Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 80,000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אני מתעניין ברכישת רכב חדש מהחברה עד 80אלף שקל, סופר מיני כמובן. לא מפריע לי גיר רגיל או אוטומט. מה אתם מציעים? איזה רכב נותן את התמורה הכי טובה למחיר?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אני במקומך הייתי מתלבט בין הפיג׳ו 208 או הפאביה בתקציב שציינת.

תוכל לרכוש את ה208 בגירסה הידנית והמאובזרת.

והשקודה פאביה בגירסה הידנית, קצת ערומה מבחינת אבזור אבל היתרון של הפאביה המנוע והביצועים היותר טובים.

פורסם

הייתי בודק את הפיגו,לעומת הפאביה המושבים נוחים יותר,מראה צעיר יותר.

כמו כן יש את הקליאו עם מראה מעולה,מאחור צפוף יותר,אבל יחסית מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הביקורות על הקליאו לא כל כך טובות חוץ מהעיצוב והאיבזור, אני לא כל כך מתחבר לצרפתיות. איזה מנוע יש לפאבי ה? מה דעתכם על סוזוקי סויפט?

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם (נערך)

לפאביה יש מנוע TSI בנפח 1.2 טורבו עם 90 כ"ס (תודה לcivil) על התיקון.

הסוויפט לדעתי כבר מיושנת בפנים,אם כי חיסכונית ואמינה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאביה באמת אופציה ראויה.

תבדוק אולי גם את הפיקנטו, לדעתי מבחינת תמורה למחיר זו אופציה טובה. מה גם שבגלל שיש לה ביקוש די גדול בארץ הלא מפסידים עליה יותר מדי במכירה עתידית.

פורסם

הוא מחפש סופר מיני,הפיקנטו זה מיני.

פורסם

האמת שאני שוקל לקנות את הקליאו החדשה, 1.2 ידני 75 כוח סוס.. הבעיה זה שלא מצאתי מבחן דרכים או חוות דעת עליו. מה אתם אומרים? איך הוא מבחינת אמינות, חיסכון בדלק, ביצועים?

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

המנוע בקליאו מנפק ביצועים בינוניים - המנוע וותיק ואמין אך לא חזק.

בהמחיר הזה הייתי בודק i20 ידנית (הדגם 1.2 ידני הכי מוצלח בהתאמה לתמחור מול שאר גרסאות ה-i20) או סקודה פביה. לפביה מנוע "גיבור" (גם בגרסה המוחלשת, בהשוואה למנועי 1.2 אטמוספריים מקבילים), ופלטפורמה טובה מאד (התנהגות כביש, נוחות נסיעה) אך היא מגיעה עם אבזור ערום (וקצת מעליב ביחס למה שהורגלנו מסקודה עד היום). היונדאי מציעה תא נוסעים עדיף (לעומת הסקודה בדגם הספציפי הזה), פלטפורמה סולידית (התנהגות כביש, נוחות טובה) ומנוע/גיר בסדר.

שתיהן צפויות להיות חסכוניות מאד (הסקודה קצת יותר).

תבדוק סטאטית ודינאמית ותחליט.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...