Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב מיני כמה שיותר חסכוני לנסיעות בינעירוניות קצרות (בקושי יכנס לעיר) יחסית.

קשה לי לדעת כמה הרכב יסע, כי הוא בעיקרון יהיה רכב משני, אבל פעם ראשונה שיהיה רכב משני ככה שאני ממש לא יודע...

כמובן שבגלל שהוא בעיקר לנסיעות בינעירוניות, יכולת להגיע למהירויות גבוהות בלי שאני ארגיש שהוא מתפרק זה די קריטי.

מבחינת אנשים שנוסעים, בדרך כלל עד 3 כולל נהג, אולי לעיתים רחוקות רכב מלא.

אז בקיצור,

רכב קטן, חסכוני, ידני, לנסיעות בינעירוניות, עד 35K ש"ח.

כרגע אני מסתכל על פג'ו 107/סיטרואן C1, יונדאי i10 וקיה פיקנטו, כולן סביב שנת 2011, אבל אשמח לשמוע אם אני מפספס משהו.

וד"א, לקיה פיקנטו יש 7 שנות אחריות, האם זה היה גם בשנת 2011 ואם ארכוש את הרכב עדיין תהיה לי אחריות?

תודה :)

פורסם

7 שנות אחריות כאשר ה3 הראשונות מלאות וה4 הנותרות רק על הגיר והמנוע.

אם אתה נוסע רוב הזמן בינעירוני אז עדיף כבר סופרמיני, מיני פחות נוחה בד"כ לטווחים ארוכים.

תשקול פונטו איבו/גרנדה , רנו קליאו דור 3 .

לרוב מכוניות המיני מנוע ליטר כאשר הגרסאות עם המנוע הגדול יותר בד"כ באות בעיקר באוטומט.[\

בתקציב שלך לפנדה ולספארק יש את המנועים הגדולים יותר בקטגורית המיני. ותוכל לשקול גם את הסיאט מי אם יש בגרסת ה75 כ"ס.

פורסם

לדעתי לנסיעות בינעירוניות רצוי רכב מרווח וחזק יותר, ל3 אנשים יהיה קצת צפוף במכונית מיני, והן חלשות יחסית.

שקול סופר מיני מעט ישנה יותר, אולי אפילו תמצא אחת בתקציב שלך, פאביה, רנו קליאו, פורד פיאסטה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
7 שנות אחריות כאשר ה3 הראשונות מלאות וה4 הנותרות רק על הגיר והמנוע.

אם אתה נוסע רוב הזמן בינעירוני אז עדיף כבר סופרמיני, מיני פחות נוחה בד"כ לטווחים ארוכים.

תשקול פונטו איבו/גרנדה , רנו קליאו דור 3 .

לרוב מכוניות המיני מנוע ליטר כאשר הגרסאות עם המנוע הגדול יותר בד"כ באות בעיקר באוטומט.[\

בתקציב שלך לפנדה ולספארק יש את המנועים הגדולים יותר בקטגורית המיני. ותוכל לשקול גם את הסיאט מי אם יש בגרסת ה75 כ"ס.

לדעתי לנסיעות בינעירוניות רצוי רכב מרווח וחזק יותר, ל3 אנשים יהיה קצת צפוף במכונית מיני, והן חלשות יחסית.

שקול סופר מיני מעט ישנה יותר, אולי אפילו תמצא אחת בתקציב שלך, פאביה, רנו קליאו, פורד פיאסטה וכו'.

כמה גדול ההפרש בצריכת הדלק מול הסופר מיניות?

כי הנסיעות הן מאד קצרות, 20 דקות במקסימום. (כן שימוש קצת מוזר, בגלל זה פניתי אליכם חח)

לדעתי מיני תתאים לי יותר בגלל המחיר וצריכת הדלק.. נוחות זה באמת פחות קריטי בכאלו נסיעות קצרות. לכל נסיעה ארוכה יש לי את הרכבים של ההורים שהם גדולים וגם עם דלקן ;) (אני תלמיד תיכון)

פורסם

אני עם קליאו 1.2 ידנית 2012 עושה משהו כמו 1:17 מחוץ לעיר.

היא הרבה יותר נעימה מכל מכונית מיני, יותר בטיחותית, יותר מאובזרת, יותר חזקה, יש גם קרוז קונטרול שישאיר את הרגל הימנית שלך במנוחה מחוץ לעיר :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...