Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי דיי סגור על המיקרה ואז מצאתי את הפונטו במחירים מאוד שפויים בקילומטר נמוך

התקציב הוא עד 40000 צריך להיות חסכוני בדלק, רכב לרווק צעיר, אמור לשמש בעיקר בנסיעות עירוניות עם אפשרות לנסעות ארוכות מידי פעם, עדיפות לאוטומט, רצוי מאוד שיהיה אמין ולא יאכל את הארנק.

מאובזר זה רצוי אך לא מאוד דחוף כמו כן מראה צעיר :)

אשמח לחוות דעת בנושא!

פורסם

מראה זה סובייקטיבי, ועם זאת - אני לא חושב שיש מקום להשוואה. יש מישהו שאוהב את המראה של המיקרה?? :oops:

שים לב שאתה משווה בין רכב מיני (מיקרה) לסופר-מיני (איבו). למען הסר ספק: סופר מיני זה יותר גדול.

מבחינת חסכון הנתונים קרובים למדי, אולי קצת לטובת המיקרה. מבחינת אבזור האיבו הרבה יותר מאובזרת, והיא גם מרווחת ופרקטית יותר. שים לב שהאיבו רובוטית בעוד שהמיקרה למיטב זכרוני לא.

מבחינת אמינות, אחרי קרוב לשנתיים עם איבו, נשרפו לי זוג נורות, זהו.

לדעתי אין כאן שאלה רצינית, כל עוד אתה לא מפחד מהגיר הרובוטי - האיבו מרווחת יותר, מאובזרת יותר, לדעתי יפה הרבה הרבה יותר. הרכב לא מאוד נפוץ ולא יותר מדי סחיר (נו, פיאט) ולכן אפשר למצוא אקזמפלרים מאוד שמורים מאובזרים ועם ק"מ נמוך במחיר אטרקטיבי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על הפונטו. יש לה גיר רובוטי שצריך להתרגל אליו.

סה"כ הפונטו עולה על המיקרה בכל פרמטר, אבל הגיר הוא נקודת תורפה.

פורסם

בתור בעלים של שני רכבי פיאט, הביקורים שלי במוסך עקב בלת"מים עד כה הם.... אפס.

אני חבר בקבוצה של בעלי בראבו, אין שם שום דבר מיוחד שראיתי.

יש לי מס' חברים עם איבו, וגם כאן בפורום הרכב הזה הופיע מס' פעמים - לא ראיתי משהו מיוחד בדגמי האיבו (2010+), בהם הגיר הרובוטי שונה מדגמי ה'גרנדה' וכנראה אמין יותר.

יש מחלות ידועות: בבראבו התושבת מנוע מתה באזור ה100K ואז הרכב רועד בסרק, ובאזור ה100-140K הקלאצ' דורש החלפה. בשני הרכבים הדשבורד באזור הנוסע מתנפח/נסדק, אך זה פגם אסתטי שלא הייתי מודע אליו בכלל עד שמישהו אמר לי להסתכל שם ספציפית.

אני מאמין שהמוניטין המפוקפק של פיאט הוא בעיקר "בזכות" דגמים ישנים שלהם. המיתוג הזה הוא נהדר למי שרוכש רכבים יד 2, היות והוא מרסק את הערך של הרכבים לרצפה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מצאת רכבים ספציפיים או שהשאלה באופן כללי? אם כן, אילו שנים? אגב, המיקרה היא לא רכב מיני. היא סופרמיני אבל הדור הנוכחי קטן קצת ביחס לסופר מיני כיום ולכן מחשיבים אותה בין לבין (אבל אתה בכל אופן מדבר כנראה על הקודמת).

פורסם

אני מוכר פונטו 2011 ב40K.

עד לפני כמה חודשים שמקום העבודה שלי לא כלל זחילה של 60 דקות באיילון, הפונטו היתה נהדרת.

בפקקים הגיר הרובוטי מרגיש כאילו חזרתי לגיל 17 ואני מתחיל ללמוד לנהוג על גיר ידני ;) האוטו לא נכבה אבל הקפיצות הם ממש בלתי נסבלות וגם באות בהפתעה!

בנייתם אני מפעיל מצב ECO שמעדיף הילוך גבוה יותר וזה קצת עוזר.

• תוכן חדש...