Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב עד 90k שקל, בנזין בעיקר, טורבו, חמש דלתות, ידני או dsg לא משנה לי.לשימוש יום יומי של נסיעה בעיר ומדי פעם נסיעות מחוץ לעיר. משהו שלא חסר לו כוח.

כרגע אני מתלבט בין סיאט לאון 2008-2010 1.8 טורבו או האודי "5" דלתות 2.0t. מה אתם אומרים עדיף? איזה שנתונים? מחלות ידועות? אלטרנטיבות אחרות יתקבלו בברכה.

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי Unrated

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

חשבתי עליה אבל היא לא מספיק גדולה בשבילי, ה1.4 חלש מדי והתלתן ירןק עולה הרבה

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

האודי "5" דלתות 2.0t מכונה על ידי היצרן בשם ספורטבק.

האחזקה המכנית של שני הרכבים דומה בתנאי שאתה מטפל במוסך שאינו מורשה יבואן. במידה ותזדקק לחלקים קוסמטיים, ה-Audi יקרה יותר.

בסיאט לאון 1.8 אוטומטית מותקן גיר מדגם DSG7 שנחשב בעייתי יותר מהגיר שמותקן ב-Audi בה אתה מתעניין.

למיטב ידיעתי לא קיימת בישראל Audi A3 עם גיר ידני, וגם אם כן אז עדיין מדובר ברכב נדיר ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איך שהבנתי יש גם אחרי 2008 התחילו להגיע דגם מנוע אחר tsi, יותר אמין משהו בלי טיימינג ובלי כוסית, זה עד כדי כך בעייתי המנועים שהגיעו לפני?

פורסם

בדגמים היותר חדשים והמוקדמים עם מנועי TSI יש שרשרת תיזמון אבל גם לה יש בעיות שיכולות לגרום לנזק ויש צורך בבדיקה ובמקרה הצורך גם החלפה של השרשרת והמותחנים, אתה יכול לקרוא פה.

אין צורך בהחלפת כוסית דלק.

• תוכן חדש...