Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין אחת מהאפשרויות הבאות - מהדגמים החדשים של 2015:

מאזדה 2 dynamics - אוטומט

סקודה פאביה ambition - אוטומט

פיג'ו 208 110 כ"ס החדשה - אוטומט

אבקש לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת.

למי שעשה כבר נסיעות מבחן - עוד יותר טוב - אשמח לשמוע.

תודה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסקודה לדעתי מןשבים קדמיים נוחים מאשר למזדה,אך מאחור לא נוח,איכות חומרים די זולה,ויש עדיין את עניין הdsg שצריך להוכיח את עצמו לאורך זמן,לי אישית זה לא מדר בטיחון.

הצזדה די איכזבה אותי חיצונית,די משעממת,מאחור דווקא נוח לשבת,אבל מושב הנהג לא נוח.

הפיגו לדעתי מציעה את המושבים הנוחים ביותר,עיצוב טוב ועכשיו עם מנוע זריז,אני הייתי הולך עליה,נסעתי עליה עם מנוע הקודם ואהבתי,המזדה והפאביה לא עברו אצלי את מבחן אולם תצוגה אז איני יודע איך הם בנסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבין שהפיג'ו אטרקטיבית מאוד. הכל טוב ויפה.

הבעיה הבאמת גדולה שלי עם הרכב הזה הוא ירידת ערך מטורפת.

למרות שאני מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים, עדיין, כשארצה למכור אותו זה יהיה אפשרי רק הרבה מתחת למחיר

המחירון ולו רק בשל העובדה שיש למותג הזה "שם רע" בארץ. אפקט העדר.

אם ליבואן היה ראש על הכתפיים הוא היה צריך לחתוך מחירים לסביבות 80K. גם כדי לשפר את המוניטין ולהחזיר את האמון בו

וגם כדי לשקף באמת את נפילת היורו, ולא כמו שאר היבואנים האירופיים שעשו טובה שהורידו בקצת או שלא הורידו בכלל!!

רק מהסיבה הזאת לבד המאזדה עדיפה עליה.

פאביה נפסלת כבר על ההתחלה רק בגלל היבואן שמשום מה נותן שנתיים אחריות בלבד!!! מעיד על חוסר בטחון במוצר שהוא משווק.

למה באירופה יכולים לתת 3 שנים לפחות וכאן רק שנתיים? למה חלקי חילוף צריכים לעלות הון? למה בגלל גיר בעייתי אנשים אוכלים אותה ואין עם מי לדבר? זה בגלל היבואן!! אם היבואן לא היה פועל בצורה הזו לא הייתי חושב פעמיים ולוקח את הפאביה. איכות גרמנית.

רק מהסיבה הזאת המאזדה עדיפה גם על הפאביה.

תנסו לשכנע אותי אחרת. אני ממש רוצה להשתכנע :-P

פורסם

אם אתה קונה רכב להרבה שנים לא כדאי רכב שתהנה ממנו?

מאיפה אתה יודע איך השוק היה עוד הרבה שנים?

אף אחד לא צריך לשכנע אותך,זאת בחירה שלך והכסף שלך.

כשאני קונה רכב הדבר האחרון שמעניין אותי זאת ירידת ערך,כי אני רוצה להנות מהרכב,אם אצלך השיקול הוא כלכלי זה גם בסדר,לכול אחד סדר עדיפות משלו .

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרוזר,איזה בעיות יש בפיגו 208?

זה שהמזדה תהיה אמינה זה לא וויכוח,אבל יש לה הרבה ללמוד על איך בונים מושבים מהפיגו,כי המזדה מאוד רחוקה ממנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באותה ההתלבטות בדיוק, עשיתי נסיעות מבחן על המאזדה ועל הסקודה, מחר על הפיג׳ו.

נחזור לעדכן 8)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)

הצרפתיים ידועים כמאוד טובים בנושא המושבים, אבל ממתי מצפים מרכב אירופאי להיות אמין? הם לא עומדים בעומס חום שיש כאן, בלאי גבווה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אישית אני לא אוהב פג'ו. טעם אישי בלבד אבל מנסיעות פה ושם שהיה לי על כל מני דגמים - לא אהבתי. אגיד שוב שזה טעם אישי וחברים דווקא כן אוהבים. לכן לא הייתי הולך עליה.

מבין השתיים הנותרות נראה לי שהייתי הולך על הסקודה.. אחלה רכב. למדתי נהיגה על סקודה ואני שומר לחברה הזאת חסד נעורים :D

פורסם

מה לא עומד בחום?

פורסם

רכב אירופאי, לא מתאים לאקלים הישראלי, תעמוד ליד טויוטה יאריס וליד סקודה פאביה כשהם מונעים בשעות הצהריים, המאורר של הסקודה צורח.

• תוכן חדש...