ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 822 צפיות
חזרתי מקודם מאולם התצוגה החדש שפתח הילוך שישי במערב ראשון של רכבי יונדאי. התרשמתי לטובה מהI20 וקבעתי נסיעת מבחן. אני כרגע עם קיה ריו צורה חדשה וחשבתי אולי לעשות טרייד אין או למכור לבד היונדאי נראת אחלה אופציה השאלה מבחינת הצריכת דלק אם היא לא כמו הריו השתיינית שלי ? אולי אפילו אשקול ללכת על גיר ידני אין לי בעיה . מה דעתכם על הI20 החדשה ? בנוסף הביא לי הנציג טופס הצעת מחיר וקטלוג אבל אני לא ממהר לשום מקום אני בתכלס בא לעשות נסיעה ולראות איך היא בהשוואה לריו שלי ובנוסף לדעת ממכם או מנסיונכם של כמה החודשים עם הרכב איך הוא מבחינת צריכת דלק (1.4 אינספייר אוטומט)
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום שלום. ברשותי מזה 5 שנים MB E350 שנת 2006 - נהדרת נהדרת. לאחרונה, פשוט בא לי להחליף. בלי סיבה מושכלת, אלא פשוט רוצה להתחדש. להשאר במשפחת מרצדס , אני יכול , אבל זה רק למעלה או למטה...היינו S CLASS 2008-2009 (מה שלא בא לי מבחינת גודל ומיצוב) , או C CLASS בת שנה עם גירוד תקציב למעלה (התפשרות על מנוע קטן יותר) בנוסף לאפשרויות דלעיל, ישנה גם BMW - סדרה 5 בת 4+-...או סדרה 3 קצת יותר חדשה. אבל לא כל כך בא לי BMW..בלי לדעת למה. לאחרונה. נתקלתי בסופרב החדשה , ולגמרי לגמרי היא עושה לי את זה. והיא הסיבה שהפוסט נפתח. מה דעתכם המלומדה.? עליה ובכלל על המיצוב שלה ביחס לE CLASS
הודעה אחרונה מאת Vwski, -
- 3 תגובות
- 727 צפיות
כמה לדעתכם צריכה לעלות יונדאי I35 2011 יד שניה מליסינג עם 90 אלף ק''מ? ראיתי כמה סביבות ה67 -70 אלף שקל, יקר?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 849 צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב אמין וחסכוני עד 15k אפשר לחרוג עד 20k אבל מעדיף שלא. רוצה שהרכב יהיה האצ'בק, חסכוני בדלק וידני בלבד. כמובן אם יש יד 1 לא שנתון ישן מידי מעדיף על פני יד 2, המקסימום שאקנה יהיה יד 2 אז תתחשבו במחיר. *באיזור חיפה ככה שיש הרבה עליות וכו'. *אחי בן 18 והוא גם יסע איתי באוטו, אז שהביטוחים לנהג חדש גם לא יהיה גבוהים מידי. תודה מראש על כל עזרה.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
רכב עד 20-24 אלף שח 1 2 3
מאת Palsar-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום אני סטודנט מחפש רכב עד 20-24 אלף שח ,העדפה אוטומט חסכוני יחסית.. המליצו לי על קורלה 2003 אשמח לשמוע אותכם.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
יד 2 90,000 ק"מ(האוטו 11 חודשים על הכביש). 185,000 שח- מחיר אחרון לפי המוכר. שווה ? לא שווה? יש אלטרנטיבות ראויות אחרות ?? דעות וייעוץ יתקבלו בברכה תודה L*
