Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

אשמח לעזרתכם בנושא קניית רכב לזוג + 3 ילדים בגילאי שנתיים עד 6, מה שאומר 3 כיסאות בטיחות מאחורה.

ביומיום כ40 ק"מ נסיעה בינעירונית נהג יחיד ללא ילדים,

ובסופי שבוע כל המשפחה.[בסביבות 1000 ק"מ לחודש].

חשבתי על פורד פוקוס 2008 / B4 סובארו 2006-2007 / רנו פלואנס 2009-10/

מאזדה 3 2006-8/ מאזדה 6 2006-7

בתקווה שהרכב ישמש לפחות 5 שנים.

תקציב כ30,000 ש"ח.

אודה לעזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי orka87
פורסם

לדעתי הפלואנס יכולה להתאים לך. נהגו להגדיר אותה כמכונית משפחתית פלוס (או מנהלים מינוס) מבחינת הגודל. אמינות לפי המ שאני יודע יחסית טובה (בגרסת ה-2.0 ליטר- מנוע יפני של ניסאן, עם צריכת דלק סבירה, ביצועים ואבזור סבבה לגמרי. אם תמצא רכב לא שחוט במחיר סביר- אחלה אוטו.

 

הפוקוס/3 מעט קטנות (ומבוססות על אותה פלטפורמה), ולדעתי לא יתאימו ל-3 כיסאות בטיחות מאחורה (מה גם שהן מעט חלשות, וזה יכול להוות בעייה בסופי שבוע- כל המשפחה+ציוד).

המאזדה והסובארו הם משפחתיות גדולות, עם מנועים גדולים יותר, חזסקים יותר וצמאים יותר. מרווח, אבל חלפים יקרים יותר ודלק יקר יותר.

פורסם

העלות של המזדה 6 יקרה יותר להחזקה אבל לדעתי לא כזה משמעותי. בתמורה אתה מקבל רכב רחב יותר, נוח יותר וחזק יותר. הייתי הולך על המזדה 6

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

×
×
  • תוכן חדש...