור לא נועד לשמוע הצעות לרכבים, אלא לוודא מי יודע עד מתי ישווקו את הדגמים הבאים ומתי הדגמים החדשים שלהם יהיו זמינים: 1. פורד ס. מקס 2. פורד מונדאו 3. וולקסוואגן טיגואן 4. סקודה סופרב אני יודע שזה גם תלוי ברזרבות של חברת הליסינג אבל אולי יהיה שווה לחכות עוד קצת זמן אם אני יודע בוודאות שדגם כזה או אחר יהיה זמין. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות סופר-מיני חדשה, אוטומטית, במחיר שבין 80 ל95 אלף ש"ח. כמובן שהאפשרות הזולה ביותר היא סיאט איביזה ב80 אלף ש"ח עם מנוע 1.2TSI. הבעיה שלי היא שבעוד רגע מגיעה גירסה חדשה שלה, ואני חושש מלקנות רכב "זקן". אפשרות שנייה, היא סקודה פאביה החדשה, עם אותו מנוע, אך הבעיה היא שמחירה הוא 95 אלף, שזה הבדל ענק. אפשרות שלישית, אין לי. אתם יכולים להציע לי מניסיונכם. חשוב לציין: אני רוצה לקנות את הזולה ביותר, לכן האיביזה קורצת, אך יש עוד פרמטרים כגון: רכב אמין, צריכת דלק נמוכה, בעל שווי שוק גבוה למחירה עתידית, וחדיש יחסית ל2015. מה הייתם ממליצים לאור מה שכתבתי? תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 663 צפיות
אני הולכת היום לראות רכב (מאזדה) בירושלים ומחפשת המלצה על מכון בדיקה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. איזה רכב מבין הנ׳׳ל מומלץ יותר לקחת מליסינג בעבודה, מדובר במשפחה +2, נסיעות לרוב בינעירוניות, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני אסביר את ההתלבטות שלי, היא טיפה קשורה לחשיבה כלכלית. אני מעוניין לדעת אם זו חשיבה נכונה בכלל? אני עומד היום על סף קניית רכב חדש. קניתי לפני שנתיים מיצובישי לנסר 2010 עם 140,000 ק"מ ב - 46K ש"ח. היום בעסקת טרייד אין יתנו לי עליו משהו כמו 30K ש"ח, ואם אני ארצה עוד אוטו עם נתונים דומים נניח מ 2011 כדי שיהיה לי לשנתיים + הקרובות אצטרך כנראה להוסיף את ה 15K. וכך חוזר חלילה כל שנה . האפשרות השניה היא לעשות ליסינג ובכל חודש לשלם 1300 ש"ח * 36 חודשים = 46,800 ( בלי מקדמה כגון :באמריקן ליס) ובסוף ה 3 שנים פשוט לעבור לאוטו אחר חדש . לא יודע למה אבל לי זה נראה שווה אתה מוציא בסופו של דבר את אותו סכום רק שבאפשרות השנייה אתה מקבל כל פעם אוטו חדש . …
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זקוק להצעות לרכבים משפחתיים משנת 2010-2011 בתקציב עד 60 אלף חשוב שהרכב יהיה חסכוני , ואמין כרגע יש סוזוקי ליאנה ומאוד לא מרוצים מן הרכב , חלש וזולל דלק 1:8.5 בעיר שהם מרבית הנסיעות ברכב . במידה וישנה סופר מיני מעניינת לרכישה במסגרת התקציב אפשר להציע גם כן.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מתעניין ברכישת שברולט קפטיבה ספורט,אשמח לקבל חוות דעת על הרכב
הודעה אחרונה מאת pe4kov, -
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
היי, לאחר חקר שוק ארוך נותרתי עם שני רכבים בגמר מאזדה 3 ופיג'ו 508 , הקריטריון הכי חשוב לי זאת אמינות המכונית, כמה שפחות קלקולים ומוסכים. כפי שהבנתם התקציב לא קטן , ומניסיון עבר דווקא האירופאיות פחות אמינות, מצד שני קיבלתי המלצה חמה מחבר על הפיג'ו , מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת שמואל.ג, -