הודעה אחרונה מאת ליעוז, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב החלטתי להפר לשלום מהלוגאן (המנכלית החליטה שהיא רוצה אוטומטית מוכנה להתפשר לרכב ידני אם מניעת הדרדרות.. ו ESP), מכיוון שהיא נוסעת לא מעט (22K בממוצע בשנה) הרודיוס ירדה מהפרק אלא אם נמצא מציאה אמיתית. וכאן נכנסת הקאדי למשוואה - מרווחת עם תא מטען ראוי, אוטומטית וחסכונית (ממש כליל השלמות ), השאלה היא אמינות הגיר? והמנוע? לאור מסע ההפחדות בפורום כאן עם התיבה המהוללת, השנה המדוברת היא 2009-2011 (תקציב 80K+). אשמח לתובנות, והאם יש ממה להזהר באופן מיוחד (טיימינג יש?), עלויות אחזקה? קאדי עם 160K ק"מ וDSG, תחזיק עוד 160K ללא בעיה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן אהלן, אני מחפש רכב שאת רוב חייו ייעשה בכבישים בינעירוניים, אני גר בקיסריה והרכב ייסע 5 פעמים בשבוע לנתניה, בין לבין גיחות לגדרה ולתל אביב. כרגע אני נוהג על סוזוקי ג'ימני מצויינת שעתידה להמכר בימים הקרובים, הרכב עושה עבודה נהדרת, אבל לא התחברתי לסצנת השטח ולהחזיק רכב כזה נטו בשביל הכביש הוא טעות לטעמי. התקציב הוא סביב ה28,000 כולל יישור קו, על הרכב להיות ידני, וכמה שיותר חסכוני, נוחות נסיעה לא הכי חשובה לי, כל דבר יהיה יותר נוח מהג'ימני חשוב לי אמינות וצריכת דלק, זה הכל. הרכב ישמש אותי ואת האישה בלבד, ככה שתא מטען או מקום מאחורה פחות רלוונטי. אם יש הצעות נוספות אשמח, רק אציין שעל הרכב להיות שנת 2010 ומעלה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חשבתי על הסופרב החדשה, אבל פתאום בפייס התחילו לרוץ כל מיני בעיות בגיר ובמנוע. מה עוד מומלץ? קראתי קצת על הניסאן אלטימה ועל הטויוטה קאמרי. מאזדה 6, זאת אופציה? מה דעתכם על השברולט מאליבו? תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
דאציה דוקר
מאת tara- 0 תגובות
- 773 צפיות
שלום רב, אני מתעניינת ברכישת דאציה דוקר, אשמח לקבל חוות דעת על הרכב. אשמ גם לשמוע שכאה שיש הם את הרכב מה דעתם. תודה
הודעה אחרונה מאת tara, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום חברים, אני מעוניין לרכוש את הרכב סיאט איביזה 2006 דגם ספורט 1.4 ידני. אני אשמח לקבל חוות דעת מכל אחד ממכם, בעלי ניסיון עם הרכב, או אפילו אנשים שפשוט מבינים. אני לא יודע עד כמה זו מציאה, אבל מצאתי אחת 06' עם 134K קילומטר במחיר 25 - גמיש כניראה ניסגר על 24K, מה אתם אומרים בכלליות על הרכב? בכל אופן בין אם הסיאט טובה וזו אחלה מציאה ובין אם לא אשמח לשמוע עוד הצעות לגבי רכב עד 25K, בערך אותה קטגוריה, שיהיה אמין/ חסכוני/ רצוי ידני/כוחני עד כמה שהתאפשר בתקציב. הערות - לא פג'ו - שמעתי שהם לא הכי ידידותיים בשנים האלה .. ובנוסף אני לא הכי מת על צרפתיות. חוץ מזה .. פתוח להצעות תודה רבה לכם !
הודעה אחרונה מאת Mr 44, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בבאדגט קיבלנו הצעה על I20 שנת 2012 עם 80,000 ק"מ מחיר של 52. בדפדוף קל ביד 2 ראיתי רכב עם אותו ק"מ (ואפילו מספר רכבים) במחיר של 44 והיד מאמין שתהיה נטויה מטה. האם השנת אחריות שמעניקות חברות הליסינג שוות את ההפרש במחיר ?
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
בתור אחד שנהג עד היום רק ביפניות (מאזדה, טויוטה, סובארו) החלטתי לצאת מהריבוע ואז עלה לי הרעיון של BMW כי זה נכנס בתקציב 45K. השאלה שלי זה על מחלות ידועות, והאם בתור רווק צעיר לקנות רכב כזה אחרי שהורגלתי לאמינות היפנית זה להיכנס לבור ללא תחתית או שהשד לא נורא כל כך מבחינת עלויות אחזקה, תיקונים, וכד'...
