ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש רכב לבחורה צעירה בתקציב של עד 15 אלף ש"ח. הבעיה היא שאנחנו מודעים לתקציב הנמוך ולכן אנחנו לא יודעים בכלל לאיזה כיוון של רכב ללכת. מה שחשוב בגדול זה שהאוטו יהיה בתיבת הילוכים אוטומטית, ושיהיה חסכוני עד כמה שאפשר. כמו כן כמובן עדיפות לשנה כמה שיותר גבוה.. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Dekel1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 849 צפיות
זקוק לרכב משפחתי שיסיע רוב הזמן 4 אנשים, לעיתים רחוקות 5. עם תא מטען גדול. ברמת בטיחות גבוהה, אוטומטי (טיפיטרוניק עדיף), אמין, חסכוני. המוסכניק שלי המליץ על טויוטה קורולה2012-13. חבר הציע יונדאי I 30 שנת 2012. ראיתי 2 קורולות: אחת סאן פלוס ואחת סאן פלוס פלטינום (?). לא ברור לי ההבדל בניהם? אשמח לחוות דעת שלכם ואולי להמלצה לרכב נוסף\אחר?
הודעה אחרונה מאת חול1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי הפורום ערב טוב. אני מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל. 1. המאזדה 6 שנת 08 מנוע 2.5 פרימיום. 2. פאסאט 08 מנוע 1.8 ברמת גימור laxury. אציין שאני די נוטה לכיוון היפנית. (בכל אופן מעוניין לגוון אחרי שנפרדתי לאחרונה מפאסאט 1.8 04 מדהימה) קראתי בפורום על תקלות בגיר 7 הילוכים של הפאסאט. שאלותיי הן כאלו: איזה גיר ישנו בפאסאט בשנתון הנ"ל? (08) האם זהו הגיר "הבעייתי"? כי הבנתי שעלות שיפוצו ובמידה ו.. איזה רכב יותר נוח לנסיעה עירונית? מבין ה-2 מה הרכב המאובזר יותר או בשפה אחרת "איזה רכב נותן יותר תמורה לשקל" ? (הבנתי שיש אבזור "נדיב" יותר לטובת המאזדה בדמות ריפודי עור, כיסאות חשמליים, קסנון,חיישני גשם ותאורה, מראה נגד סנוור, וכו.. לעניי…
הודעה אחרונה מאת zohar 27, -
-
מאזדה 3 החדשה
מאת hujbi11- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות את המאזדה 3 החדשה מנוע 2000 דגם ספיריט יש כמה דברים שאני מעוניין לדעת לפני שאני קונה 1.מתחרות ראויות ? 2.ראיתי את הדגם הזה שנת 2014 עם 15 אלף קילומטר עוד באחריות הגיוני שימכר ככה? 3.צריכת דלק אמיתית ? ביטוחים?(לעומת מאזדה 6 שנת 2006) טיפולים ? אמינות? אם אני הולך לחברה עם מאזדה 6 בזמן שיש שבוע מכירות ועם הנחות של חברה מה אני יקבל? אני מעוניין לשים לך פס כחול כזה ולהחליף את המערכת פליטה לאחת של remus זה אפשרי? זה משפר ביצועים? דעה אישית לרכב יש צורה מאוד יפה ועיצוב נחמד אני גם רוצה לשים לו כסאות עם עור (הבנתי שזה מגיע בלי) אוטו די קטן והמנוע מאוד חזק
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
מגרש מכוניות
מאת Iy255- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו מכיר את "אוטורן" בבאר שבע? יכול לתת חוות דעת על המקום?
