Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו ממש הצלחתי להתבלבל.

אני לא מחפש את המנוע הטורבו. אלא את המנוע 1.2 ידני רגיל.

אם כך, אני מבין שההמלצות הינם על העיצוב ולא על המפרט הטכני.

כרגע אני נוהג על פיקנטו 1.0 ידני, והיא ע-ג-ל-ה ובנוסף לא חסכונית 1.13.

כפי שאתם כותבים, הקילאו לא תספק סחורה טובה בהרבה.

בכל זאת? המלצות לרכב דומה? ידני חסכוני שנתון 2013, סביב 50 K?

תוודה!

פורסם

אין לי מושג מהן התלונות על המזגן, אני תמיד שם אותו על העוצמה הכי נמוכה והוא מקפיא לי את החיים...

בכל מקרה לפותח השרשור - אם אתה מחפש רכב חסכוני, הקליאו יכולה להיות כזו אבל אתה תשלם בביצועים.

אופציה אחרת שכדאי לשקול היא אולי סוזוקי ספלאש.

פורסם

ליאור,

1:13 איפה? בעיר? מחוץ לעיר? משולב?

אם זה בעיר - סבבה לגמרי. מחוץ לעיר - גרוע מאוד. משולב - גם לא משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מקבל מהרנו 1.2 ידני בעיר צריכה של 1-10.

רעשי הרוח אצלי בלתי נסבלים.

בדיעבד הייתי צריך לקנות את הדגם 0.9.

אין טעם לקנות את ה 1.2ידני.

פורסם

גם לדעתי שווה לעשות מאמץ ולרכוש את ה 0.9. צריכת הדלק לא פחות מצויינת. מדובר על משולב של 17 ק"מ לליטר ( נסיעה עירונית ובין - עירונית עמוסה ).

פורסם
אני מקבל מהרנו 1.2 ידני בעיר צריכה של 1-10.

רעשי הרוח אצלי בלתי נסבלים.

בדיעבד הייתי צריך לקנות את הדגם 0.9.

אין טעם לקנות את ה 1.2ידני.

גרוע.

יש לי את ה1.2 מהדור הקודם ואני עושה בעיר 1:12-1:13. מחוץ לעיר 1:17 לרוב. (נמדד לאורך 50 אלף ק"מ כמעט, רוב הזמן הרכב נוסע מחוץ לעיר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אינני יודע מה הם עשו בקליאו החדשה. הכוונה היא ל-1.2 ידנית הזולה.

הביצועים פחתו לאומת הקודמת, וגם המזגן. וזה מורגש. כאן באילת עוד יותר.

כאן נשאלת השאלה: מה עדיף? רכבים אחרים עם ביצועים טובים, צריכת דלק ונוחות משופרת{כולל המזגן}, או חיצוניות רועשת ומצועצעת?

אני מסכים שזו הסופר מיני בין היפות שראינו זה זמן מה, כאן בארץ. אבל לאחר תקופת מה, ההתלהבות "מהנוף" דועכת, ונשארים עם ה"רכב" נטו.

וזה אומר על יתרונותיו,[הנוף], ולצערי גם על חסרונותיו.

פורסם

חבל שהיבואנים בארץ לא מבינים שיש קהל לא קטן שרוצה רכב סופר מיני ידני וחזק. לא ביקשתי גרסאות GTI/RS למיניהן,

אבל כן הייתי שמח אם היו מוכרים את ה208 עם מנוע 1.2 טורבו או את הקליאו עם מנוע ה1.2 טורבו שלה בשידוך לגיר ידני.

זה או שקונים סופר מיני ידנית חלשה, או שקונים סופר מיני אוטומטית חזקה, אבל גם עולה הרבה יותר מהידנית, גם פחות חסכונית לעיתים.

פורסם

באופן כללי אני חושב שהתלונה שלך במקום. בארץ אכן הסופר מיני הידניות לרוב מגיעות עם גרסאות מנוע חלשות.

אבל לגבי הקליאו המצב הזה לא ייחודי לארץ. גם בחול הידנית מגיעה ב 0.9 טורבו ו 1.2 אטמוספרי בעוד שה 1.2 טורבו מגיע רק אוטומטי.

יש דיזל חזקה ידנית בחו"ל.

פורסם
אין לי מושג מהן התלונות על המזגן, אני תמיד שם אותו על העוצמה הכי נמוכה והוא מקפיא לי את החיים...

בכל מקרה לפותח השרשור - אם אתה מחפש רכב חסכוני, הקליאו יכולה להיות כזו אבל אתה תשלם בביצועים.

אופציה אחרת שכדאי לשקול היא אולי סוזוקי ספלאש.

איזה מנוע יש לך בקליאו?

פורסם

אז בכל זאת? אני כנראה אוותר על הקליאו.

אני חוזר לשאלתי, האם יש רכב אחר שאתם ממליצים?

רכב חזק יחסית, חסכוני ואמין?

כמובן ידני, 2013 לערך, סביב 50 K?

מה עם המייקרה?

• תוכן חדש...