Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאור מעבר לעבודה חדשה מרוחקת ממקום מגוריי אני אצטרך לקחת ליסינג.

היות והליסינג במקום החדש לא זול (יש חבילות ק"מ) עלתה לי בראש האלטרנטיבה של רכישת פלואנס דיזל 2011/2012.

היות והרכב נפוץ בחברות הליסינג ניתן גם למצוא אותו בק"מ של בנזין.

בחישוב גס שלי יצא שעלות החזקת ליסינג זהה בערך לאחזקת פלואנס דיזל אבל רציתי לשמוע מבעלי פלואנס דיזל מה העלויות (טסט, טיפולים, האם יש רצועת טיימינג או שרשרת, ירידת ערך).

יתרונות של ליסינג:

- רכב חלופי במקרה של תקלה/ תאונה

- הרכב נלקח לטיפול בזמן העבודה במקום שאני אבזבז זמן (2-3 ימים בשנה)

חסרונות של ליסינג:

- הגבלת ק"מ

- תשלום קנס פוטנציאלי במקרה של החזרה לפני סיום חוזה

- פגיעה בסוציאליות (הפגיעה הזאת לא נכללה בחישוב הנ"ל)

אשמח למידע על הפלואנס והערות/ הארות.

פורסם

לא מחזיק בפלואנס או מגאן דיזל, אך משכנים וחברים שמחזיקים שומע רק שבחים (אמינות טובה, חסכונית מאד, נוחות טובה).

מעבר להערה הנ"ל, ממליץ להעדיף דווקא את המגאן סטיישן, הרבה יותר שימושית מהפלואנס (ובעיני גם נאה יותר).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

1) נסעתי הרבה שנים על רכב ליסינג, ונגמלתי לפני 8 שנים.

2) עדיף לא לקחת ליסינג, זה נותן לך יותר גמישות כלכלית.

3) תבדוק האם יש תחבורה ציבורית טובה למקום העבודה, זאת גם יכולה להיות אופציה בחלק מהימים.

4) לגבי טיפולים אני תמיד מחפש מוסך קרוב לעבודה, שם את הרכב לטיפול וחזור לעבודה כך שאני מפסיד פחות משעת עבודה על כל טיפול.

5) גם טויוטה פרסום היא אופציה שכדאי לחשוב עליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחבורה ציבורית לא אופציה, מדובר על מרחק של כ100 קמ לכל כיוון.

הסיבה שאני חושב על ויתור על ליסינג היא בגלל שעכשיו בליסינג תהיה לי הגבלה מאוד הדוקה על דלק ובגלל המרחק הוא גם יהיה מאוד יקר.

רוב הנסיעה שלי תהיה בינעירונית בכביש 6 ושם זה לא המגרש הביתי של הפריוס

• תוכן חדש...