Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה משנה כמה איך המאורר עובד?

החום תקין? בפנים שקט? זהו.

זה לא מדד לשום דבר.

אין דבר כזה רכב לא מתאים לאקלים בארץ,כול רכב שנמכר פה מתאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

טוב גבר שלא תתפלא למה האירופאיות רגישות ומתקלקלות.

בחיים לא הכרתי רכב אירופאי אמין כמו רכב יפני או קוראיני, אין דבר כזה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

מבחינת חבילה כוללת המאזדה עדיפה בגדול, אבל היא הכי יקרה. לסקודה יש את השילוב גיר-מנוע הכי מוצלח, אבל לרעתה עומדת האמינות המפוקפקת של הגיר. הפיג'ו הכי זולה והנתונים שלה נראים טובים, אבל האמינות של הגיר-מנוע החדשים עדיין לא עמדה במבחן הזמן. אני הייתי הולך על המאזדה, אבל רק במחיר של ליסינג או הנחה משמעותית מהיבואן.

פורסם

קרוזר... הדאשבורד של מאזדה 3 ו6 שנמס והופך לחומר דביק ומגעיל שלא יורד בשום צורה פשוט מראה כמה מאזדה מתוכננת לאקלים בארץ, תפסיק לקשקש

עברתי לסקייטבורד

פורסם
קרוזר... הדאשבורד של מאזדה 3 ו6 שנמס והופך לחומר דביק ומגעיל שלא יורד בשום צורה פשוט מראה כמה מאזדה מתוכננת לאקלים בארץ, תפסיק לקשקש

מזה קשור לאיכות חומרים? חלאס לבלבל תמוח, האסיתיות עמידות ואמינות בהרבה מהאירופיות עם מכאניקה יותר איכותית ועמידה.

פורסם

כמה אירופאיות החזקת בעצמך? כל הרכבים שהיו אצלי במשפחה היו מסוג מאזדה\יונדאי ואני אישית קניתי אירופאיות, מנסיון, תתחזק את האוטו שלך כמו שצריך והוא יעבוד כמו שצריך, נכון למאזדה ונכון גם לפיאט.

ובהקשר לשרשור, הפיג'ו תהיה תחת אחריות לשנים הקרובות אז עניין המאוורר שעושה רעש כדי לקרר את המנוע פחות רלוונטי...

עברתי לסקייטבורד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש חדש?

כן, אז לאחר נסיעת מבחן עירונית של 30~ דקות על שלושת הרכבים אלו המסקנות שלי.

נסעתי על שלושתם בגרסאות המאובזרות ביותר, שאליהן אני מכוון לקנייה.

אחלק לקטגוריות ואדרג בכל אחת מהן.

נוחות נסיעה

1) 208 - המושבים הנוחים ביותר, בולעת מהמורות בקלות בכבישים המשובשים שנסעתי בהם.

2) פאביה - זהה ל208 עם מושבים יותר נוקשים (נוח או לא זה כבר טעם וריח).

3) 2 - יותר נוקשה מהפאביה. לי פשוט לא היה נוח, הקונסולה המרכזית נוגעת ברגל ימין (תמיד מפריע לי במאזדה), חלון הנהג מרגיש כמו חרך ירי ואני שרגיל להשעין עליו את היד לא שום דרך לעשות זאת.

מנוע + גיר

1) פאביה - לא צריך להכביר מילים על השילוב כשהוא עובד כמו שצריך :-D

2) 208 - המנוע מושך יפה (אבל רועד קצת בסרק) והתיבה הפלנטרית מרגישה מעולה, אמורה להיות יותר חזקה מהפאביה אבל בהחלט לא מרגישה כך.

3) 2 - כיום יש לי מאזדה 2, ובגדול מרגישה אותו הדבר, רגיל ולא משהו מרגש במיוחד לעומת מנועי הטורבו.

אבזור

1) 2 - כל הצעצועים שקיימים.. ויותר.

2) פאביה - אני מאוד אוהב את העיצוב של הvag-יות מבפנים, פשוט אבל מרגיש נכון ומעודכן.

3) 208 - מביך, לא ברמה של שתיי האחרות, הכל מרגיש נורא פשוט, לא איכותי ומלא ויתורים.

אקס פקטור

208 - אחריות של 5 שנים, מחיר.

פאביה - חבילת צבע, לטעמי נראית הכי טוב.

2 - אביזרי בטיחות כמו מערכת סטייה מנתיב, וסוג של מובילאיי מובנה.

שורה תחתונה

בסוף מכיוון שיושבים כל היום ברכב, האיבזור חשוב שלי מאוד מאשר שנייה פחות או יותר בין 0-100, בהתחשב במחיר הגבוה של המאזדה המאובזרת ובכך שממש לא התלהבתי בנסיעת המבחן, הדירוג שלי כרגע:

1) פאביה

2) 2

3) 208

לכתוב כמו כתב רכב איני יודע אבל אם יש שאלות ספיצפיות אשמח לענות..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
כן, אז לאחר נסיעת מבחן עירונית של 30~ דקות על שלושת הרכבים אלו המסקנות שלי.