- 0 תגובות
- 487 צפיות
לחברי הפורום הנכבדים, אני עומד להתחיל עבודה חדשה שבה אני יקבל ליסיניג תפעולי+ דלקן, ככה שירידת ערך, חסכון בדלק ואמינות לטווח ארוך אינם מהווים שיקול. (ובשביל זה אני משלם יותר כנראה ולוקח ליסיניג) אני לא מבין ומתעניין ברכבים בכלל (מחילה על חילול הקודש ) ככה שרוב הניואנסים של חווית נהיגה יעברו לי מעל הראש. אז מה כן חשוב? א. נוחות של הנוסעים מאחור. שזה אומר שתי כסאות בטיחות ועוד אדם נוסף כמה שיותר מרווח. ב. תא מטען גדול עם פתח הטענה תועלתי. ג. בטיחות בטיחות בטיחות. ד. לא גדול וגלמוני כדי שיהיה קל לאישתי לנהוג (ולחנות) באופן שלא סותר את סעיף א' אם זה אפשרי (לא סטיישן או SUV). ה. תוספות נוחות שיבואו עם רכב ליסניג (שאני מבין זה מפרט מאד בסיסי)…
הודעה אחרונה מאת Mad Hatter, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מתכנן לרכוש רכב סטיישן חדש ואני מתלבט האם כדאי לחכות לפורד פוקוס החדשה (שלא ידוע לי האם היא תגיע עם הגיר הרובוטי) או לבחור בסקודה אוקטביה קומבי (פלות יפה לטעמי). אני מחפש רכב שמתאים למשפחה עם שני כיסאות בטיחות מאחורה. אשמח לשמוע חוות דעת למי שנהג בשני הרכבים. תודה
הודעה אחרונה מאת talme, -
- 4 תגובות
- 618 צפיות
שלום אני מחפש רכב מיני כמה שיותר חסכוני לנסיעות בינעירוניות קצרות (בקושי יכנס לעיר) יחסית. קשה לי לדעת כמה הרכב יסע, כי הוא בעיקרון יהיה רכב משני, אבל פעם ראשונה שיהיה רכב משני ככה שאני ממש לא יודע... כמובן שבגלל שהוא בעיקר לנסיעות בינעירוניות, יכולת להגיע למהירויות גבוהות בלי שאני ארגיש שהוא מתפרק זה די קריטי. מבחינת אנשים שנוסעים, בדרך כלל עד 3 כולל נהג, אולי לעיתים רחוקות רכב מלא. אז בקיצור, רכב קטן, חסכוני, ידני, לנסיעות בינעירוניות, עד 35K ש"ח. כרגע אני מסתכל על פג'ו 107/סיטרואן C1, יונדאי i10 וקיה פיקנטו, כולן סביב שנת 2011, אבל אשמח לשמוע אם אני מפספס משהו. וד"א, לקיה פיקנטו יש 7 שנות אחריות, האם זה היה גם בשנת 2011 ואם ארכוש את הרכב עדיין …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רכב מיני חדש. תקציב - עד 80K. אני מעוניין רק ברכב חדש ולא 0 ק"מ מליסינג. עדיפות אוטומט אבל לא חובה. בהתחלה חשבתי להוסיף עוד 10K ולקחת את הסיטרואן קקטוס, שנראה אחלה רכב והוא גם לא מיני אבל ירדתי מזה... עקרונית אני יותר מכוון לקיה פיקנטו, אבל פתוח גם להמלצות אחרות. העניין הוא שאני גר בכרמל ואני עובד בקריית טבעון כך שאני צריך רכב שיודע לסחוב בעליות, לכן מנוע 1000 נראה לי פחות מתאים. שאלה כללית גם - האם הקונספט הזה של שנת ירידה לכביש עדיין קיים? אני מכיר שהיום מה שקובע זה החודש שהרכב ירד לכביש אבל כולם אומרים לי שיש התחשבות גם בשנה ולכן עדיף לי לקבל את הרכב בינואר ולא באוקטובר. אשמח לעזרתכם
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
(שואל בשביל חבר) יש לו 3 ילדים קטנים (2x5.5 + 1x1.5) שעדיין יושבים בכל מיני מושבי ילדים למינהם. יש לו היום מאזדה 3 האצבק 2014 אבל הילדים דחוסים מאחור ולא יכולים לחגור את עצמם בגלל הדחיסות. האם ישנם משפחתיות בעלות מושב אחורי רחב יותר שבהן ניתן להכניס 3 כיסאות שכאלו בלי להדחס?
