Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יוקרה - Lexsus is300h \ Volvo S60 \ Infinity Q50 \ CLA 180 Urban

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני כמה ימים חשבתי ללכת על סגמנט משפחתי עממי, בסופו של דבר החלטתי להשקיע יותר, בבעלותי חברה ואני רוצה לקחת שני רכבים, לי ולשותף שלי.

מה חשוב לנו:

1) תדמית

2) ביצועים

3) צריכת דלק שפויה (ידוע לי שהלקסוס כנראה תהיה החסכונית)

4) סחירות בתום 3 שנים (בעיקר מה להערכתכם יהיה איבוד הערך ומי תשמור עליו הכי הרבה)

אני אישית הכי אהבתי חיצונית את הCLA אבל אין במלאי ויהיה רק עוד 4 חודשים, יכול להיות שיהיה שווה להמתין.

Now: Alfa Romeo 159, 1.9 2007

Soon: Alfa Romeo Giulia

פורסם

1. לפי דעתי, המרצדס היא בליגה אחרת לעומת כל השאר (לפי המחיר שלך גם סדרה 3 316 נכנסת).

2. הוולוו S60 בגרסת T5 מאכלסת מנוע 2.0 טורבו עם 245 סוסים, 8 הילוכים בתיבה ובעיקר ביצועים שמקבילים לגולף GTI. הוא גם לא מבקש הרבה מידי דלק, בערך 1:11. אמא שלי מקבלת מהעבודה וולוו S80 (רכב גדול יותר) עם אותו מנוע, מנסיעה קצרה שעשיתי בו- זה אחלה אוטו עם ביצועים טובים מאוד, ואני מאמין שהוא יהיה מהיר יותר על רכב קטן וקל יותר. אחריה בדירוג הביצועים אינפיניטי, שעם מנוע שמגיע ממרצדס (למשל C250) זה אחלה אוטו, גם מהיר אבל פחות מהוולוו. שלישית הלקסוס ההיברידית, שאת היתרון שלה תגלה בזינוקים (המומנט המיידי והגבוה של המנוע החשמלי) ובתנועה עירונית, אבל לאחר מכן האוטו מעט "דועך" ושנגמרת הסוללה במצבר, זה מורגש (אבל רק בעליות ממושכות וארוכות). אחרונה המרצדס, שעם מנוע טוב לכשעצמו, אבל הרבה פחות מהשאר (1.6T, עם 122 כ"ס ותיבה דו מצמדית, וחיסרון גם במומנט), תישאר אחרונה במיאוצים. מצד שני, רכב קטן וקל מהשאר, עם מנוע קטן ומוגדש כנראה יצרוך פחות דלק, אולי משהו כמו הלקסוס.

3. הולוו תעשה בערך 1:10.5; האינפיניטי 1:11.5; הלקסוס 1:13.5; לגבי המרצדס אין מידע קונקרטי (אין מבחני דרכים לדגם ה-180), אבל ה-200 עשתה 1:12.5, אז אני משער שהצריכה של המרצדס תהייה מעט פחות משל הלקסוס.

4. אני יודע שהלקסוס והמרצדס שומרת ערך יחסית, אבל לדעתי האינפיניטי והוולוו יאבדו קצת, לא משהו נורא אבל קיים.

הייתי מוריד את המרצדס מהבחירה, רק אם תדמית ממש חשובה לך, כי פשוט כל המכוניות האחרות דרגה אחת מעל.

פורסם

הCLA לא ברמת המחרות שהצגת, היא שייכת לקטגוריה מתחת כמו למשל A3 סדאן, היא איננה רכב מנהלים...

הוולוו מציעה עסקה טובה אך היא איננה סחירה וחסכונית וכנראה שאת הפער במחיר היא תקזז באובדן הערך שלה, ביצועים מצויינים בגרסת הT5 האטרקטיבית

גם האינפיניטי איננה חסכונית יתר על המידה אך מציעה אבזור, תדמית סולידית,ביצועים, אני לא בטוח כ''כ לגבי הסחירות שלה כמשומשת.

הלקסוס עונה על צרכייך בצורה הטובה ביותר, צ. דלק עדיפה, ביקוש נאה בשוק המשומשות, הביצועים לא רעים, היא איננה מטורבתת אך עדיין מהנה לנהיגה ומאובזרת לא רע כבר בבסיסה, על התדמית מיותר להרחיב.

פורסם

1. תדמית - זה תלוי איזו תדמית אתה מחפש. בגדול ל-CLA יש את הכי הרבה וואסח.

2. ביצועים - וולוו.

3. צריכת דלק - לקסוס.

4. סחירות - לקסוס.

צפה לירידת ערך של כ-50% ממחיר הרכב ב-3 שנים, אולי אפילו טיפה יותר בוולוו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על התשובות, אכן הלקסוס היא האופציה העדיפה (לאחר הcla)

יכול להיות שבאמת נלך עלייה.

ידוע לי שהמרצדס לא בליגה הזו, אלא בעצם ליגה מתחת, אך היא מאוד מרשימה חיצונית.

שיקול קשה כי זהו סכום לא קטן.

אשמח לעוד דעות.

אגב אם לקסוס תיבחר, הרוב שראיתי בכבישים הן בצבע לבן שנהב, איך היא באפור או בשחור? או בכללי על איזה צבע הייתם הולכים?

פורסם

אתה בטוח שהלקסוס ההיברידית עושה 1 - 13.5 ?

נשמע מעט עם העובדה שמדובר ברכב היברידי. אז מה הטעם, אם היא עושה פחות או יותר כמו המרצדס ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אתה בטוח שהלקסוס ההיברידית עושה 1 - 13.5 ?

נשמע מעט עם העובדה שמדובר ברכב היברידי. אז מה הטעם, אם היא עושה פחות או יותר כמו המרצדס ?

שאלה טובה.. אכן הלקסוס עושה את הנתון הזה? כי במפרט רשום נתון הרבה יותר אופטימי, גם אם נוריד ממנו 20-30% זה עדיין לא 1/13.5

פורסם

אין פה שאלת סחירות

שברולט זה רכב שהמחירון שלו מתרסק, אתם יכולים לתת לי דוגמא אחת טובה לרכב שלהם ששמר על הערך (בדומה לטויטה).

אוטו-מאניה :-)

פורסם

חות מטויוטה ולקסוס, איזה עוד רכב שומר כך על ערכו?

כנראה שיש עוד מאפיינים לפיהם אנשים בוחרים רכב, אחרת כולם היו נוסעים בקורולות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מנסיון שלי, הלקסוס עושה 1 ל-16 ואפשר להגיע גם ליותר טוב מזה,

זה גם הרכב שאני הייתי בוחר בלי קשר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...