Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 24K לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפיוטסט בצק פוסט יעשה את העבודה יפה. בכל מקרה גם אם מדובר בסוחר הרכב יכול להיות בסדר גמור. שים לב להבדלי גוונים בצבע בין חלקי הרכב, תסתכל ברשיון לא רשום "רישום מקורי - השכרה החכר ". בקש לראות את היסטוריית הטיפולים ובדוק שהקמ תואם את מרווחי הטיפולים ( מצויין על גבי הקבלה מהמוסך ). ושיהיה בהצלחה.

פורסם (נערך)

טוב נסעתי לראות את הפיז'ו וכמו שחשדתי הבנאדם סוחר ואחד הגרועים אם אפשר לציין,אז כל מי שחשב לנסוע לראות פיז'ו 206 2008 ידנית עם 116 אלף כסופה בקריית ביאליק מבחור בשם גאי חודדה שלא יבזבז את הזמן.

הבנאדם לא ציין בכלל שהוא סוחר ובלי קשר ברגע שראיתי את הרכב הבנתי הכל,הרכב במצב זוועה,לא נקי לא מבפנים ולא מבחוץ ברגע שפותחים דלת שמאל קדמית שומעים נקישות מוזרות בציר,אין מים ברדיאטור,השמן לא הוחלף מאז שהאוטו עלה על הכביש נראה לי,אין לי מושג איך האוטו עבר טסט לא המשכתי להסתכל יותר מזה וביקשתי רישיון רכב,הבנאדם ניסה להתחמק בדיבורים ולא להראות לי אך התעקשתי וכשפתחתי רק אז הוא טרח לציין שהוא סוחר רכב,בקיצור הבנאדם לא רק סוחר גרוע אלא טיפש אם הוא חושב שאנשים יקנו ממנו רכב במצב כזה,אפילו את המינימום הוא לא עשה.

מה שכן הבנאדם באמת בן 30 (הייתי בטוח שאפגוש איזה בנאדם מבוגר).

אם לא הייתה לי אפליקציה בפלאפון שמראה את שם המתקשר, לעתים גם תמונה וקישור לפרופיל בפייסבוק,בחיים לא הייתי חושד בבנאדם. מחר אסע לכיוון המרכז לבדוק כמה פונטו גרנדות,מסיבובים במגרשי רכב בחיפה והקריות לא מצאתי כלום.

עריכה אחרונה על ידי nikitapoly
  • תוכן חדש...