-
שלום רב, לצערי רכבו של סבי הלך "טוטאלוס" בתאונה (נהגת שדיברה בטלפון ולא חשבה לבלום לפני רמזור ) - לנוסעים שלום לשמחתנו. כעת, צריך להחליף לו את הפיאט ששימשה אותו נאמנה 15 שנה (רק מוסך מורשה). כמה פרמטרים: -חובה אוטומט -נסועה נמוכה, כך שצריכת דלק אינה פרמטר מאוד משמעותי -הוא הנהג הראשי, אך נעשה ביטוח גם לנהגים צעירים - לנכדים שלוקחים את הרכב פעם או פעמיים בשבוע, לכן חשוב שהביטוח לא יהיה מוגזם (הוא יעשה גם מקיף). -עדיפות לרכב לא נמוך מדי, שיקל על כניסה ויציאה ככל הניתן. -לא מיני, הוא רגיל רק למשפתחתיות, ואולי לכיוון הסופר מיני הלא קטנות מדי - אבל לא קטן מזה. כמו כן אשמח להתייעץ איתכם - האם בטווח זה אפשר למצוא גם במגרשי רכב נורמליים יחסית? (…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היתי דיי סגור על המיקרה ואז מצאתי את הפונטו במחירים מאוד שפויים בקילומטר נמוך התקציב הוא עד 40000 צריך להיות חסכוני בדלק, רכב לרווק צעיר, אמור לשמש בעיקר בנסיעות עירוניות עם אפשרות לנסעות ארוכות מידי פעם, עדיפות לאוטומט, רצוי מאוד שיהיה אמין ולא יאכל את הארנק. מאובזר זה רצוי אך לא מאוד דחוף כמו כן מראה צעיר אשמח לחוות דעת בנושא!
הודעה אחרונה מאת Andrei Brandes, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 572 צפיות
ראיתי רכב דייהטסו סריון אוטומט שנת 2000 מאוד נחמד. החשש המרכזי שלי הוא הערת המוכר (וייאמר לזכותו) שלאחרונה ולפעמים הרוורס לא משתלב. זה קרה כמה פעמים אבל בדרך כלל זה בסדר. גם בנסיעת הבדיקה שלי היה תקין. השאלה אם לחשוש מזה כי אולי הגיר יתקלקל לגמרי או שזו בעיה נקודתית. יש לציין שהאוטו עבר טסט לפני חודשיים ומוצע לי בפחות מ-5000 שח.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב (יד שניה אבל לא שולל יד ראשונה) שישרת אותי עבור נסיעות לעבודה וחזור. אני גר באיזור ירושלים ועובד בהוד השרון. הרוב המוחלט של הנסיעות יהיו בין עירוניות, עם העליות של כביש 1 כמובן. אני מתלבט בין רכב חסכוני קטן (למשל פיאט 500) לבין רכב יחסית גדול יותר, בקטגוריית המיני והסופר מיני (i10, פיקנטו, ועד אפילו סיאט איביזה בעיקר בגלל התמורה למחיר שלה). לי ולבת זוגי יש כרגע שברולט ספארק 2011 שנותנת 14 קילומטר לליטר במדידות שעשיתי. הרכב בשימוש העיקרי שלה אז הוא לא ישמש אותי. וגם 14 קילומטר לליטר זה לא חסכוני בעיני (16 ומעלה זה כן). תקציב - אני כמובן מעוניין לחסוך, גם במחיר וגם בדלק. אבל אני לא נרתע מהשקעה ראשונית גדולה עבור חסכון בטווח …
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
שלום אני שוקל לעבור לרכב ליסינג קטן יותר ממה שיש לי כרגע ורציתי להתעייץ לגבי עניין הבטיחות יש הרבה דגמים שברור מה ציון הביטחות שלהם אבל שני הדגמים הנ"ל קצת בעייתים מהבחינה הזאת מדובר בדגמים שנת 2013 (מסיים תקופת חכירה של מישהו אחר במחיר מוזל) סיאט איביזה סטיישן (FLOW) - קודם כל האיביזה הרגילה קיבלה 5 כוכבים כאשר נבחנה עם 6 כריות אוויר אבל בארץ היא שווקה רק עם 4 כריות אוויר - מה זה אומר ? האם ניתן להסיק משהו לגבי הביטחות של הרכב ללא כריות הוילון ? חוץ מזה , האם מתוצאה של מרכב האצ'בק ניתן להסיק לגבי תצורה של סטיישן ? (או סדאן?) האם בכלל ניתן לדעת משהו על הביטחות של הדגם הזה ? I25 - כאן אמנם יש 6 כריות אוויר, אבל הדגם לא נבחן. האם ניתן להשתמש/להסיק משהו…
