Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ושבוע מעולה !

הגיע הזמן לקנות לעצמי רכב חדש, התקציב שלי הוא 50 עם מתיחה עד ל70 במידה וזה יהיה שווה את זה, אין בעיה להגיע לסכום הזה אבל העדפה היא להצמד כמה שיותר לסכום המקורי. אני עצמאי ומתעסק בתחום העסקי - ניהולי, ככה שגם חשוב שהוא יראה קצת אלגנט וקלאסי (עד עכשיו נסעתי על טראקס, שלא שלי).

הדברים החשובים לי :

- צריכת דלק שפויה (1:14 למשל, או באיזור)

- שיראה טוב, חשוב לי התדמית בעקבות העבודה.

- שינטה כמה שיותר לכיוון הספורטיבי, אבל שיהיה גם אוטומט בגלל הנסיעות המרובות בארץ.

- מיני, 5 דלתות.

דברים שאני מעדיף אבל לא קריטי :

- מודל, לא אכפתי לי להביא משהו איכותי במודל נמוך בתקציב הזה

- אבזור, חשוב לי רכב כמה שיותר מאובזר ומפנק

אני יודע שזה כללי מדי אני מקווה שעם זריקת הדגמים שתעלה פה אני אעזר בכם ונתכוונן ביחד כי אני ממש לא מעודכן בשוק הרכב, עד עכשיו הייתי רגיל לג'יפון ועם המעבר חשוב לי שהנסיעה גם תהיה סבירה ושהרכב יהיה מפנק, כמו שאתם רואים אני מתפשר יחסית בצריכת דלק ביחס לסגמנט וגם בשנתונים כי אני יודע שאי אפשר לקבל הכל.

דברים שזרקו לי בינתיים זה פולקסוואגן פולו, פולקסוואגן גולף גרסאות גימור גבוהות בשנתונים נמוכים, איביזה, מיטו וכ'ו. אשמח אם תוכלו לעזור לי בכל הסלט הזה.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Navy Commander
פורסם

גולף/פולו הם אחלה, אבל השילוב של DSG+TSI לעיתים סובל מאמינות מפוקפקת, קרא על זה בפורום ותחליט אם זה מתאים או לא. בתקציב שלך הייתי נצמד לפולו בשביל השנתון. אותו סיפור עם איביזה/לאון.

אלפא מיטו זה רכב שנשמע מתאים מאוד לדרישות שהעלית, חוץ מהמחיר שכנראה יהיה על הסקאלה הגבוהה של התקציב שלך.

פיאט בראבו נראית טוב (לדעתי, המשוחדת) ומציעה יכולות דינאמיות מעניינות, אבל היא לא מיני (גם הגולף לא, לכן 'הרשיתי' לעצמי להעלות אותה) והגיר רובוטי חד-מצמדי שזה לא מתאים לכולם, מצד שני היא תשאיר לך מספיק עודף בשביל שיפורים/תחזוקה/חסכון.

אם אתה לא חושש מענייני אמינות, ואתה מעדיף איכות חומרים על עיצוב מעניין - הואגיות יתאימו.

אם אתה מוכן להתפשר על גיר חד-מצמדי ואין לך חשש מסמל של פיאט, הבראבו תציע לך ביצועים שקולים ואבזור/שנתון עדיף יחד עם עודף תקציבי.

אם אתה מוכן להיות בטווח העליון של התקציב שלך, המיטו מצויינת ולדעתי מציעה הכי הרבה 'נוכחות' על הכביש - אבל זה עניין של טעם.

ממליץ לך בחום רב לנסות להשיג נסיעות מבחן או לפחות לראות במציאות את הרכבים המדוברים.

בהצלחה,

navy commander בדימוס

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קודם כדאי להסגר על הדרישות, מיני=אלטו, פינקטו, I10, סיאט מי, סטיגו, UP וכו'. סופר מיני=פולו, קליאו, פונטו, סוויפט, מאזדה 2, יאריס וכו', משפחתית: גולף, אוריס, בראבו, I30 הבנת את הכיוון.

איפה אתה מצפה לקבל צריכת דלק של 1:14? בנסיעות עירוניות בערים צפופות ופקוקות? בכבישים פתוחים? בערים קטנות פנויות ושטוחות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם כך אז ההכדרה שלי היא סופר מיני, אבל שוב אני לא כל כך מקובע וגם גולף למשל תבוא בחשבון.

בנוגע לפיאט, אני ממש נרתע.

אני גר במרכז, נוסע באילון \ ת''א \ ראשל''צ והאיזור כל הזמן.

איך באמת הכיוון של פולו ?

פורסם

אם אתה ממש נרתע מפיאט, אז כנראה אין לך מה לחפש אצל אלפא.

אתה יכול להתמקד בפולו, אם שמים אמינות בצד רכב עם איכות הרכבה מצויינת (אבל ספרטנית) ולדעתי נראה ממש ממש טוב.

כשמדברים על אמינות אז כפי שאמרתי בהודעה הקודמת יש כאלו שטוענים ששילוב DSG+TSI זה מתכון להרפתקאה, יש אחרים שיאמרו שזו סתם סטיגמה. תעיין ותסיק מסקנות בעצמך. לנו יש במשפחה1.4TSI VW JETTA '14 (של החמים שלי) שמפגינה אמינות מופתית, ועם זאת אחרי הרבה קריאה בפורום החלטתי שאני לא אתקרב לDSG7 בשנים הקרובות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם ככה1+ לפולו, מראה סולידי, אבזור די סטנדרתי, כנראה ששנתון 2010-2011 יכנסו בתקציב שלך.

מה שכן, אני לא בטוחה שתגיע לצריכת דלק שאתה שואף אליה בתנאים שתיארת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אם כך, בגלל שהבקיאות שלי בעולם הרכב לא מצטיינת...אולי תנסו לכוון אותי לדגמים אחרים ? אני עם ראש פתוח.

מה בנוגע לסיאט איביזה FR מודל 2010-2011, טוב, ריאלי ?

עריכה אחרונה על ידי Navy Commander
פורסם

איביזה, פאביה ופולו חולקות את אותם הגירים והמנועים. קשה לי להאמין שאחת מהן תהיה יותר חסכונית או אמינה מהשניה.

מה שבטוח זה שהפולו הרבה יותר בוגרת ו"יצוגית" לעומתן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אחרי שתקרא על DSG+TSI בפורום תחליט שלא בא לך ההרפתקה הזו - הייתי במקומך שוקל מחדש את הקטע של ידני - פולו 1.4 ידנית. כך גם לא יהיו הפתעות...

• תוכן חדש...