נסעתי על שלושתם בגרסאות המאובזרות ביותר, שאליהן אני מכוון לקנייה.

אחלק לקטגוריות ואדרג בכל אחת מהן.

נוחות נסיעה

1) 208 - המושבים הנוחים ביותר, בולעת מהמורות בקלות בכבישים המשובשים שנסעתי בהם.

2) פאביה - זהה ל208 עם מושבים יותר נוקשים (נוח או לא זה כבר טעם וריח).

3) 2 - יותר נוקשה מהפאביה. לי פשוט לא היה נוח, הקונסולה המרכזית נוגעת ברגל ימין (תמיד מפריע לי במאזדה), חלון הנהג מרגיש כמו חרך ירי ואני שרגיל להשעין עליו את היד לא שום דרך לעשות זאת.

מנוע + גיר

1) פאביה - לא צריך להכביר מילים על השילוב כשהוא עובד כמו שצריך :-D

2) 208 - המנוע מושך יפה (אבל רועד קצת בסרק) והתיבה הפלנטרית מרגישה מעולה, אמורה להיות יותר חזקה מהפאביה אבל בהחלט לא מרגישה כך.

3) 2 - כיום יש לי מאזדה 2, ובגדול מרגישה אותו הדבר, רגיל ולא משהו מרגש במיוחד לעומת מנועי הטורבו.

אבזור

1) 2 - כל הצעצועים שקיימים.. ויותר.

2) פאביה - אני מאוד אוהב את העיצוב של הvag-יות מבפנים, פשוט אבל מרגיש נכון ומעודכן.

3) 208 - מביך, לא ברמה של שתיי האחרות, הכל מרגיש נורא פשוט, לא איכותי ומלא ויתורים.

אקס פקטור

208 - אחריות של 5 שנים, מחיר.

פאביה - חבילת צבע, לטעמי נראית הכי טוב.

2 - אביזרי בטיחות כמו מערכת סטייה מנתיב, וסוג של מובילאיי מובנה.

שורה תחתונה

בסוף מכיוון שיושבים כל היום ברכב, האיבזור חשוב שלי מאוד מאשר שנייה פחות או יותר בין 0-100, בהתחשב במחיר הגבוה של המאזדה המאובזרת ובכך שממש לא התלהבתי בנסיעת המבחן, הדירוג שלי כרגע:

1) פאביה

2) 2

3) 208

לכתוב כמו כתב רכב איני יודע אבל אם יש שאלות ספיצפיות אשמח לענות..

גם אני אהבתי את הפאביה(אני מכוון לרמת אבזור ambition) אבל מפריע לי מאוד שיש רק שנתיים אחריות.

היבואן מאוד לא מסביר פנים.

וגם המחיר לא אטרקטיבי מספיק. עם כל התוספות זה כבר מעל 100K ומתקרב למחיר של המאזדה.

בנוסף לזה שהפאביה לא מוצעת בעסקאות ב-0 ק"מ מליסינג(או שכן?) לעומת המאזדה.

גם חלקי החילוף שלה יקרים מהמתחרות.

פורסם

אני גם חושב שהפאביה הכי ״אטרקטיבית״ מבין שלושתם, אבל ברמת האבזור הגבוהה ושילוב ה 2 צבעים זה כבר מגיע ל 107 אלף, לעומת 97 בפיג׳ו.

ועשר אלף זה כבר לא מעט כסף...

פורסם

dorosen - תודה על ההשוואה!

אחרי בירורים בחודשיים האחרונים נראה ש 3 האלה מובילות בקטגוריה,

אני אישית מחכה ל מאזדה 2 (ליסינג) , לליסינג לא היה להציע את 2 האופציות האחרות...

פורסם
dorosen - תודה על ההשוואה!

אחרי בירורים בחודשיים האחרונים נראה ש 3 האלה מובילות בקטגוריה,

אני אישית מחכה ל מאזדה 2 (ליסינג) , לליסינג לא היה להציע את 2 האופציות האחרות...

גם אני ממתין למאזדה 2 מליסינג 0 ק"מ. יכולה להיות עסקה משתלמת. הסקודה והפיג'ו לא מוצעות בעסקאות אלה וחבל.

היא הכי מאובזרת. ביצועים טובים. מהנה לנהיגה, אמינות של יפניות ועם 3 שנות אחריות.

החסרונות שלה: מושבים קשים, צפיפות מושבים מאחורה, בגאז' קטן, רק 4 כוכבי בטיחות.

אם גם הפאביה הייתה מוצעת בעסקת 0 ק"מ הייתי בוחר בה. הפיג'ו הייתה גם אופציה טובה. חבל.

פורסם

מי שממתין למאזדה 2 0 ק"מ מליסינג, לדעתי שיקח בחשבון שכנראה זה יהיה הדגם הנמוך והלא מפואר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...