הודעה אחרונה מאת akalithium, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 528 צפיות
היי, כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש רכב קטן וחסכוני עד 30 אלף ש"ח, גיר אוטומט\רובוטי. במסגרת האופציות שראיתי היו פיאט פונטו גרנדה\איבו, ניסאן מיקרה, פג'ו 107. האם יש המלצות נוספות? חוות דעת ספציפיות לגבי הרכבים ומה יותר\פחות מומלץ? תודה מראש לכל המסייעים!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אימי מחליפה רכב כל 3 וחצי שנים עכב זכאות בביטוח לאומי, היא מכרה את הקשקאי שברשותה ומחפשת קרוסאובר חדש, יש לציין שהקשקאי היה נהדר, ואנחנו מחפשים משהו הכי דומה לזה. למה הכי דומה ולא קשקאי? כי אין קשקאי מנוע 2000 יותר. תקציב סביב ה160K, ההתלבטות היא בין הקיה לבין הטויטה, הרכב ייסע בערך 6000 ק"מ בשנה, צריכת דלק לא מהווה שיקול, מינימום מנוע 2000 (ביטוח לאומי לא מכיר ב1.2 , 1.4 T לצערי) הדרישות מהרכב הם תנוחת נהיגה נוחה, שיוט על הכביש, בטיחות, איבזור, אין שום יתרון ב4X4 ואין צורך ב4X4. בנוסף גם לסחירות יש כאן משמעות, אנחנו מחליפים רכב כל 3 וחצי שנים. אשמח לקבל הצעות נוספות, יש לציין שהרכב חייב להיות קרוסאובר. (הגובה מקל עליה בכניסה והי…
-
- 1 תגובות
- 531 צפיות
לפני שפתחתי את האשכול קראתי הרבה בפורום על הרכב. אך ההתלבטויות שלי עדיין רבות. יש לי כעת הצעה על הפרק של רכב שעשה 120K במחיר 38 אלף הרכב עבר אחרי 100 אלף החלפת קלאצ' חדש מקורי במוסך אמין (הבעלים לא החליף קלאצ במוסך מורשה בגלל שהעלות שם עוד 1500 ש"ח) כללית נהגתי הרבה על ידני כך שאני חושב שאני אתרגל מהר לרכב השאלה היא האם בגלל הקילומטרז' הגבוה יחסית (יש בשוק הרבה יותר נמוך) לא שווה לגשת לרכב הזה או שזה כן שווה בדיקה. כמו"כ בנסיעת מבחן שעשיתי לרכב קצת חששתי מהקטע שהוא מדרדר אחורנית בתחילת נסיעה בעליות, למשל ברכב ידני רגיל למדתי מהר איך לא לתת לו לדרדר כלל בעליה וגם אם כן בכמה סנטימטר, ברכב הרובוטי אני מרגיש שאין לי שליטה על הדרדור ותמיד הוא ידרדר קצ…
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 606 צפיות
יש לנו 6 ילדים ויונדאי H1 דיזל אוט´- (עם 9 מקומות) סה"כ האוטו במצב טוב, אבל לאחרונה הסתבכנו עם כל מיני תקלות בעלויות גבוהות מאוד, וכנראה שעוד לא נגמרו... רוב הנסיעות שלנו הן בתוך העיר, ובחלקן אנחנו נוסעים רק עם חלק מהילדים. חשבנו לקנות עוד רכב קטן וחסכוני במחיר זול (עד 20 אלף) לטובת נסיעה בתוך העיר עם חלק מהילדים. המטרה היא להימנע מלהשתמש ברכב הגדול כאשר לא צריך אותו כדי למנוע את הבלאי שלו, לא להיגרר לעלויות נוספות ולשמור על ק"מ סביר לקראת מכירתו מתישהוא. מה דעתכם? לקנות? משתלם כלכלית? יש לכם המלצות על רכבים חסכוניים ולא קטנים מידי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zilasaf, -
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
היי , אנו זקוקים לעזרתכם המעורכת, אנו זוג צעיר עם תקציב עד 40K , שצריכים לקנות רכב משפחתי עבור צאצאים עתידיים . חובה שהרכב יהיה אוטומט בשביל האישה , עדיפות לחסכוני מבחינת דלק , מרווח , ואמין.. אנחנו ממש אבודים כי אנו לא מבינים בזה ומרגישים שכל אחד יכול לעבוד עלינו בנושא. אם יש לכם משהו שנותן שירותי ייעוץ וליווי בנושא גם בתשלום. שאין לו אינטרס לחברה זו או אחרת יתקבל בברכה. תודה, מיקי
הודעה אחרונה מאת Nadav1980,