Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס או אוריס ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם מישהו יכול לתת חוות דעת יעזור לי מאוד.

מתלבט בין טויוטה פריוס לאוריס היבריד בליסינג.

מה שיותר מטריד אותי זה העיניין של הקרינה את הפריוס דור 3 בדקו יש תוצאות ככל הנראה רמות הקרינה ברכב

תקינות חוץ מכסא אחורי ימני ששם הקרינה מעל התקן.

לגבי האוריס אין מבחנים או תוצאות ככה שזה קצת מלחיץ אותי מכיוון ששם יש את הכסא של התינוק.

אין אפשרות לרכב אחר.

תודה מראש.

פורסם

אני לא יודע מהיכן הנתונים שלך, אך לפי המשרד לאיכות הסביבה פריוס דור 3 בעלת נתוני קרינה בהתאם לתקן בכל המושבים והיא לא שונה מכל רכב משפחתי ממוצע. פריוס דור 2 אכן הייתה בעלת קרינה מעל התקן. יש לציין שאין כל תקן מחייב לכלי רכב ומה שנבדק נמדד מול התקן הכללי בישראל לחשיפה לקרינה בלתי מייננת. קישור לטבלה של המשרד לאיכות הסביבה.

הפריוס יקרה יותר בליסינג והיתרון העיקרי שלה על פני האוריס הוא בתחושה ה"חללית" של תא הנוסעים ובמרווח לנוסעים, במיוחד במושב האחורי שהוא מרווח יותר, די משמעותית, בפריוס לעומת האוריס הנחשבת לצפופה יחסית (לנוסעים בוגרים, ילדים יסתדרו בכיף). מעבר לכך, אני חושב שהאוריס טובה יותר, היא מודרנית ואיכותית יותר בכל התחומים (הפריוס רגע לפני החלפה תכלס) ותא המטען שלה גדול יותר ושימושי יותר - במיוחד בדגם הסטיישן TS שהוא המומלץ יותר.

אם הייתי צריך לבחור? אוריס TS.

בהצלחה.

• תוכן חדש...