הודעה אחרונה מאת Iy255, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 887 צפיות
שלום, זקוק ליעוץ לגבי רכב עם גיר אוטומטי שאני מחפש לאחותי. החיסכון עומד על 70,000 שקל. מחפש רכב חיסכוני יחסית ושיהיה מרווח יחסית(לא כמו באיביזה). 2013 ומעלה. מחפש אוטו האצ'בק בסגנון סיאט לאון, יונדאי i30, טויוטה אווריס,פורד פיאסטה. אשמח לקבל יתרונות וחסרונות של כול אחד מהם ובנוסף אם יש עוד דגמים בסגנון אשמח אם תוסיפו..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום,האם יונדאי גטס משנת 2006 בכל דגמיה המנוע שופר וכן צריכת הדלק? יש הבדל בין GLS ל GLI ? והאם אולי עדיף פיאט פונטו/ספייס/פנדה במחיר הזה? (עד 14000) מה ההבדל בין פונטו לספייס? פנדה עדיפה? מציין שאני סטודנט בעל עדיפות לרכב קטן וחסכוני שמתנייד באזור גוש דן
הודעה אחרונה מאת ADAM888, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 954 צפיות
היי לכולם, אני מתעניין ברכישת רכב חדש מהחברה עד 80אלף שקל, סופר מיני כמובן. לא מפריע לי גיר רגיל או אוטומט. מה אתם מציעים? איזה רכב נותן את התמורה הכי טובה למחיר?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם היום אני עם פלואנס 2010 מנוע 1.6 עם גיר מיושן. היום הלכתי לראות קצת דגמי דיזל לפי מה שהבנתי חוסכים הרבה בדלק, הציעו לי לראות פלואנס 2014 עם מנוע 1.6 חדש עם גיר רציף 6 הילוכים, לטענתם מדובר במנוע וגיר של ניסן (פתחתי מכסה מנוע ראיתי שמוטבע על המנוע "ניסן"), עשיתי סיבוב על האוטו לקחתי אותו לעליות של חיפה ובאמת מרגישים בהבדל. המנוע לא מתאמץ יותר מדי ונוסע ממש חלק ושקט. לשאלה שלי - אני כרגע נורא סובל עם תצרוכת הדלק של הפלואנס שיש לי היום, לטענתם רנו שיפרו בדגם הנוכחי את התצרוכת דלק ב20-25% וזה המנוע שיושב היום בג'וק. מישהו התנסה ברכב המדובר ? מישהו יודע לתת לי חוות דעת רצינית ובונה על הדגם הזה? כמובן שמדובר ברכב יד שניה מקרסו. לכל בעלי הד…
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 949 צפיות
היי חברים, בצער רב הרכב שלי מת היום (תאונה) - יש צורך במחליף. רכב אמין, חסכוני, ידני ואם אפשר לא עצלן מאוד מאוד. יש המלצה? (עד כה היו לי יאריס רגילה, ספורט, אלטו). * הבטתי מעט במבחנים על הפיאסטה ויש עליה רק דעות טובות, מה דעתכם עליה? תודה, מור
הודעה אחרונה מאת TSN1000, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים. הגיע החלטה למכור את הפוקוס 2009 שלנו ולהתדקם למשהו שלא הצלחנו להחליט עם האישה. תקציב עד 85K. רכבים שמדובר עליהם: רנו פלואנס\מגאן דיזל בלבד.אשתי מעדיפה מגאן. פורד פוקוס עם מנוע 2.0 ולא פחות ורק טיטאניום(בא לי ) אשתי לא מתה על סטיישן ואני מעדיף חאצ'באק. אופל אסטרה או אסטרה ברלינה 1.4 טורבו. לא ברור לנו מה עלויות של אגרת רישוי של כל אחד והלכתי לאבוד עם זה.אני יודע שזה מושפע מנפח מנוע. לאשתי יש בעיה עם דיזל כי היא חושבת שזה אותו רעש ורעידות כמו במכוניות דיזל הישנות ולצערי לא עשינו נסיעת מבחן עדיין. לגבי אופל אסטרה בכלל לא ברור כלום חוץ מזה שהיא גרמנית ויש לה טורבו אנא עזרתכם ביתרונות וחסרונות של כל אחד.יש לנו נסיון רק עם פורד ולא התאכזבנו ח…
