ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,616 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי מתלבט לא מעט באשר לבחירת רכב מתאים וחברי הפורום היקרים עזרו לי לצמצם את האפשרויות ל 3 הדגמים הבאים : פורד פיאסטה 2012 אוטומט (הידנית עגלתית מידי, בפרט בהילוכים הראשונים ) מאזדה 2 2010 (דינאמיק) יונדאי I20 2011 ידני או אוטומט (זו עוד שאלה ) כמו כן צמצמתי את הדרישות שלי מהרכב לפי סדר יורד : * חוויית נהיגה, קרי ביצועים (אם כבר מכונית קטנה אז לפחות שנהנה ממנה) * נוחות נהיגה (כנ"ל) * מראה הרכב ואבזור (פחות אהבתי את המראה של היונדאי אך הבנתי שהיא יותר מאובזרת) * צריכת דלק (בכל זאת מישהו צריך לשלם על זה) * אמינות ותחזוקה (ברור לי שכל הדגמים יחסית נוחים לתחזוקה וללא בעיות קוהרנטיות) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם בנוג…
הודעה אחרונה מאת TSN1000, -
- 0 תגובות
- 450 צפיות
אני מחפש יונדאי קופה בשנים האלו ואני מתלבט בין בדגם הידני עם המנוע 2.0 ליטר לבין 2.7 אוטומט מישהו יכל לתת קצת פרטים על הרכב?התקציב שלי הוא סביבות ה40k
הודעה אחרונה מאת Adir megidesh, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 996 צפיות
אהלן, אני לפני קנייה ומעוניין לבדוק את הרכב ראיתי שהרבה המליצו על הפיאט פונטו גרנדה החלטתי ללכת על הרכב הנל שנתון 2007 1.4 תת דגם אקטיב פלוס עם היסטורית טיפולים מלאה ממורשה. עכשיו לשאלתי אני מחפש מכון בדיקה אמין באיזה פרדס חנה/ חדרה יש חיה כזו?
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
בדיוק 5 שנים וכמעט 70 אלף ק"מ על מאזדה 5 הם זמן מספק לכתיבת התרשמות אישית על הרכב. הכלה המדוברת ירדה מפס היצור בהירושימה בשנת 2006 מה שאומר שבימים אלו היא מתקרבת לחגיגת העשור שלה. את שנותיה הראשונות היא העבירה בחברת השכרה-ליסינג, כפי הנראה אצל משפחה אוסטרלית. את הרכב קיבלתי עם 65 אלף ק"מ והחזרתי אותו לחברת ההשכרה עם בערך 135 אלף. לא הרבה במונחים ישראלים, די הרבה במונחים סינגפורים. רמת הגימור המקומית שונה מעט מזו שנמכרה בארץ. פסי קישוט על הגג אין אבל יש גג שמש, פנסי ערפל, ריפודי עור, מראות מתקפלות חשמלית, חיישני גשם-אור ומראות מתקפלות חשמלית ע"י מתג. כל השאר פחות או יותר זהה. מנוע 2.0 ליטר וגיר 4 הילוכים אוטומטי רגיל (הגיר בעל חמשת ההילוכים שווק מ 2007). המזגן מכני, ר…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 975 צפיות
שלום לכל בעלי הניסיון. מחפשר רכב משפחתי, אמין וחסכוני עם מקום נשיאה פנימי. הרומסטר עלה על הכוונת ואני טוחן מידע עליו. מבולבל מכל הדגמים והמידע אז אשמח להבהרות. כיום נוהגים באיביזה 1.2 ספורט שלוש דלתות ידני משנת 2010 ( אדומה עם סאנרוף). רכב נהדר, אמין ומוציא 13.5 .מ ממוצע לליטר במשולב. האם זה אותו המנוע ברומסטרים בשנים 2011 ועד היום? כרגע על הכוונת רומסטר 1.2 יד 1 שנת 2013 ידני, אך אם יש המלצות לדגם אחר/ נפח מנוע אחר / רכב אחר בקטגוריה שהינו מוצלח יותר, אודה לעצתכם. תודה יאיר
