Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו האלטרנטיבות היחידות?

קח בחשבון שנוחות הנסיעה (הכוונה לא למושב, אלא לשיכוך מהמורות) של הספייסבק בינונית מינוס.

הסוזוקי רחוקה מלהיות מבריקה ויש לה הגה מעצבן (בעיקר בשיוט בין עירוני) אך היא יותר נוחה מהסקודה. לסקודה יתרון ביצועים מוחץ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוטו טוב, תקרא ביקורות. מרגיש קצת פחות ממאזדה 2 החדשה (והיא אחלה אוטו, עם ניהוג טוב ומכוון נהג). אבל, המנוע מעט חלש בנסיעות בין עירוניות, וגם מרחב זה לא משהו שיש לאוטו הזה בשפע.

בין הסקודה והסוזוקי, אני הייתי מעדיף את הסקודה- יתרון ביתועים בהחלט מוחץ, יחסית מרוווח וגם מאובזר. גם צריכת הדלק טובה.

פורסם

אני רואה שציינו כבר את בעיית הנוחות הזוועתית של הספייסבק, אני חייב לציין שהראפיד והטולדו הן זוועות בכל הנוגע לנוחות ובידוד רעשים (במיוחד בדיזל שנותן תחושה שאתה נוהג במשאית עם חלון פתוח) בספייסבק המצב נוראי אף יותר תודות לצמיגים 225/40/17

אם אתה נוסע בעיקר בדרכים ערוניות הרכב לא מומלץ.

פורסם

דווקא לגבי בידוד רעשים אין לי תלונות כלל בטולדו, אבל ההתנהגות שלה זוועתית.

לדוגמא, זריקת תחת בפניה רחבה ב60 קמ"ש עם צמיגים טריים של דאנלופ.

ורעידות במהירויות שיוט, אוחח הרעידות.

פורסם

אכן, רמת הליטוש ההנדסי של מכלולי השלדה של הספייסבק/ראפיד/טולדו נחותות משמעותית משאר רכבי הקונצרן.

הפביה אשר ממוצבת בקבוצה אחת מטה (סופר מיני) מציגה ליטוש הנדסי גבוה משמעותית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כנראה שכחבילה כוללת הקרוסאובר תהיה לך עדיפה.

אם כבר אתה הולך לקונצרן VAG , יש עדיפות רצינית לדגמים המעט יקרים יותר - לאון, אוקטביה וכו'.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הפיג'ו מאוד מעניינת כרכב ליסינג.

דגם הסטיישן מרווח, נראה טוב ותא הנוסעים מעוצב וייחודי.

הלאון פחות נוחה מהפיג'ו אבל מגיעה עם אבזור לא רע וחיצונית היא נראית מצויין בדגם הסטיישן. ממה שאני זוכר היא פחות מרווחת אבל לשני ילדים זה אמור להספיק.

• תוכן חדש...