Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חודש עם האאוטלנדר (ליסינג תפעולי) הספיק לי בהחלט ואני כבר מרחרח. בודק את האפשרות להחליף אותו לקראת נובמבר - דצמבר. השרשור לא נועד לשמוע הצעות לרכבים, אלא לוודא מי יודע עד מתי ישווקו את הדגמים הבאים ומתי הדגמים החדשים שלהם יהיו זמינים:

1. פורד ס. מקס

2. פורד מונדאו

3. וולקסוואגן טיגואן

4. סקודה סופרב

אני יודע שזה גם תלוי ברזרבות של חברת הליסינג אבל אולי יהיה שווה לחכות עוד קצת זמן אם אני יודע בוודאות שדגם כזה או אחר יהיה זמין.

תודה לכולם!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פורד אס-מקס ומונדאו המעודכנות הוצגו אי שם ב-2014 (מונדאו בתחילת השנה אם אינני טועה והאס-מקס באמצע השנה).

לא חושב שיוחלפו בקרוב.

על הטיגואן דיברו ב-2014 שיגיע היורש בקרוב.

קראתי לפני כמה חודשים מבחן דרכים על הסופרב החדשה. לא יודע אם כבר משווקת בארץ.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לפי מיטב הבנתי, הפורדים והסופרב כבר משווקות באירופה, ואמורים להגיע לכאן בסוף שנה. לגבי הטיגואן אני לא יודע. מישהו אמר לי שכבר לא מוכרים מונדאו דגם ישן כרגע. כל אחד מהנ"ל ייספק אותי, אבל לא אחכה עד סוף שנה הבאה או משהו כזה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את המונדאו החדשה כבר ראיתי נוסעת על הכביש באוקראינה.

נכנסתי גם לסוכנות להתרשם ממנה מקרוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
את המונדאו החדשה כבר ראיתי נוסעת על הכביש באוקראינה.

נכנסתי גם לסוכנות להתרשם ממנה מקרוב.

ראיתי אותה לא מעט וגם נסעתי באחת שכורה כמה ימים באנגליה, אבל לא הבנתי איך בדיוק זה עוזר לפותח השירשור? [emoji15]

פורסם

למי שהסופרב נמצאת אצלו ברשימה, הייתי ממליץ להמתין קצת, הדגם החדש גם נראה נהדר וגם מפנק בנסיעה ברמות שהנוכחי לא ממש יודע לעשות, זה מבלי לגעת במראה הסובייטי של האחרון.

פורסם

הסופרב מגיעה אוטוטו

הס.מקס כנראה בתחילת שנה הבאה

למונדאו ה"חדשה" אנחנו מחכים מ-2012. אז רק השד יודע מתי היא תגיע

לגבי הטיגואן אין לי מושג

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...