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 539 צפיות
שלום לחברי הפורום. אשמח לעזרתכם בנושא קניית רכב לזוג + 3 ילדים בגילאי שנתיים עד 6, מה שאומר 3 כיסאות בטיחות מאחורה. ביומיום כ40 ק"מ נסיעה בינעירונית נהג יחיד ללא ילדים, ובסופי שבוע כל המשפחה.[בסביבות 1000 ק"מ לחודש]. חשבתי על פורד פוקוס 2008 / B4 סובארו 2006-2007 / רנו פלואנס 2009-10/ מאזדה 3 2006-8/ מאזדה 6 2006-7 בתקווה שהרכב ישמש לפחות 5 שנים. תקציב כ30,000 ש"ח. אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת naftali, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אם מישהו יכול לתת חוות דעת יעזור לי מאוד. מתלבט בין טויוטה פריוס לאוריס היבריד בליסינג. מה שיותר מטריד אותי זה העיניין של הקרינה את הפריוס דור 3 בדקו יש תוצאות ככל הנראה רמות הקרינה ברכב תקינות חוץ מכסא אחורי ימני ששם הקרינה מעל התקן. לגבי האוריס אין מבחנים או תוצאות ככה שזה קצת מלחיץ אותי מכיוון ששם יש את הכסא של התינוק. אין אפשרות לרכב אחר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 780 צפיות
שלום חברים, ההתלבטות היא בין שני הרכבים הנ"ל כאשר נוטה לכיוון המזדה בגלל האבזור ואחזקה יותר זולה. הפרמטרים החשובים לפי הסדר: נוחות נסיעה, בטיחות, חסכון בדלק. הערה: שמתי לב שביד 2 יש עשרות מזדה 3 2014 למכירה ביחס לבודדים של גולף. אני מעריך שזה נובע בגלל בעיה כלשהי במזדה - אשמח אם למישהו יש פה תשובה לתופעה. אשמח לשמוע פה את דעתם של אנשים לגבי מה מומלץ יותר מתוך ניסיון אישי ולא מבחני דרכים או שמועות. תודה מראש ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת sss555, -
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
שלום חברים אשמח לקצת עזרה. אני רוצה להחליף את הלנסר 2008 שלי ברכב משפחתי יותר חדש 11-13 בסכום של פלוס מינוס 80 אלף. אני כרגע מתלבט בין אוקטביה לבין יונדאי I35.. מה דעתכם בנושא? וכמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת chah, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אמא שלי מעוניינת ברכב חדש,ישיבה גבוהה,לא נוסעת הרבה,גג 4 אנשים ברכב, נוסעת כיום על פורד פוקוס, הכיוון זה רכבים בסגנון : קיה סול , ניסן ג'וק , ? איך הקיה סול? האם יש מתחרות עדיפות באותו סדר גודל של מחיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
שלום לכולם, בקרוב אני מתחיל עבודה חדשה שממוקמת בהרצליה ומידי פעם באונ' תל אביב (אני מראשון), ואני מחפש את הדרך תחבורה היעילה ביותר. מכיוון שבקרוב מאוד תל אביב תהפוך להיות פקק אחד גדול ואיתה כל גוש דן עם תחילת העבודות על הרכבת הקלה, אני מחפש דרך תחבורה יעילה יותר מרכב 4 גלגלים רגיל. האופציות שיש לי הן: רכבת+אופניים חשמליים. קטנוע עד 125 סמ"ק (זה הרישיון שיש לי כרגע). נניח שנייה את האופציה של הרכבת+אופניים בצד כי לה יש יתרונות וחסרונות שמאוד ברורים לי, ואין ממש הרבה גמישות בהם. האופציה של קטנוע על הנייר היא האופציה הטובה ביותר. יש לי ניסיון (ישן אומנם) של נסיעה בקטנוע (50 סמ"ק בכל התואר הראשון, אי שם לפני 5 שנים פלוס...) ואני כבר הרבה זמן רוצה להחיות את התענוג של…
הודעה אחרונה מאת ערן g, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 852 צפיות
אני שוקל לרכוש 330 או 320 קופה , סביבות מודל 2000 (E46). אין לי שיקולים של צריכת דלק (דלקן ברכב). בדקתי ביטוחים , המחירים הגיוניים לחלוטין , ביטוח מקיף + חובה ל-330 כ-4200 לשנה. התייעצתי עם המוסכניק שלי והוא טוען שאלו רכבים אמינים ויחסית לא בור ללא תחתית. בנוסף , ראיתי שיש אפילו גיר רגיל למכירה (מוסיף אמינות וכיף לסיפור ). למישהו יש ניסיון עם הרכבים? ראיתי שמבקשים הרבה מאוד מעל המחירון , מישהו יודע מה המחירים שבסוף נסגרים באמת?