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מתלבטת בין פיקנטו חדשה, ספייס סטאר חדשה או i10 יד שניה (2010-2011). שתי החדשות באזור ה 70k, יד2 באזור ה 37k. המצב הנתון הוא שבכל מצב אצטרך הלוואה. גם לחדשה וגם לישנה.. ההבדל הוא באופציות המימון כאשר לרכב חדש הבנק מאפשר לפרוש עד ל 60 תשלומים בריבית של פריים + 0.2% והרכב משועבד לבנק. לגבי הלוואה לרכב יד2 אין לי נתונים כרגע אבל אני מניחה שזה לא יהיה נוח כמו הלוואה לרכב מהסוכנות. מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת Moran Gil, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
היי, אני מתלבט בין אחת מהאפשרויות הבאות - מהדגמים החדשים של 2015: מאזדה 2 dynamics - אוטומט סקודה פאביה ambition - אוטומט פיג'ו 208 110 כ"ס החדשה - אוטומט אבקש לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת. למי שעשה כבר נסיעות מבחן - עוד יותר טוב - אשמח לשמוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 915 צפיות
חבר ביקש ממני עזרה בחיפוש רכב ראשון עד 30 אלף, וכמות האפשרויות שיש בשוק פשוט בלבלו אותנו לגמרי... הכיוון שלו יותר למשפחתיות, לא חשוב אם סדאן או האצ'בק. אוטומט בלבד, אמינות גבוהה וחסכוני יחסית לקבוצה. רצוי עם מראה צעיר אני הצעתי לו בהתחלה טויוטה קורולה (03-07) שאני מכיר מקרוב (7 שנים במשפחה) אבל הוא קצת התבאס על העיצוב ה"מבוגר" והחליט להמשיך לחפש חלופות בנוסף עלתה גם הונדה סיוויק (01-05) על הפרק, והוא לא ירד ממנה. מי שמכיר את הרכב מקרוב מוזמן לתת חוות דעת והצעה אחרונה שנתתי לו זה סובארו B3 האצ'בק, שהוא מאוד אהב חיצונית, אבל גם עליה הוא צריך קצת מידע ממי שמכיר את הרכב. אם יש לכם עוד אפשרויות נשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עוזר לחבר עכשיו למצוא רכב, עד 40K, בן אדם אחרי צבא, נוסע בעיקר לעבודה וחזור(הרבה עירוני/בין עירוני בעיקר, מידי פעם גם מהיר) זה מה שהוא מחפש ברכב: 1. אמינות(כמה שפחות מוסכים/בעיות). 2. נוחות נסיעה - כוח(בגדר רכבי מיני כן?), העברת גיר חלקה. 3. צורה חיצונית(שלא יראה נשי/קטן מידי - קיה פיקנטו נגיד).
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 830 צפיות
אני מחפשת לקנות רנו לוגאן 2011. המחיר ביד 2 עומד סביב ה 47,000. ראיתי רכב שיש בו רק 50,000 ק"מ + חצי שנה אחריות יצרן ב 60,000. זה שווה את ההשקעה?? אגב, חוץ מיד2, איפה עוד אפשר למצוא רכבים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 520 צפיות
אני ממשיך לחפש רכב לקניה מסוכנות. אחרי שסרקתי מכוניות קטנות-הלטתי שכנראה אלך על משפחתית. הבנתי שבקטגוריה הזאת יש כמה אופציות שאמרו לי שהן מעודפות- מאזדה 3, ניסן טידה, טויוטה קורולה, פורד פוקוס. מוכן להשקיע עד 40 א'. אשמח לשמוע דעתכם בקשר לאיזה רכב עדיף (אמינות, חסכונית בדלק) תודה.
