Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25K

Eylon Maayan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעצות מטעם ניסיונכם, לגבי קניית רכב עד 25K משנת 2008 ומעלה, מיני, ועדיפות לידני.

הנסיעות שלי במהלך היום יום מסתכמות ב-30 קילומטר. ממהלך החיפושים ראיתי תוצאות של דגם סוזוקי אלטו שדי עונות על הדרישות האלה.

-מבדיקה של חוות דעת על הרכב עולה שהוא מאוד חסכוני ופשוט, אך ראיתי חוות דעת שטוענת שהוא לא הכי בטוח, האם זה נכון?

-בנוסף חברים, מהתוצאות ביד 2, עולה שרוב הרכבים בסדר גודל של המחיר שאני מחפש עם מחיר כזה, כבר עשו בממוצע 100 אלף קילומטר, האם זה בטוח?

- בממוצע מנועים יכולים לעשות עד 300 אלף קילומטר לפני שהם "הולכים" או שזה לא נכון?

-האם יש לכם עוד עצות לדגמים לומר לי? או עוד עצות שאני צריך לבדוק בעת קניית רכב יד 2/3?

מודה לכם :) !

:wink:

פורסם (נערך)

ב25 אלף נכנסות לך האלטו , הפנדה, וקצת ספארק. האלטו לא קיבלה ציוני בטיחות גבוהים בNCAP, שלושה כוכבים אם אני לא טועה.

אף אחד לא יכול להגיד לך אורך חיים מדוייק של מנוע כי זה תלוי איך טיפלו בו ואיפה הוא נסע, כל עוד אתה מטפל בזמן וכנדרש ולא קורע את המנוע יותר מדיי לא צריכה להיות בעיה, מדובר במכוניות דיי פשוטות.

עוד אופציה שכנראה תהיה טיפה יותר ישנה אבל אוטו יותר גדול זו הגרנדה פונטו או הגטס.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

יואב אני מודה לך על התגובה המהירה, אשמח בנוסף לדעת מה דעתך על היונדאי גטס ? ( אולי זה לא הילוכים, אך יש לרכב הזה יתרונות בהצעות, כמו רדיו דיסק שהתקינו כבר)

תודה,

פורסם

מה זאת אומרת לא הילוכים? לא חסר ידניות. אוטו שהומלץ עליו רבות עקב פשטותו המכאנית. עד כמה שאפשר עדיף לחפש את הGLI המאובזרת יותר. (ביצוע חיפוש יתן לך פירוט הרבה יותר רחב עליו).

פורסם

מליוני מליוני אלטו נוסעים בהודו (ארץ היצור) ב"כבישים" שאפילו שלנו נראים מפוארים לעומתם. לא פעם ראיתי ממלאים לה שם דלק זבל (אם בכלל) ובכ"ז נוסעת המון שנים ודגמים שחוץ מפח כמעט ולא משתנים. האוטו סופר חסכוני (הגטס תקרע אותך בדלק) ו-וואללה השאלה מה חשוב לך. הייתי הולך על האלטו.

כשלא יודעים, הכל פתוח.. :lol:

• תוכן חדש...