Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום נסעתי על אופנוע בעיקר וברכב של ההורים.

כרגע מעוניין לעבור לרכב מטעמי בטיחות, קורץ לי מאוד רנו מגאן II 2007-2008,

אפשר למצוא במחירים סבירים לחלוטין (15K) ועם קילומטרז' נמוך, כמובן שחשוב לבדוק שלא היה בליסינג קודם.

לפי מה שאני רואה מרבית התגובות השליליות הן על ירידת הערך ועל הדגמים הישנים יותר ולא על השנתונים האלו.

החלופות בתקציב הזה שמתאימות לי הן פג'ו 206 ידנית, מזדה 323 או סיריון כולם בשנתונים נמוכים משמעותית (בערך 2001).

האם אני מפספס משהו לגבי הרכב? האם יש מה להשוות בכלל לאחת החלופות?

אודה לעזרתכם!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אף אחד לא ענה לך? וואלה. מעניין אם זה עוד רלוונטי.

רנו מגאן זו אחת הקניות הטובות ביותר בשוק היום. עדיף לך להצמד לדגמי 2008-9, הם עוד יותר מוצלחים. וגם, אם תמצא אחת דור ראשון 2003-4 שמורה מאוד מאוד, אל תחשוב פעמיים, הן עוד יותר טובות וחסכוניות (מעט פחות בטוחות. 4 כריות אוויר במקום 6, ובלי ESP).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הבעיה העיקרית במגאן היא חוסר שוק. במדינה שלנו כולם "חכמים" וטוענים שצרפתי זה דרעק.

מצד שני זה יתרון לקונים בגלל ערך נמוך ומוצר איכותי.

הפיג'ו 206 גם הוא רכב חמוד, אבל אי אפשר להשוות בגללן עקב הגודל השונה.

על היפניות אני לא אדבר, גם כי בתקציב הנ"ל הן משמעותית גרועות יותר בבטיחות, וגם כי הגב שלי לא מאפשר לי.

פורסם
אף אחד לא ענה לך? וואלה. מעניין אם זה עוד רלוונטי.

רנו מגאן זו אחת הקניות הטובות ביותר בשוק היום. עדיף לך להצמד לדגמי 2008-9, הם עוד יותר מוצלחים. וגם, אם תמצא אחת דור ראשון 2003-4 שמורה מאוד מאוד, אל תחשוב פעמיים, הן עוד יותר טובות וחסכוניות (מעט פחות בטוחות. 4 כריות אוויר במקום 6, ובלי ESP).

דור 2 - 2004, 6 כריות אוויר.

5 כוכבי בטיחות.

בקיצור, אותו דבר כמו 2008 חוץ משינוי צורה חיצונית.

פורסם

RSM130D, דב מדבר על המודלים האחרונים של הדור הראשון של המגאן (לא הצורה שיש לך), היא הייתה עם 4 כריות אוויר, ABS, EBD וEBA, אך ללא ESP וקיבלה 4/5 כוכבים במבחני הריסוק של היורואנקפ, שזה ציון מכובד מאוד למשפחתית מאותה תקופה.

2008 זאת מתיחת פנים של הדור השני, ששיפרה את האמינות והוציאה באמצע השנה את דגם הדיזל מהמשחק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני שנה בדיוק רכשתי עבורי מגאן 2 2004 עם 90K קמ, ואני ממש מרוצה.

לרכב בסה"כ לא הרבה בעיות אבל התיקון זה גרושים, לפני זה היה לי ג'יפ שקרע אותי הכל הכיוונים.

תא מטען ענקי ומספק, רמת אבזור סבבה לגמרי. רכב לעבודה עבורי.

צריכת דלק ממוצעת של 12\1 בין עירוני (מהירות של כביש 6 +10) .

החיסרון היחיד שלו שהוא עגלה

אבל - הוא עלה לי 12 אלף :) אז שווה הכל :)

פורסם

אם אוטומטי על הכוונת, ממליץ לבדוק את הגיר האוטומטי מההיבטים של:

1. תקינות (כמו במרבית הרכבים האוטומטיים) נדרש שיפוץ גיר בק"מ מסויים. עלות תיקון/שיפוץ אינה זניחה.

2. תפעול (AL4 לא מתנהג כל כך כמו גירים אוטומטיים "קונוונציונליים". לכן רצוי לבצע קודם נסיעת מבחן. יכול להיות שתאהב את התחושה שלו וייתכן שלא).

(נראה לי אבל במחשבה שניה שפות"ש נרדם בשמירה)

alfa 156 2.5.

פורסם

הגיר האוטומטי בדור 2 לא מהווה מוקד תקלות.

מה שכן גורם להוצאות מרובות בדגמים שהגיעו עד סוף 2006 (קלנדרית) הם כל מיני חיישנים במנוע שנוטים למות, משאבות דלק שמתות טרם זמנן, וסט טיימינג יקר יחסית.

יש לציין שקרסו החלו בשיווק חלפים מוזלים לדגמי מגאן II שאמורים להוזיל את עלות התחזוקה השוטפת. לדעתי דגמי 2007-2009 של המגאן II נסחרים במחירי מציאה שייתכן ששווים את הסיכון. מהדגמים 2004-2007 שלפני מתיחת הפנים - הייתי נמנע בכל מקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...