Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שפתחתי את האשכול קראתי הרבה בפורום על הרכב.

אך ההתלבטויות שלי עדיין רבות.

יש לי כעת הצעה על הפרק של רכב שעשה 120K במחיר 38 אלף

הרכב עבר אחרי 100 אלף החלפת קלאצ' חדש מקורי במוסך אמין (הבעלים לא החליף קלאצ במוסך מורשה בגלל שהעלות שם עוד 1500 ש"ח)

כללית נהגתי הרבה על ידני כך שאני חושב שאני אתרגל מהר לרכב השאלה היא האם בגלל הקילומטרז' הגבוה יחסית (יש בשוק הרבה יותר נמוך) לא שווה לגשת לרכב הזה או שזה כן שווה בדיקה.

כמו"כ בנסיעת מבחן שעשיתי לרכב קצת חששתי מהקטע שהוא מדרדר אחורנית בתחילת נסיעה בעליות, למשל ברכב ידני רגיל למדתי מהר איך לא לתת לו לדרדר כלל בעליה וגם אם כן בכמה סנטימטר, ברכב הרובוטי אני מרגיש שאין לי שליטה על הדרדור ותמיד הוא ידרדר קצת, זה משהו שאפשר לחיות איתו?

כללית אשמח לשמוע עוד טיפים למי שיש והמלצות לבדוק לפני קניה.

התקשרתי לטיוטה זמיר בירושלים והם אמרו לי שתמורת כ350 ש"ח הם יבצעו לי בדיקה לרכב (הם לא קוראים לזה בדיקה כי אין להם אישור לעשות בדיקות לפני קניה, אז מכבסים מילים), האם מומלץ לעשות אצלם את הבדיקה או שעדיך ללכת למכון בדיקה כמו טסט ליין וכו '?

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

לפי דעתי 38 זה מחיר יקר לטויוטה 08 רובוטית לצורך העניין תוכל לרדת שנה ולחפש קורולה גיר אוטומטי 2007 צורה קודמת עם קמ נמוך (עד 100 אלף), (שזה אגב בשנתון הזה אחד הרכבים הכי מוצלחים שיש). והיא טובה יותר מה 08 הרובוטית(שוב,לפי דעתי).

אך בכל זאת אם כבר אז שני דברים:

120 אלף זה ממש לא הרבה לרכב כזה תבדוק אם המקוריות מפרטי. אחרת...אלוהים רק יידע איך נהגו עם ה3כב הזה וכמה נהגים חגגו עליו.

דבר שני בנוגע לבדיקה לפני קניה קח למורשה טויוטה ותבקש בדיקה לפני קניה כמו כן יוציאו לך הסטוריה מלאה של הרכב (כל עוד טופל במורשה) וכמובן תתמקח על המחיר בהתאם לממצאים כך שאת מחיר הבדיקה אתה תחזיק פלוס.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...