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- 1 תגובות
- 463 צפיות
היי חברים, מרוב התברברות סביב הנושא (דהיינו, קריאת מאמרים, כתבות, המלצות וכו') הגעתי למבוי סתום כשאין אף אקזמפלר שעדיף בעיניי על האחר. השאיפה : 1. רכב אמין 2. חסכוני 3. ידני (אפשר להתפשר על אוטומאט פלנטרי אם זהו אקזמפלר יחיד) 4. סופרמיני (משפחתית עם בגאז' בולט לא באה בחשבון, אך כזו האצ'בק יכולה להיכנס למשוואה) 5. משנת 2010 ומעלה המגבלות : 1. תקציב של 40K (חריגה פעוטה הינה בגדר אפשרי) 2. הכותב הינו חובב רכב - לכן, עדיף משהו שיהיה כיך להיכנס אליו בבוקר ולנהוג 3. הק"מ השנתי עומד על 30 אלף (משמע, יש צורך ברכב עם ק"מ נמוך) 4. הכותב פוחד פחד מוות מגרמניות, איטלקיות וצרפתיות - משמע, יפנית עדיף יאללה חברים, סייעו לי למצוא את הרכב הבא - בין …
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 2 תגובות
- 783 צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. צדה עיניי טיוטה פריוס שנת 2010 עם 100,000 ק"מ בערך ב E-BAY. המחיר שרוצים עלייה בערך הוא 12,000 ₪. אני מודע לסיכונים והכל...אבל בכל זאת,מישהו יכול להעריך את עלות הייבוא לארץ?ואיך בכלל התהליך נעשה. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת אסף גולדשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אנחנו רוצים לרכוש רכב שני למשפחה,ודי מצא חן בעניינו הגולף עם העיצוב הקודם ולא המרובע החדש. אבל הדבר שהכי מדאיג אותנו זה כמובן גיר ומנוע. שמנו עין על ה 1.4 TSI 122 כוחות סוס. ממה צריך להיזהר ? מה לבדוק ? מה מומלץ ? והאם יש 5 שנות אחריות על הגיר מהשנתונים האלו ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
לקסוס ct200h 1 2
מאת mystopp-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 11 אלף צפיות
ערב טוב, אני שוקל לרכוש את הרכב הנ"ל, שנתון 2012 ומעלה, ורציתי לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון איתו. איך הוא משתווה לרכבי יוקרה entry level אחרים כמו ב.מ.וו סידרה 1 או אודי a3? המנוע נשמע עגלתי מעט, האם הוא אכן כזה? אשמח גם לשמוע על מחירי הטיפולים
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
ג'יפ 30K
מאת XghostdogX-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 873 צפיות
שלום שמי גיא, ואני לא מבין גדול ברכישת רכבים רציתי לדעת מה הייעוץ שתוכלו לתת לי לגבי ג'יפים התקציב שלי הוא בין 30-40. אני לא מעוניין בג'יפ לצורכי שטח פשוט הסוג רכב הזה נורא מושך אותי ורציתי לדעת אם מומלץ או לא, אני מתכנן בעקרון ג'יפ לצורכי נסיעה רגילה על הכביש. מה היתרונות והחסרונות ואילו רכבים הייתם ממליצים לי? האם בכלל שווה לי לרכוש ג'יפ לא לצורכי שטח? אשמח לשמוע דעתכם.