הודעה אחרונה מאת eli z, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 472 צפיות
שלום, ותודה מראש על העזרה והתגובות. יש לי טויוטה קורולה 2007 מנוע 1600 אוטומטית, כ- 135K ק"מ. אני חושבת להחליף לרכב יותר חסכוני (בדלק בעיקר, כי מבחינת תחזוקה הטויוטה בינתיים ממש סבבה. מחפשת משהו שדלק פלוס תחזוקה יצא פחות), אם אני יכולה לעשות החלפה בתוספת תקציב צנועה, נניח של גג 10K שקלים. ניסיתי לחקור בעצמי איזה רכבים קטנים הם בטיחותיים, וקיבלו ניקוד גבוה במבחני ריסוק. בסוף הבנתי (מקווה שהבנתי נכון) שאי אפשר להשוות רכב משפחתי לרכב קומפקטי כי בוחנים כל קבוצה לחוד - משפחתיים מול משפחתיים, קומפקטיים מול קומפקטיים וכו'. אשמח לדעת אם אני טועה, איך בכל זאת אפשר להשוות, והאם יש לכם המלצות על רכב יותר חסכני בדלק שהוא בטיחותי לא פחות מזה שאני נוהגת בו כרגע. האם טויוטה יאריס ה…
הודעה אחרונה מאת koka, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 752 צפיות
נחפש רכב משפחתי בעל המאפיינים הבאים בסדר הבא: 1. בגז גדול ומרווח באופן כללי 2. אמינות - לא רואה מוסך יותר מדי 3. בטיחותית 4. חסכונית בדלק מודה לכולם על העזרה ! תומר
הודעה אחרונה מאת tommico, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב. לאחר מחשבה רבה החלטתי (לא סופית) ללכת על אאודי A1 ידנית , 2012-2014. כרגע יש לי פורד פיאסטה ידנית שאני אמנם מאוד אוהב אך בכל זאת בא לי משהו קצת יותר מרגש. שאלתי היא כזאת , האם עלויות הביטוח יהיו גבוהות מהפורד ? (אני בן 28 , יש לי רישיון 11 שנים ללא תאונות ותביעות). האם החלפים והטיפולים יקרים ? (הפורד עדיין באחריות- ראש שקט, אני לא רוצה למצוא את עצמי מוציא הרבה כסף על כל תקלה קטנה או טיפול) והאם בכלל הצעד הזה נכון מבחינתי ? אני בהתלבטות קשה ואשמח לעזרה גם מאלה שברשותם אאודי A1 וגם מאלה שמכירים את הרכב. כל טיפ או עצה יתקבלו בברכה תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת fender, -
- 9 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם ושבוע מעולה ! הגיע הזמן לקנות לעצמי רכב חדש, התקציב שלי הוא 50 עם מתיחה עד ל70 במידה וזה יהיה שווה את זה, אין בעיה להגיע לסכום הזה אבל העדפה היא להצמד כמה שיותר לסכום המקורי. אני עצמאי ומתעסק בתחום העסקי - ניהולי, ככה שגם חשוב שהוא יראה קצת אלגנט וקלאסי (עד עכשיו נסעתי על טראקס, שלא שלי). הדברים החשובים לי : - צריכת דלק שפויה (1:14 למשל, או באיזור) - שיראה טוב, חשוב לי התדמית בעקבות העבודה. - שינטה כמה שיותר לכיוון הספורטיבי, אבל שיהיה גם אוטומט בגלל הנסיעות המרובות בארץ. - מיני, 5 דלתות. דברים שאני מעדיף אבל לא קריטי : - מודל, לא אכפתי לי להביא משהו איכותי במודל נמוך בתקציב הזה - אבזור, חשוב לי רכב כמה שיותר מאובזר ומפנק …
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם, ניסיתי מספר פעמים לקבל חוות דעת על רכב מסוג הונדה , סיוויק האצבק החדשה בין השנים 2006-2009. אני כרגע סטודנט בתחילת התואר ומחפש רכב אמין ונוח שישמש אותי ל 4 שנים הקרובות. אני מתמקד בעיקר בחיפוש אחר הרכב הזה אבל לא מצאתי הרבה מידע לגביו. אשמח אם מישהו שיצא לו לנהוג על רכב מסוג זה ימסור את חוות דעתו. תודה.
