Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאט לאט לאט אני מצטמצם באפשרויות לקנות רכב.

התקציב התחיל מ30 א'- גדל ל-40 מחוסר ברירה.

מעוניין ברכב אמין, חסכוני, עם מקום לאישה + ילד (ואופציה להרחבת המשפחה עוד שנה וחצי).

עוד נקודה- הרכב מיועד לנסיעות עירוניות באמצע השבוע ונסיעות בינעירוניות די ארוכות בסופשים.

ועכשיו לרכבים שאני מתלבט לגביהם- כולם בסביבות ה-40 א', 100+ אלף ק"מ, שנת 2011

1. דייהטסו סיריון- הבנתי שמדובר ברכב סבבה, הבעיה שלי איתו זה הבגאז הקצת קטן, עד כמה מתאים לנסיעות ארוכות לצפון, והעובדה שאין עליו אחריות מורחבת (אלא אחריות על כל המכלולים לשבועיים + אחריות שנה על מנוע וגיר). היה בליסינג תפעולי (הבנתי שזה אומר שהיה מוצמד לאדם אחד). עוד בעיה- הבנתי שמדובר ברכב יחסית נדיר- האם לא ייצור בעיה בחלקי חילוף ועלויות תיקון?

2. אופל קורסה- הסוכן ממש המליץ עליה. שוב- קצת קטנה למשפחה, יכולה להגיע עם אחריות מורחבת. ההסוכן טען שהיתה בליסינג (כלומר לא עברה יותר משש ידיים).

3. פורד פוקוס- נמצאת בקטגוריית המשפחתיות, מתלבט האם שווה במצבי המשפחתי הנוכחי (3 אנשים) לקנות אותה, כך שיחסוך ממני להחליף עוד שנה וחצי אם יתווסף תינוק. מצד שני- פחות חסכונית בדלק. גם יכולה להגיע עם אחריות מורחבת. הסוכן טען שמאוד אמינה ויכולה להחזיק שנים (כי הגיר והמנוע יפניים).

4. יונדאי אקסנט 2011- שמעתי דעות סותרות, שהיא פחיות אמינה- האם כדאי?

אשמח להכוונה ולהמלצות.

בנוסף- האם האחריות שמציעים שווה את תוספת המחיר? האם מספיק לקחת למכון בדיקה? האם זה בזבוז לעשות גם וגם (מדובר בסוכנויות מוכרות וגדולות, לא חאפרים ולא סוחרים עלומי שם).

תודה

פורסם

לא חושב שתמצא פוקוס של שנת 2011 ב40.

פוקוס זאת משפחתית שלא תעשה לך בכלל חסכון בתוך העיר שזה 1:9 בערך ואני מדבר על דגם פוקוס 2 לא 3 עם גיר רובוטי.

פוקוס 3 עם גיר רובוטי תהיה יותר חסכונית אבל הרבה יותר צפופה גם בסלון וגם בתא מטען.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

מי אמר לך שאקסנט לא אמינה? יש לי 1 כזאת כבר 3 שנים השכרה לשעבר שנת 2009 מנוע 1.4 נכון הרכב לא הכי חזק ולא הכי חסכוני עם מזגן, אבל מאד אמין אחזקה זולה אגב מממליץ מאד למי שמחפש רכב מיני משפחתי אבל מומלץ יותר ה1.6 שלא תרגיש מחסור בכוח

אם אתה מחפש רכב קטן וחסכוני לך על ניסן מיקרה, חסכוני, אמין, אחזקה סבירה

• תוכן חדש...