Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד וטעמו. תבצע נסיעת מבחן - ותחליט.

מבחינת ניהוג הבנתי שההאצ'בק טובה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סליחה על השאלה, אבל למה בחרת דווקא בסיוויק? תג מחיר הזוי בהשוואה לתמורה, בטח כשיש לך מאזדה 3 מנוע 2000 או סיאט לאון 1.8 באותו מחיר.

פורסם

אני אוהב בדור האחרון יותר את ההאצבק, שמרגישה איכותית יותר(בניגוד לדור הקודם), נראית יותר טוב לטעמי, ועולה עליה ברוב הפרמטריםמלבד תא המטען.

אגב הסדאן תוצרת טורקיה וההאצ תוצרת בריטנה אאל"ט.

בנוסף אלבר מייבאת את הדגם האמריקאי עם גיר רציף, שמצי באופן מפתיע רכות אמריקאית וגיר רציף לא רע(בהשוואה לחבריו), אני מעדיף את האוטומטי.

פורסם

יש לי סיוויק סדאן כרכב גישור, אתה תעשה לעצך טובה אם תתרחק מהרכב הזה.

פנים של מיצובישי מאגנום 2002, תיבת הילוכים עצלנית, העברות מהוססות ואיטיות.

הגה קל מדי, מושב לא תומך, המון כפתורים שנראים כאילו נלקחו מדייהטסו שרייד.

לא מאמין שאני אומר את זה אבל הI25 עם הגיר הרציף על 100 כ"ס שלה הייתה הרבה יותר זריזה מה 140 כ"ס של הסיוויק.

פורסם
סליחה על השאלה, אבל למה בחרת דווקא בסיוויק? תג מחיר הזוי בהשוואה לתמורה, בטח כשיש לך מאזדה 3 מנוע 2000 או סיאט לאון 1.8 באותו מחיר.

סיאט לאון 1.8 עולה בסביבות 150K, ממה שבדקתי לאחרונה הסיווק זולה משמעותית

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הסיויק רכב מיושן, הוצג לפני כמעט עשור, לא התחדש בו כלום כמעט. פלסטיקי, גיר אוטומטי רגיל ועצלן, מנוע אטמוספרי מיושן.

באמת שמאזדה 3 עדיפה מבחינת אבזור, וחדשנות, טכנולוגיה של גיר ומנוע. אישית זאת הייתה הבחירה שלי.

הסיויק הייתה יכולה להיות טובה לקניה כיד 2 לאחר כמה שנים, הבעיה שהמחירון שלה בשמיים וכל מי שמחזיק סיויק חושב שהוא מחזיק מרכבת אלים ודורש מחירים מוגזמים.

שורה תחתונה - לא הייתי קונה, רכב שכבר דיי מיצה את עצמו. למרות שהוא אמין מאוד, שזה הפלוס היחיד בו בערך.

פורסם

מנוע השני ליטר של מאזדה 3 לא חורך אספלט (יותר ממספק לנהג הממוצע) וגם המרווח מאחורה לא גדול במיוחד, אבל מלבד אלה מדובר לדעתי ברכב מופתי

פורסם
מנוע השני ליטר של מאזדה 3 לא חורך אספלט (יותר ממספק לנהג הממוצע) וגם המרווח מאחורה לא גדול במיוחד, אבל מלבד אלה מדובר לדעתי ברכב מופתי

לא הבנתי את התגובה, אתה טוען שהונדה סיוויק חורכת אספלט ?

כי די משווים בינהם בשרשור פה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מניסיון, ההאצ'בק מרגישה הרבה יותר איכותית.

הסדאן ממש פשוטה, חומרים זולים, חיבורים זולים, ישיבה נמוכה ונוקשה.

ההאצ'בק פחות מרווחת, אבל בכל יתר הפרמטרים היא איכותית יותר.

לפי זכרוני גם יש שוני במיקום הייצור. בריטניה להאצ'בק וטורקיה לסדאן.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

למרות השם המשותף - סיוויק, שתי מכוניות מאוד שונות. אכן מדובר בייצור בטורקיה (סדאן) מול בריטניה (האצ'בק), אבל לא רק זה. ההאצ'בק איכותית בהרבה מבחינת הרכב חומרים, בנייה, התנהגות כביש וכו'. עדיפה בהרבה אלא אם אתה ח-י-י-ב בגאז' גדול לצרכים משפחתיים.

שורה תחתונה - לא הייתי קונה, רכב שכבר דיי מיצה את עצמו. למרות שהוא אמין מאוד, שזה הפלוס היחיד בו בערך.

לא הפלוס היחיד. גם חסכוני יותר מכל המתחרים בסגמנט שאינם בעלי מנוע מוגדש (לפעמים יותר גם מאלה).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...