הודעה אחרונה מאת דניאלס, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 961 צפיות
צריך ייעוץ בקניית רכב. הרכב נקנה בעיקר לנסיעות עירוניות או בינעירוניות, כאשר כל יום אסע בו כ- 10 ק"מ לכל כיוון לעבודה בפקקים של אלוף שדה בואכה ת"א. התקציב: עד 70k רכב מקטגוריית מיני או סופר מיני. עדיפות לרכב חדש. אוטומט בלבד. לא חשוב המראה של הרכב (לא מחפש אופנתי או צעיר במיוחד) כמה שיותר מאובזר (עדיפות ל-sunroof וכן למערכת מולטימדיה מתקדמת עם שליטה מההגה) חסכוני (ככל האפשר) בדלק אבל לא קריטי רצוי אמינות ובטיחות גבוהות. בכלליות הכי חשוב לי שיהיה ברכב בסדר עדיפות יורד: 1) אבזור 2) בטיחות 3) נוחות 4) תצרוכת דלק 5) ביצועים
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
אוקי אז שלום לכם אני חדש פה אם אני עושה משהו לא חוקי אז תסבירו לי תודה! קצת רקע: אז ככה אבא שלי קיבל אחרי תביעה ובקשה. הסכמה למוגבלות בניידות, הוא קיבל 50% לצמיתות והסכמה לעד 1300 סמ''ק. מקבלים קיצבה חודשים של ניידות. אז לפי מידע ואחרי שהטעו אותנו עם 0% ידע ונסיון בעיניין הלכנו לסוכנות סיאט אחרי שההחלטנו ובחרנו לפי המותר לנו , בחרנו סיאט לאון מנוע 1.2 טורבו. בשביל לקבל 50% פטור מכס או עד 17.500 אלף שקל . אז ניגשנו לסוכנות ובחרנו רכב צבע הכל ואמרו לנו לגשת לבנק לבקש הלוואה. (לאחר שהם מודעים שאנחנו בעלי ניידות) אז בלי נסיון וידע ניגשנו לבנק ולקחנו הלוואה. בקיצור העיניין בוטל לאחר שהיה כמה טעיות בלקיחת ההלוואה (בסכום) ולבסוף ביטלנו עכשיו אנחנו בתלכים…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, התלבטות קשה בין השתיים. ברמת הגימור הנמוכה יותר של הפלואנס (קומפורט), השתיים כמעט באותו המחיר. אשמח להמלצות, הערות והארות, במיוחד ממחזיקי הרכבים הנ"ל (בעיקר טולדו עליה לא מצאתי חומר רב, מישהו מחזיק ברכב הנ"ל?). בוצעה נסיעת מבחן על הרנו, ממתין לטולדו. הרכב ישמש ללימוד נהיגה בלבד (לא ישמש לנסיעות פרטיות). נקודות למחשבה (בלי חשיבות לסדר): 1. גימור וגדג'טים בפנים הרכב. 2. יבואן ואחריות. 3. אמינות - בעיקר של הטולדו אבל גם של הרנו. האם המנוע זהה למנוע המותקן בג'טה? ההספק בסיאט נמוך משמעותית. תודה.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 6 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות אבי החליט כנראה לרכוש רכב חדש וההתלבטות העיקרית כרגע היא בין הקקטוס ל2008. הרכב אמור להיות מרווח אבל הוא לא הרכב הגדול העיקרי בבית (יש גם לנד רובר דיסקברי שאיתו יעשו הנסיעות הארוכות), כלומר רוב הזמן ישבו מאוחרה ילדים קטנים עם כסאות בטיחות ואולי גם מבוגרים / בני נוער. אתמול קפצנו לאולם תצוגה, היתה שם גם קקטוס וגם 2008 אבל היא היתה ברמת האיבזור הגבוהה יותר והבנתי שהידנית הבסיסית מגיעה די ערומה. למישהו פה יש נסיון עם יחידת ההנעה של הרכבים? (מנוע 1.2 שלושה צלינדרים וגיר ידני) והאם מישהו ביצע נסיעת מבחן בשניהם או באחד מהם ויכול למסור חוות דעת? עקרונית נראה שהסיטרואן מובילה היא מגיעה מאובזרת הרבה יותר באותו מחיר והחסרונות היחידים שלה …
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל שבוע בערך מופיעות מודעות בעיתון סופ״ש של הצעה להצעות לרכישת רכב מעו״ד הממונה מטעם פושט רגל (חברות בדר״כ), עכשיו רציתי ללכת על העניין ומעניין אותי לדעת האם זה כדאי,?האם מישהו ניסה את זה? ואם זה באמת יותר זול?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 234 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- fatboy1340
- נהג מופרע
- גולדן191
- sasr22
- נירו72
- פינדר
- Gavrik
- Markm4
- hans
- itaimoto
- Coresh