הודעה אחרונה מאת XghostdogX, -
-
- 1 תגובות
- 628 צפיות
אהלן, אני זקוק להמלצה עבור אחותי לרכב משפחתי אוטומטי בלבד, עד 40,000 ש"ח. הרכב יסיע 2 מבוגרים + 2 ילדות, נסיעות קצרות בעיר ומדי פעם מחוץ לעיר. דרישות: עדיפות לשנתון גבוה (משנת 2007) וסחירות טובה בשוק, גיר לא רובוטי. שהרכב יהיה בטיחותי, צריכת דלק סבירה, מנוע שיסחוב + אבזור ומרווח פנימי נוח. נ.ב: אחותי נהגת חדשה אז אם אפשר רכב שיהיה קל להחנות (: ממה שראיתי, יש את הדגמים האלה: מאזדה 3, יונדאי אקסנט, שברולט קרוז, מיצובישי לנסר. אשמח להצעות + חידודים לגבי הדגמים שרשמתי למעלה. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Xtreme Sound, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 478 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש קיה פורטה ועל פי מיטב הבנתי מתי שהוא באמצע 2010 התחילו לשווק את הדגם עם ה 6 הילוכים האם זה נכון? ואם כן איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה את הרכב האם הוא בעל 6 הילוכים או 4? יש תאריך מסויים שממנו זה כבר בוודאות גיר בעל 6 הילוכים? תודה לכולם ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מצטער אם השאלה מטופשת... אני קונה מזדה 2 חדשה , השאלה היא באיזה צבע : 1. צבע לבן פנינה , גירסת pure white (שבו המושבים ופנים הרכב גם בלבן). 2. צבע שחור , גירסת sport (פנים הרכב והמושבים בצבע שחור). *ההפרש במחיר לא עניין פה. השאלה מה יפה יותר ? ולמי שיודע , עד כמה זה בעייתי ריפוד לבן ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 688 צפיות
שלום חברים, חיפשתי כל הזמן פאביה 1.2 ספורט ועלתה לי האופציה הזו של לאון 1.2 TSI. גם ידנית וגם מודל 2011. מה אתם אומרים ? איזה רכב עדיף (בהתייחס למחיר דומה או תוספת קטנה עבור הלאון) ? האם ישנה בעיית מותחנים גם בלאון ?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
שלום רב, אני נוהגת בסובארו B4 2010 מאוד מאוד מרוצה, אני נוסעת בממוצע 120 ק"מ ביום כשחצי מהם בפקקים של העיר וחצי מחוץ לעיר אני מוציאה לא מעט כסף על דלק 1700 ש"ח בחודש ותחזקה באופן כללי ולצערי קיבלתי החלטה להחליף את הרכב. קראתי לא מעט מבחני דרך שעשו למשפחתיות חסכוניות ולצערי לא ניכר הבדל משמעותי בצריכת הדלק או שלא בדקתי כמו שצריך. אני מתלבטת אם לרדת בקטגוריה ולרכוש רכב קטן יותר כדי שהחיסכון החודשי יהיה משמעותי . אני גם שקלת במקביל לקחת רכב בליסינג פרטי במקום העבודה שלי אשמח לעזרתכם בחירת רכב נח וחסכוני תודה מראש גלית
אני לפני רכישת רכב חדש. התבקשתי על ידי הסוכנות (כלמוביל) להעביר את הכסף, כאשר הרכב יגיע 14 ימי עבודה לאחר מכן. איזה ערבויות יש לכסף שלי שהועבר? סוכנות הרכב אומרת "אנחנו כלמוביל", אבל זה לא מרגיע בכלל. ברכישת דירה מקובל לקבל ערבות בנקאית, מה המקבילה ברכישת רכב? אני סתם חושש יותר מידי?
הודעה אחרונה מאת rh27, -
- 1 תגובות
- 464 צפיות
שלום לכם, לאחר ההמלצות שלכם לעזוב את מסע החיפוש אחר הקליאו החדשה אני בודק חלופות אחרות. מה דעתכם על הפאביה? שנתון 2013? אני בעד הידני, אבל שוקל לעבור גם לאוטמט עקב העיצוב המושך של הגג הלבן. היא חסכונית? אמינה? יש פה בעלי פאביה שממליצים? תוודה לכם
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
