Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות את המאזדה 3 החדשה מנוע 2000 דגם ספיריט

יש כמה דברים שאני מעוניין לדעת לפני שאני קונה

1.מתחרות ראויות ?

2.ראיתי את הדגם הזה שנת 2014 עם 15 אלף קילומטר עוד באחריות הגיוני שימכר ככה?

3.צריכת דלק אמיתית ? ביטוחים?(לעומת מאזדה 6 שנת 2006) טיפולים ? אמינות?

אם אני הולך לחברה עם מאזדה 6 בזמן שיש שבוע מכירות ועם הנחות של חברה מה אני יקבל?

אני מעוניין לשים לך פס כחול כזה ולהחליף את המערכת פליטה לאחת של remus זה אפשרי? זה משפר ביצועים?

דעה אישית לרכב יש צורה מאוד יפה ועיצוב נחמד אני גם רוצה לשים לו כסאות עם עור (הבנתי שזה מגיע בלי) אוטו די קטן והמנוע מאוד חזק

פורסם

[quote=hujbi11;4819339

דעה אישית לרכב יש צורה מאוד יפה ועיצוב נחמד אני גם רוצה לשים לו כסאות עם עור (הבנתי שזה מגיע בלי) אוטו די קטן והמנוע מאוד חזק

כן, היא נראית טוב מאוד אבל הצבע די חשוב פה מהבחינה הזו.

לגבי המושבים, אתה רוצה לשים לה ריפודי עור לא ״כסאות עם עור״ כי אני מניח שאתה לא מתכוון להוציא את המושבים הקיימים ולהחליפם ;-)

בכל מקרה, מציע לך לשקול עור בהיר בלבד כי מושבי עור (ללא איוורור) בארץ זה תענוג מפוקפק, בעיקר כשהריפודים כהים.

לגבי המנוע, הוא לא מרגיש מאוד חזק בכלל, בטח לא בהשוואה למתחרות עם מנועי טורבו, אבל אני מניח שבכוונתך לקחת אחת לנסיעת מבחן טרם ההזמנה?

פורסם

בעקרון אסור להתקין אגזוז שאינו מקורי. אתה יכול לנסות ולקוות שהאוטו לא יכשל בטסט אבל לא ניתן להבטיח את זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כן, היא נראית טוב מאוד אבל הצבע די חשוב פה מהבחינה הזו.

לגבי המושבים, אתה רוצה לשים לה ריפודי עור לא ״כסאות עם עור״ כי אני מניח שאתה לא מתכוון להוציא את המושבים הקיימים ולהחליפם ;-)

בכל מקרה, מציע לך לשקול עור בהיר בלבד כי מושבי עור (ללא איוורור) בארץ זה תענוג מפוקפק, בעיקר כשהריפודים כהים.

לגבי המנוע, הוא לא מרגיש מאוד חזק בכלל, בטח לא בהשוואה למתחרות עם מנועי טורבו, אבל אני מניח שבכוונתך לקחת אחת לנסיעת מבחן טרם ההזמנה?

המנוע 2000 ו165 כוח סוס ביחס לגודל שלה היא מאיצה מהר אני חושב . 8.9 זה טוב לא? איזה מתחרה היית ממליץ? וכמה בערך יעלה לי להחליף את הירפודים לעור אמיתי?

פורסם
המנוע 2000 ו165 כוח סוס ביחס לגודל שלה היא מאיצה מהר אני חושב . 8.9 זה טוב לא? איזה מתחרה היית ממליץ? וכמה בערך יעלה לי להחליף את הירפודים לעור אמיתי?

ראיתי שיש את החנות TOP-CAR בחולון שמתמחה בדברים שאתה רוצה, כמו ריפודי עור וכו'.

האמת, שאם תיקח את הריפודים הבהירים אין טעם לטעמי לרכוש ריפודים בנפרד. השחורים באמת מדכאים.

• תוכן חדש...