Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף שנת ייצור 2012 -2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אנחנו רוצים לרכוש רכב שני למשפחה,ודי מצא חן בעניינו הגולף עם העיצוב הקודם ולא המרובע החדש.

אבל הדבר שהכי מדאיג אותנו זה כמובן גיר ומנוע.

שמנו עין על ה 1.4 TSI 122 כוחות סוס.

ממה צריך להיזהר ? מה לבדוק ? מה מומלץ ? והאם יש 5 שנות אחריות על הגיר מהשנתונים האלו ?

בתודה מראש

פורסם

המנוע הבעייתי היחיד של VAG הוא ה-1.4 עם מצמד על + טורבו (שהפסיקו לייצרו). המנוע 122 כ"ס הוא מנוע מצויין שלא חווה שום בעיה להבדיל ממנועי ה-1.2 וה-1.8 (שעד שנת 2012 הצריכו החלפה של שרשרת טיימינג). הגיר בשנים הללו אמור להיות עם 5 שנים אחריות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מניר אוהב את רכבי הקונצרן הזה - אבל קונה ידניות :-)

אם זה רכב שני - לא רואה בעיה, אבל שים לב שזה מחוץ לאחריות כבר, והחלפים שם יקרים. אם במקרה הגיר שלך כן באחריות מוארכת - בקש לראות בכתב.

בתור רכב ראשון - לא הייתי סומך על DSG7 שלא יילך המכטרוניק פתאום כשאתה באמצע שום מקום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מניר קונה ידניות כי הוא אוהב לנהוג :lol:

אם מכונית ספציפית טופלה בצורה מסודרת מיום עלייתה לכביש במוסכי רשת היבואן, עברה את כל קמפייני השרות ויש לה 5 שנים אחריות, אני לא רואה סיבה להיות היסטרי.

כאחד שמחזיק כבר את הרכב ה-3 מבית הקונצרן המהולל, יש לי נסיון טוב מאד אם היבואן (דרך המוסך בו אני מטפל), ובמקרה של כשל ידוע בשרשרת התזמון שארע אצלי לאחר תום האחריות, טופלתי בצורה יעילה ומהירה. אני יוצא מנקודת הנחה שכל עוד אני מתנהג בתום לב, היבואן יטפל בי במקרה של כשל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אשתי עם האוטו הזה מ5/11.

52000 ק"מ על הספידומטר.

0 תקלות.

אני נוסע עליו לעיתים רחוקות.

השילוב מנוע/גיר נהדר ומרגיש חזק בהרבה יותר מהמספרים בפועל.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...