שלום לכם חברים, בחודש האחרון התחלנו לחפש (לעומק) מחליפה ראויה לפוקוס המזדקנת (בכבוד). היצע הרכבים הידניים בשוק בימינו אינו מרשים כבעבר לצערנו, ומרבית האופציות המאובזרות הן דווקא האוטומטיות / רובוטיות, כך שנאלצנו לבדוק גם אותן. בנוסף, העדפה של אימי היא לרכב ג'יפוני - היות ומהותית קלה לה הגישה לרכב (מבחינת כניסה / יציאה). פיאט 500X: חיוב - מעוצבת מגניב ו'שיקי', איכותית יותר מהמוכר לנו מפיאט, די נחמדה לנהיגה, ביצועים חביבים מאוד ב-1.4MT. שלילה - רועשת ביחס לפוקוס, פחות נוחה ממנה בעיר (מה שהיה קצת מוזר. ה-1.4MT הרגישה נוחה יותר מה-1.6 הידנית), לא מהנה לנהיגה כמו הפוקוס, רמת האיבזור המתקבלת ביחס למחיר, ביצועים מגוכחים ב-1.6 הידנית (פשוט עגלה) והחוסר ידיעה מתי יהי…
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 708 צפיות
שלום אני חושב לקנות קיה פורטה 2015 0 קילומטר מהיבואן בסביבות מחיר של 105 אלף על הכביש. אני מבין שהרכב אמין מאד מרווח ונוח. קראתי פה בפורום שחלק מהאנשים דיווחו על היגוי בעייתי בקיה פורטה הקודמת שלפני הדגם החדש שיצא ב 2012. האם הבעיה הזאת קיימת גם בדגם החדש?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 2 תגובות
- 646 צפיות
עשיתי בדיקה לרכב ויצא בהספק 103 כס,הרכב זה פיאט בראבו עם תוכנה קאסטום של דני. הרכב נוסע חזק ובהשוואה לרכב אחר(גם פיאט בראבו עם atm) לא כל כך מורגש הבדלי כוח הגיוני שזאת סך הכל טעות? דרך אגב יש מה לחזור אליהם לבקש שיבדקו שוב את נושא ההספק?
הודעה אחרונה מאת sapancool, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב קטן בתקציב של 20-30K . חשוב שיהיה - חסכוני בדלק אבל אוטומט - שנתון גבוה יחסית - רכב אמין שלא צריך לראות הרבה מוסך - חשוב לי גם שיראה טוב אני מנסה למצוא את הרכב הכי אמין שיחזיק יחסית הרבה שנים בתקציב שיש לי. אשמח לקבל הצעות שסוגי רכבים. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
טוב, לאט לאט לאט אני מצטמצם באפשרויות לקנות רכב. התקציב התחיל מ30 א'- גדל ל-40 מחוסר ברירה. מעוניין ברכב אמין, חסכוני, עם מקום לאישה + ילד (ואופציה להרחבת המשפחה עוד שנה וחצי). עוד נקודה- הרכב מיועד לנסיעות עירוניות באמצע השבוע ונסיעות בינעירוניות די ארוכות בסופשים. ועכשיו לרכבים שאני מתלבט לגביהם- כולם בסביבות ה-40 א', 100+ אלף ק"מ, שנת 2011 1. דייהטסו סיריון- הבנתי שמדובר ברכב סבבה, הבעיה שלי איתו זה הבגאז הקצת קטן, עד כמה מתאים לנסיעות ארוכות לצפון, והעובדה שאין עליו אחריות מורחבת (אלא אחריות על כל המכלולים לשבועיים + אחריות שנה על מנוע וגיר). היה בליסינג תפעולי (הבנתי שזה אומר שהיה מוצמד לאדם אחד). עוד בעיה- הבנתי שמדובר ברכב יחסית נדיר- האם לא ייצור …
הודעה אחרונה מאת lze22, -
מכון בדיקה אמין
מאת Iy255- 1 תגובות
- 678 צפיות
שלום לכולם! מי יכול להמליץ על מכון בדיקה טוב ואמין בנתניה. פשוט אני מהדרום ולא מכיר שם כלום. תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש רכב לבחורה צעירה בתקציב של עד 15 אלף ש"ח. הבעיה היא שאנחנו מודעים לתקציב הנמוך ולכן אנחנו לא יודעים בכלל לאיזה כיוון של רכב ללכת. מה שחשוב בגדול זה שהאוטו יהיה בתיבת הילוכים אוטומטית, ושיהיה חסכוני עד כמה שאפשר. כמו כן כמובן עדיפות לשנה כמה שיותר גבוה.. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Dekel1,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 909 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- Night Driver
- שלומי והאוטו
- Nakamichi
- ofer-1973
- gadik6
- amosbmw
- עתיר
- SlowRide
- shlomiko
- davemustaine87
- לירון .ה.