Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי מתלבט לא מעט באשר לבחירת רכב מתאים וחברי הפורום היקרים עזרו לי לצמצם את האפשרויות ל 3 הדגמים הבאים :

פורד פיאסטה 2012 אוטומט (הידנית עגלתית מידי, בפרט בהילוכים הראשונים )

מאזדה 2 2010 (דינאמיק)

יונדאי I20 2011 ידני או אוטומט (זו עוד שאלה )

כמו כן צמצמתי את הדרישות שלי מהרכב לפי סדר יורד :

* חוויית נהיגה, קרי ביצועים (אם כבר מכונית קטנה אז לפחות שנהנה ממנה)

* נוחות נהיגה (כנ"ל)

* מראה הרכב ואבזור (פחות אהבתי את המראה של היונדאי אך הבנתי שהיא יותר מאובזרת)

* צריכת דלק (בכל זאת מישהו צריך לשלם על זה)

* אמינות ותחזוקה (ברור לי שכל הדגמים יחסית נוחים לתחזוקה וללא בעיות קוהרנטיות)

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם בנוגע לדגמים אלו ולנקודות שרשמתי

תודה מראש לעונים ומקווה שהפעם כבר אסגר סופית על דגם.

פורסם

לפי מה שאני זוכר בשנתון 2010 הפיאסטה שווקה עם מנוע 1.4 עצל יחסית וגיר 4 הילוכים ולא עם המנוע המוחלש מהפוקוס שיש עכשיו

האוטו מספק ביצועים שמספיקים לשמור על קצב התנועה, לא הרבה מעבר. הרכב יחסית מהנה לנהידה בגלל הגה ושלדה טובים (אבל תצטרך לנהוג בירידות :-o)

היונדאי גם עם מנוע 1.4 אבל מעט חזק יותר עם 100 סוסים. האוטו מרווח ונוח יחסית לנסיעה, מאובזר גם בדגמי הבסיס (ויותר מכך בגרסאות המפוארות), אבל שום דבר מיוחד בנהיגה. אוטו כדי להגיע מנקודה A לנקודה B, לא כדי ליהנות מהדרך, רק לנסוע. שים לב שעלות החלפים יקרה מעט בדגם שלאחר מתיחת הפנים.

המאזדה (לטעמי) האוטו הכי טוב כאן- חווית נהיגה טובה בזכות מנוע 1.5 ותיבת 4 הילוכים (כמו כל הנ"ל) ושלדה טובה. תיקח רק את גרסת הדינמיק עם 6 כריות אוויר. האוטו לא הכי מרווח או מפנק מבפנים אבל הוא נראה טוב יחסית לקבוצה. קח בחשבון שצריכת הדלק גבוהה ותהייה בערך 1:10 1:11 לפי מה שאני יודע. האוטו מאוד טמפרמנטי כזה ועצבני, ולא בטוח שזה יתאים לכולם.

פורסם (נערך)

בקשר לפיאסטה התכוונתי לשנתון 2012 מנוע 1250,כאחד שהגיע ממנוע 1600 אתמול נהגתי על הדגם הידני והיא הפתיעה לרעה המנוע עדיין עצל :brickwall: לא מבין למה להוציא רכב כ"כ חלש ועוד בהילוכי הכח ???

את האוטומט לא בדקתי עדיין יש לה מנוע 1400, מעניין איך היא ...?

בקשר ליונדאי היא לא כ"כ מרגשת אותי ולא כזה אהבתי אותה אבל היא נראית הבחירה המושכלת..

בקשר למאזדה 2 אני מחפש במקביל כדי לנסות ולנהוג עליה...

עריכה אחרונה על ידי TSN1000
  • תוכן חדש...