Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ההתלבטות היא בין שני הרכבים הנ"ל כאשר נוטה לכיוון המזדה בגלל האבזור ואחזקה יותר זולה. הפרמטרים החשובים לפי הסדר: נוחות נסיעה, בטיחות, חסכון בדלק.

הערה: שמתי לב שביד 2 יש עשרות מזדה 3 2014 למכירה ביחס לבודדים של גולף. אני מעריך שזה נובע בגלל בעיה כלשהי במזדה - אשמח אם למישהו יש פה תשובה לתופעה.

אשמח לשמוע פה את דעתם של אנשים לגבי מה מומלץ יותר מתוך ניסיון אישי ולא מבחני דרכים או שמועות.

תודה מראש ושבוע טוב :)

פורסם

אין ספק ש a3 מספקת את הנוחות והבטיחות, אך האם אתה יודע מניסיון לגבי עלויות אחזקה? דלק?

אני נוסע בשנה כ 25 אלף.

פורסם

זה מתוך סיכום 3 שנים שהעלתי בעבר, לא מצליח לצרף קישור. התגובות היו שהטיפולים לא הרבה יותר יקרים מגולף (סביר שיקר יותר ביחס למאזדה, אבל התמורה שונה)

מודל 2009, ספורטבק. 1.8T 160 כ"ס

קניתי אותה עם 22,000 ק"מ, מכרתי אותה עם 144,000 ק"מ. נמכרה בדצמבר 2013

צריכת דלק ממוצעת של 1:12 כאשר מרבית הק"מ היה בבין עירוני – אך אני עם רגל די כבדה והיו הרבה נסיעות לירושלים

רישיון רכב יקר (קבוצה 6, חבילת שארפ) – 2,497 ₪.

ביטוח שנתי (מעל גיל 24) – 1819 חובה, 3,922 מקיף וצד ג'

טיפול כל 15,000 ק"מ במוסך של היבואן

סה"כ טיפולים ב 2011 – 3,445 ₪

סה"כ טיפולים ב 2012 – 3,357

סה"כ טיפולים ב 2013 – 7,801 (כולל מצבר והחלפה של בולמים קדמיים, זה הפער לעומת השנים האחרות)

מעבר לזה היה ריקול של היצרן והוחלף גיר + גל זיזים + עדכון תוכנה למנוע.

A3

A4

• תוכן חדש...