הודעה אחרונה מאת Anton Belov, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני נוסעת למעלה מ-5000 ק"מ בחודש , גרה באזור הררי אבל הרבה נסיעות גם בכביש 6. עיקר ההתלבטות - ההבדל בצריכת הדלק בנסיעה משולבת + האם מנוע הדיזל יחזיק ליותר שנים ? כאשר בכל מקרה אחליף רכב לאחר 4 שנים בגלל ק"מ גבוה שצפוי להיות. לגבי צריכת הדלק - אשמח לקבל תשובות מבעלי ניסיון שרכשו את אחד הדגמים ונוסעים בפועל. לחלופין - קראתי בפורום על דאסטר דיזל 4X4 - שצורכת 1:15 במשולבת, אך מישהו יודע האם הצריכה בדגם 2X4 זהה ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 4 תגובות
- 745 צפיות
שלום חברים, אני לפני רכישת רכב יד 2 והייתי שמח אם תוכלו לענות לי על משהו. אני מתלבט בין טויוטה קורולה לטויוטה יאריס (2008-2011). בהנחה שאני ממלא בחודש שניים וחצי טנקים (כרגע עם טויוטה סטארלט) ובהנחה שאני נוסע בעיקר בעיר הררית ופעם-פעמיים בחודש מחוץ לעיר- כמה כסף בחודש יסתכם ההבדל בין קורולה ליאריס? יש לציין שאני נהג יחיד כאשר בעתיד הקרוב לא יהיה כמעט שימוש במושב האחורי. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת yoyo3535, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 797 צפיות
שלום לכולם, לאור מעבר לעבודה חדשה מרוחקת ממקום מגוריי אני אצטרך לקחת ליסינג. היות והליסינג במקום החדש לא זול (יש חבילות ק"מ) עלתה לי בראש האלטרנטיבה של רכישת פלואנס דיזל 2011/2012. היות והרכב נפוץ בחברות הליסינג ניתן גם למצוא אותו בק"מ של בנזין. בחישוב גס שלי יצא שעלות החזקת ליסינג זהה בערך לאחזקת פלואנס דיזל אבל רציתי לשמוע מבעלי פלואנס דיזל מה העלויות (טסט, טיפולים, האם יש רצועת טיימינג או שרשרת, ירידת ערך). יתרונות של ליסינג: - רכב חלופי במקרה של תקלה/ תאונה - הרכב נלקח לטיפול בזמן העבודה במקום שאני אבזבז זמן (2-3 ימים בשנה) חסרונות של ליסינג: - הגבלת ק"מ - תשלום קנס פוטנציאלי במקרה של החזרה לפני סיום חוזה - פגיעה בסוציאליות (הפג…
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אז אמי מתכננת להחליף את השברולט אוואו המזדקנת שלה והתבקשתי להביא אופציות רלוונטיות. הרכב הוא רכב שני, ישמש אך ורק לנסיעות עירוניות קצרות בלבד. רק לצורך כניסה לפרופורציה האוואו שלנו שנת 2005 אצלנו מאז שיצאה מהחברה ועומדת היום על 92000 קילמוטר ככה שהנסועה השנתית נמוכה מאוד. דרישות: תיבה אוטומטית בלבד אמינות ועלויות טיפולים סבירות נוחות נסיעה טובה אבזור עשיר (אם בכלל ניתן למצוא בקטגורית המחיר הנ"ל) למיטב הבנתי צריכת הדלק לא רלוונטית כי היא דיי זניחה בנסועה הנ"ל ככה שיותר חשוב לקבל כמה שיותר "אוטו" בתקציב. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ColdMaster, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 963 צפיות
אני לא מבין גדול ברכב לכן אשמח לעזרתכם ברוך השם החודש נולד לנו בן ראשון לכן אנו מחפשים להתחדש ברכב . הדרישות לרכב : אמינות חסכון בדלק תא מטען גדול בטיחות רכב יצוגי יש לציין כי אני עובד כעצמאי באזור חיפה ,רוב הנסיעות הם בתוך העיר ופעם פעמיים בחודש נסיעות עבודה ארוכות דרומה באר שבע ,שדרות ,דימונה .
