Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי רכבו של סבי הלך "טוטאלוס" בתאונה (נהגת שדיברה בטלפון ולא חשבה לבלום לפני רמזור :evil:) - לנוסעים שלום לשמחתנו.

כעת, צריך להחליף לו את הפיאט ששימשה אותו נאמנה 15 שנה (רק מוסך מורשה).

כמה פרמטרים:

-חובה אוטומט

-נסועה נמוכה, כך שצריכת דלק אינה פרמטר מאוד משמעותי

-הוא הנהג הראשי, אך נעשה ביטוח גם לנהגים צעירים - לנכדים שלוקחים את הרכב פעם או פעמיים בשבוע, לכן חשוב שהביטוח לא יהיה מוגזם (הוא יעשה גם מקיף).

-עדיפות לרכב לא נמוך מדי, שיקל על כניסה ויציאה ככל הניתן.

-לא מיני, הוא רגיל רק למשפתחתיות, ואולי לכיוון הסופר מיני הלא קטנות מדי - אבל לא קטן מזה.

כמו כן אשמח להתייעץ איתכם - האם בטווח זה אפשר למצוא גם במגרשי רכב נורמליים יחסית? (של חברות)

המטרה שקט נפשי יחסי - וכמו כן, הרכב נדרש בדחיפות - לסגור כמה שיותר מהר ולא טרטורים - מעדיפים לסיים את העניין בתוך עיר מגוריו - אשדוד.

בתודה,

ברק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונדאי אקסנט או אלנטרה יעשו את העבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר למצוא אקזמפלרים שמורים של פנדה משנת 2006-2007 חבר שמחזיק ברכב מאוד מרוצה, אחזקה זולה מאוד הרכב מפגין אמינות יוצאת דופן כבר למעלה מ3 שנים שבבעלותו.

הרכב נסחר בפחות מ20 אלף כך שישאר לו גם ליישור קו.

ד"א נסענו לא פעם 5 אנשים ברכב עם מזגן לצפון, הרכב פשוט עושה עבודה טובה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

פורד פוקוס 1 - הנהג יושב שם יחסית גבוה. אני זוכר שהייתה תקופה שסבלתי מכאבי גב, ובפורד פוקוס המדוברת היה לי יותר קל לצאת ולהיכנס מבמיצובישי שלי.

מעבר לזה, רכב אמין וחסכוני עם אחזקה זולה, לגבי הביטוח לא יודע להגיד לך, מעולם לא עשיתי לזה מקיף.

יש היצע אדיר בשוק, ככה שלא בעיה למצוא אקזמפלר טוב בהתראה קצרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתם כולכם טועים.

טויוטה יאריס וורסו. המכונית המושלמת לזקנים. תנוחת ישיבה גבוהה, שדה ראיה מעולה (הכי טוב שפגשתי) החוצה, אמינות מוחלטת, נוחה לחניה, זולה בתחזוקה.

לסבא שלי וזוגתו יש כזו, הוא כבר לא נוהג, היא בקושי הולכת, והם עדיין לא מוכנים להחליף אותה בעד שום דבר שבעולם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אם צריכת הדלק לא חשובה אני בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על שברולט מאליבו. רכב מרווח, נוח, מאובזר מאוד ומאוד אמין אם מטפלים כראוי. גם החלקים לא יקרים (וגם צריכת הדלק ממש לא אסון, אין הבדל משמעותי בינה לבין מאזדה 3 מנוע 1.6 שידועה כשתיינית דלק לא קטנה). לאחותי היתה כזו שנת 2005 וגמעה כמעט 200K בלי תקלות, נכנסה למוסך UMI מטיפול לטיפול.

כמו כן חשוב בתקציב הזה לשים דגש על איך טיפלו ברכב יותר מאשר איזה סוג הרכב...

עריכה:

מצאתי מודעה מעניינת ביד 2 ששוה לבדוק:

11111.png

ויש אחת ביד 2 עם 90000 ק"מ יד ראשונה אבל מבקשים עליה 29K, אולי שווה להתאמץ טיפה בקנייה ובמקביל לנסות להתמקח עם המוכר אם הרכב באמת במצב טוב.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

Spire אתה צודק, אך רמות המחיר של הדגם הזה גבוהות בתקציב הנתון אפשר לקבל בעיקר זבל עופות.

