Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם,

האם ייתכן מצב שחברה מעלה את מחיר הליסינג בגלל מרחק הנסיעה שלי ממקום העבודה?

זאת אומרת שאם הייתי גר קרוב יותר למשרד הייתי משלם פחות?

פעם ראשונה שאני שומע על זה.... אולי אתם שמעתם על הדבר ההזוי הזה?

אשמח לשמוע,

תודה.

פורסם

ממש לא הזוי.

מי שמשלם את הדלק זו החברה. היא רשאית לחייב עובד שנוסע יותר בתשלום גבוה יותר, אם כי בד"כ זה מתבצע בהגבלת קילומטרז' שנתי.

:turn-l:
פורסם

בחוזה הליסינג יש הגבלת קילומטראז'. חוזים עם קילומטראז' גבוה יותר עולים יותר כסף.

למרות שברוב המקרים שאני מכיר מדובר בבנק משותף לכל הרכבים, כך שמי שנוסע פחות "מסבסד" מי שנוסע יותר.

פורסם

כל חברה בוחרת את המדיניות שלה. בעבר, בנק משותף היה נפוץ ומקובל, אבל עם התייקרות הדלק, התייקר הליסינג לכולם, ואלו שנוסעים מעט התמרמרו על כך שהם מסבסדים את האחרים, או יצאו מהליסינג.

:turn-l:
פורסם

לא קשור כלל לדלק, הדלק הוא חישוב נפרד לחלוטין.

אני מדבר על החוזה מול הליסינג עצמו. חוזה הליסינג מגדיר תקרת קילומטרז' לרכב, ותעריף חריגה.

בד"כ מדובר בבנק, גם היום.

פורסם

עכשיו שאלת השאלות...כדאיות.

האם שווה לשלם 4000 שקל על רכב מקבוצה 2 (i35, קורולה וכו') כאשר מחיר הדלק לנסיעות יעלה לי באופן פרטי כ2000 ש"ח

פורסם
עכשיו שאלת השאלות...כדאיות.

האם שווה לשלם 4000 שקל על רכב מקבוצה 2 (i35, קורולה וכו') כאשר מחיר הדלק לנסיעות יעלה לי באופן פרטי כ2000 ש"ח

אל תשכח טיפולים טסט אגרת רישוי ודלק זה מגיע ליותר מ4000, לדעתי מאד כדאי , רק תזכור כל חודשיים מורידים לל , סכום נכבד מהמשכורת על האוטו
פורסם

נושא חישובי הכדאיות נטחן כאן עד דק. רוצה לחסוך סע בטוסטוס.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נכון, תמצא כאן המון פוסטים של תחשיבי הכדאיות, ביניהם מספר לא מבוטל שאני הכנתי.

תחשיב מדוייק צריך להשוות בין עלויות הנטו של רכב צמוד כולל זקיפת מס לבין עלויות אחזקת רכב פרטי.

המסקנה הייתה שרכב צמוד כדאי כלכלית אך ורק במידה והאלטרנטיבה שלך היא רכישת רכב חדש.

רכישה של רכב בן 4 שנים תהיה משמעותית זולה מליסינג.

אך, כל מקרה לגופו.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...