הודעה אחרונה מאת Guy Elimeleh, -
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם פתחתי פוסט לפני כמה זמן לגבי מאזדה 6 או סקודה סופרב כנרא שירדנו מהם ונלך על המאזדה 3שנת 2014 מנוע 2000 דגם סיפירט הייתי רוצה לדעת עלייה פרטים מתחרות? אחזקה ? צריכת דלק אמיתית? חזקה? ויש לי שאלה קטנה שאין לי עלייה תשובה. למה אנשים קונים רכבים חדשים מהחברה ? הרי המכיר יורד אחרי 4 שנים למחיר האמיתי של הרכב. (בערך)
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
אז ככה, הבאתי את האוטו שבו אני מעוניין, אאודי A4 שנת 2000 מנוע 1.8, 160 אלף קילמוטרז' לבדיקה מקיפה במכון, ונמצאו ליקויים רבים ששמו אותי בצומת דרכים בעניין הזה. השאלה שלי אם אלו ליקויים שאמורים להיות ברכב בגיל כזה, ואם אכן אין מכונית בשנים האלו שלא ימצאו לה ליקויים כאלה וכל בעיה שנמצאת היא מוגזמת בכמה רמות(כמו בסעיף של צבע הרכב), או שהליקויים חמורים גם לשנים האלו ועדיף לברוח מהאוטו הזה, מה האינדיקציה לרכבים כאלה ? הנה הדו"ח:
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 1 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם, ברצוני להחליף את הפג'ו 206 במשפחתית. התקציב בסביבות 50000 פלוס מינוס. המטרה היא רכב משנת 2010 והלאה. המבחר גדול יחסית כשמסתכלים על מעט נתונים (כ"ס, נפח תא מטען, צריכת דלק משוערת). עדיין הרשימה ארוכה מאוד וכאן אתם נכנסים לפעולה. מבין כל הדגמים שאפרט מטה אשמח לפרטים הבאים: עלות אחזקה (טיפולים, חלפים), אמינות, בטיחות, נוחות ובכללי תמורה אל מול המחיר. אני לא צריך שהרכב יהיה מרשים. כל הדגמים נראים בסדר לדעתי. השימוש העיקרי הינו לנסיעה יומית לעבודה (כ80 ק"מ ביום) ומידי פעם לנסיעות ארוכות. הרכבים הם: מאזדה 3, מאזדה 2 סדאן, יונדאי I25, יונדאי I30CW, מיצובישי לאנסר, סוזוקי SX4, קיה פורטה, קיה סיד, פורד פוקוס, טויוטה קורולה, …
הודעה אחרונה מאת YotamBer, -
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, אבקש את חוות הדעת שלכם על רנו קליאו החדשה, שנת 2013, גיר ידני. כן היא מדהימה, מעוצבת, מאובזרת. מה קורה שם בפנים? אמינה? חסכונית? אשמח לקבל כל מידע מקצועי שאתם יודעים או חוויתם תודה לכם,
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- 1 תגובות
- 634 צפיות
אז ככה, הבאתי את האוטו שבו אני מעוניין, אאודי A4 שנת 2000 מנוע 1.8, 160 אלף קילמוטרז' לבדיקה מקיפה במכון, ונמצאו ליקויים רבים ששמו אותי בצומת דרכים בעניין הזה. השאלה שלי אם אלו ליקויים שאמורים להיות ברכב בגיל כזה, ואם אכן אין מכונית בשנים האלו שלא ימצאו לה ליקויים כאלה וכל בעיה שנמצאת היא מוגזמת בכמה רמות(כמו בסעיף של צבע הרכב), או שהליקויים חמורים גם לשנים האלו ועדיף לברוח מהאוטו הזה, מה האינדיקציה לרכבים כאלה ? הנה הדו"ח:
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 864 צפיות
היי, אני כבר המון זמן מתלבט ברכישת רכב חדש וה- 3008 די קורצת לי לאור ה"מחירים החדשים" ואני בטוח שיהיו אפילו עוד הנחות על המחיר של 139,900 ש"ח (חבר, הוט וכו'....). לאחר קריאה מרובה בפורום, ראיתי שלרכב הנ"ל בשנים קודמות, היו לא מעט בעיות עם הגיר / מנוע טורבו שלו (משהו מותחנים, שמןן ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר... האם ידוע למישהו אם הבעיות הנ"ל נפתרו ואני יכול לקנות בראש שקט את האוטו? נ.ב: ראיתי שגם הם נותנים 5 שנים אחריות, שזה לא רע.... תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 893 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לסאגת ה״מחפשים לאשתי רכב״ שהחלה לא מזמן אבקש את עצתכם בדיון בנושא. נסגרנו לאחר דיון על כמה וכמה פרמטריםת ולכן אני יכול לומר שאני מחפשים רכב בקריטריונים הבאים: תקציב של עד 100K משפחתית במרכב האטצ׳ אוטומאטית ולא בצבע אדום מה שחשוב לנו ברכב: אמין חסכוני מקום לשני כיסאות תינוק אהה... ולא בצבע אדום אין בעיה עם כל סוג של עסקה... בברכה ותודה מראש, טל