איתמר - כנראה שאף פעם לא החזקת אמריקאית ישנה, הוא יצטרך חשמלאי צמוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
Spire

איתמר - כנראה שאף פעם לא החזקת אמריקאית ישנה, הוא יצטרך חשמלאי צמוד.

תראה, לאחותי יש את השברולט השלישית כבר...לפחות ממה שאני ראיתי היא מאוד מרוצה (כרגע אפלנדר 2007 מוסבת לגז).

הראשונה הייתה קוואליר 96' שגמעה מעל 350K, לאחר מכן המאליבו ועכשיו האפלנדר שגם מתקרבת ל 200K.

פורסם
Spire אתה צודק, אך רמות המחיר של הדגם הזה גבוהות בתקציב הנתון אפשר לקבל בעיקר זבל עופות.

בדקתי מה המחירים ביד 2 וזה פשוט מדהים, קנינו את זו של סבא שלי לפני בערך 5 שנים, והיא עלתה בערך 5000 שקל יותר ממה שמבקשים היום. שמירת הערך של המכוניות האלה פשוט מדהימה.

בכל מקרה, אני יודע שזה קלישאתי נורא, אבל אני חושב ששווה להרחיב מעט את התקציב בשביל אחת טובה כזו. במיוחד לאור העובדה (ככה זה נראה לפחות) שהיא תאבד מהערך שלה בערך שני שקל ושלושים אגורות בעשור הקרוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראשית תןדה לכולם. אעבור היום בערב כשאגיע הביתה על התגובות. בינתייםנכנסתי לסוכנות של לובינסקי וראיתי כמויות של סיטרואן c4. מה דעתכם עליה? עושה רושם שאפשר להשיג יוצאת ליסינג עד 100 קילומטר יד 1 ב30 אלף שקל כולל שנתיים אחריות של לובניסיקי.

פורסם

שוב תודה על המענה -

אבדוק את האופציות של יונדאי וקיה סארטו. לטעמי היונדאי (לפחות האקסנט) נמוכה מעט עבורו.

אבדוק את הפורד פוקוס - תודה.

במידה ואני מעלה את התקציב שמתי לב שאני יכול להכניס רכבים נוספים כמו מאזדה, I30 ועוד כמה משנתון 2008 פחות או יותר.

להלן מספר רכבים נוספים שחשבתי לבדוק בהתאם להמלצות בפוסט זה ואחרים:

לאנסר קלאסיק - 2007

מזדה 3 - 2007/2008

פורד פוקוס - 2007 / 2008

פיאט פונטו גרנדה (יש סיכוי למצוא רכב שצעירים לא התעללו בו?)

יונדאי I30

כמו כן בגזרת הרכבים הקטנים יותר ראיתי שיש רכבים כמו סוויפט ומאזדה 2 - שידרשו אולי לרדת בשנתון.

כאמור במידה ואחליט לעלות - אבקש המלצותיכם, בפרט ל-C4 שציינתי מעלה. במידה ואשאר בתקציב המינימלי אתמקד ביונדאי, קיה ואולי גם בפנדה (למרות שמרגיש קצת "לא אוטו" בעיני).

ערב טוב,

פורסם

הפנדה זה רכב מיני. אמרת שהוא רוצה משפחתית. זה אחלה רכב, אבל כאמור קטן. תבדוק אתו אם הוא מסכים.

כל המשפחתיות ברשימה שלך הן זולות לאחזקה. לכל אחת יתרונות אחרים.

לי יש מאזדה 3 2007, ואין לי תלונות מבחינת אמינות, אבל אני לא יודע כמה אפשר להסיק מזה על מאזדות בכלל.

בוא נאמר כך: לדעתי, אפשר לחפש את כל הרכבים ברשימה, וכשתמצא אקזמפלר שמור, שטופל היטב ותתרשם מהבעלים ומבדיקה שהרכב שמור, תרכוש.

אני כן אמליץ אולי להתמקד מעט בI30. לדעתי כחבילה היא הרכב הטוב בקטגוריה באותן שנים [בהפרש קטן].

אל תגביל את עצמך לדגם אחד, כי לדעתי לצרכים שלך כולן יתאימו.

חייב לציין שלי יש שנאה יוקדת ללנסר מאותן השנתונים, כי לדעתי זה הרכב שבתור חבילה הכי פחות טוב מהרשימה. סבלתי בכל שניה שנהגתי בכזה. זו התרשמות אישית בלבד. יסלחו לי כל בעלי הלנסר מהשנתונים הנ"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...