Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 2010 והלאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להצעות לרכבים משפחתיים משנת 2010-2011 בתקציב עד 60 אלף חשוב שהרכב יהיה חסכוני , ואמין

כרגע יש סוזוקי ליאנה ומאוד לא מרוצים מן הרכב , חלש וזולל דלק 1:8.5 בעיר שהם מרבית הנסיעות ברכב .

במידה וישנה סופר מיני מעניינת לרכישה במסגרת התקציב אפשר להציע גם כן.

פורסם

רכב היברידי לא בא בחשבון , רכב בנזין בלבד ומעדיף שלא להתקרב לסקודה בין עם הגיר המוכר ובלעדיו .

קיים רכב בהתאם לדרישות שהצגתי למעלה שיקיים בתנאים עירוניים עם מזגן ב90% מהזמן שיגיע לצריכה של כ1:10.5-1:11 ומעלה?

פורסם
רכב היברידי לא בא בחשבון ,

מעניין אותי לדעת למה היברידי לא בא בחשבון. החסכון שהם נותנים בנסיעות עירוניות הוא משמעותי ובא לידי ביטוי בעיקר בנסיעות כאלו

פורסם
מעניין אותי לדעת למה היברידי לא בא בחשבון. החסכון שהם נותנים בנסיעות עירוניות הוא משמעותי ובא לידי ביטוי בעיקר בנסיעות כאלו

לא מעוניין ברכב היברידי, ונניח תיאורטית שהייתי מעוניין אילו רכבים היברידיים משפחתיים כבר ניתן לקנות במסגרת התקציב בשנים שהקצבתי מלבד פריוס? האמנם אני מחפש להחליף רכב בשביל חיסכון אך לא מחפש את הצריכה הטובה ביותר אלא להשיג שיפור לעומת המצב הנוכחי כיוון שצריכה של 1:8.5 עוברת כל גבול

פורסם

לדעתי סיאט לאון 1.2 תכנס בתקציב, אם אתה מוכן לידנית, תהיה חסכונית מאוד בעיר, טובה כרכב משפחתי, ובמהירות חוקיות גם בהחלט זריזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לדעתי סיאט לאון 1.2 תכנס בתקציב, אם אתה מוכן לידנית, תהיה חסכונית מאוד בעיר, טובה כרכב משפחתי, ובמהירות חוקיות גם בהחלט זריזה.

לצערי רכב ידני לא בא בחשבון, כמו כן גם רכבים מבית צמפיון

פורסם

סופרמיני חסכוניות בעיר- גרנדה פונטו וטויוטה יאריס, שתיהן רובוטיות חד מצמדיות.

תוכל לשקול גם קיה פורטה עם הגיר 6 הילוכים.

פורסם

כיוון שאתה לא מעונין בדגמי צ'מפיון, מה דעתך על פורטה, קרוז טורבו ו-i35? אלה משפחתיות מרווחות וגם יחסית חסכוניות.

פורסם
כיוון שאתה לא מעונין בדגמי צ'מפיון, מה דעתך על פורטה, קרוז טורבו ו-i35? אלה משפחתיות מרווחות וגם יחסית חסכוניות.

על i35 יותר מ אשמח לשמוע אך לפי מה שראיתי ביד 2 התקציב שבידיי לא מתקרב לסכום הדרוש על אחת פרטית מאובזרת מ2011 (סכום המתקרב ל80 אלף)

כמו כן קרוז טורבו , לאחר בדיקה קצרה המחירים מתחילים ב72 אלף כשחלקם אף ב85+- המחירים הללו רחוקים מן התקציב גם כן .

פורטה היחידה שעוד יכולה להיכנס במסגרת התקציב אולי עם מתיחה קלה מאוד, האם היא עדיפה על פני i30?

פורסם

אם זו אחת עם גיר 6 הילוכים אז כן. גם ככה אלה מכוניות דומות מאותו קונצרן, אז הן לא כ"כ שונות. לI30 גיר 6 הילוכים רק מהדור החדש שלא נראה לי שנכנס לך בתקציב.

• תוכן חדש...