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 959 צפיות
שלום לכולם, כרגע ברשותי סובארו אימפרזה 2007 בעלת 110 אלף ק''מ. אני יד 2. כרגע אני מוכר אותה כדי להתקדם ו2 רכבים שעניינו אותי הם פורד מונדאו וסובארו בי4 שניהם מהשנים 2008. הבי4 דגם ה2000 סמ''ק והמונדאו דגם TREND X או הטיטניום. מבחינת דלק אני מניח שהן זהות כנ''ל מנגד הסובארו שאוכלת בהתאם. אני מתלבט מבחינת עלויות אחזקה במקרה ותיקונים? חשוב לי ברכב הביצועים והנוחות. מה מהן עדיף מבחינת ביצועים\כוח על הכביש ולא על הנייר. וכן עלויות אחזקה טיפולים אם חס וחלילה צריך להחליף חלק כלשהו. אמינות גם כן. שניהן נעות בין אותו מחיר כאשר את המונדאו אני יכול למצוא ביותר זול בדגם הטוב יותר.... תודה לכולם!!
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני רוצה לקנות יונדאי I20 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין דגם GLI ל INSPIRE והאם לדעתכם זה שווה הבדל של 5000 ש"ח (שזה כבר סובייקטיבי)
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 593 צפיות
שלום לכולם לאחר מחשבות רבות (כמובן אחרי שיש ילדים זה קורה) שוקל לרדת מהקטנוע אחרי הרבה מאוד זמן, בעקבות שאצטרך מידי פעם להוציא את הילדים מהגן וגם חששות שנובעות עם המחשבות שיש ילדים ואתה על קטנוע. אני יודע שאני הולך להתעצבן ולכעוס הרבה על הפקקים שאין בקטנוע ועל הנגישות שיש עם קטנוע. הנסיעות 15 ק"מ לעבודה הנסיעה רק בנתיבי איילון עם פקקים בדרך כלל השעות שאני יוצא מהעבודה ולעבודה. חשוב מאוד הכי חסכוני שיש כי אחרי שיורדים מקטנוע מחפשים את הכי קרוב. התקציב מוגבל יש כבר רכב חדש (קיה ריו 1.4 4 דל') חשוב מיני (גר בת"א) אפילו אופציה של 4 מושבים בא בחשבון. עדיפות לידני עם תחזוקה מינימלית, חסכוני מאוד, כמה שיותר חדש שנכנס בתקציב. אשמח לשמוע על הצעות לרכב המתאים לדריש…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה לי אליכם, האם ייתכן מצב שחברה מעלה את מחיר הליסינג בגלל מרחק הנסיעה שלי ממקום העבודה? זאת אומרת שאם הייתי גר קרוב יותר למשרד הייתי משלם פחות? פעם ראשונה שאני שומע על זה.... אולי אתם שמעתם על הדבר ההזוי הזה? אשמח לשמוע, תודה.
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי! אנחנו עומדים בפני רכישת רכב 7 מקומות ומתלבטים בין 2 הדגמים הנ"ל. שניהם בעלות דומה של סביבות ה30,000 ש"ח (הבדל של 3,000 ש"ח ביניהם). הסיטרואן עשה למעלה מ220,00 ק"מ והלוגאן קרוב ל200,000. שניהם ללא תקלות/תאונות (כך נאמר לי לפחות). מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה ברכבים אודה לכם מאוד על עצתכם- על מה הייתם הולכים מבחינת צריכת דלק, אמינות, חלפים ובכלל. תודה על כל תגובה!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 2 תגובות
- 663 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
- 0 תגובות
- 451 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Ariel Goarian,