Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20-24 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את שלושת הדגמים שרשמו לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחפש GLI, GLX, GLS.

למרות שאת ה"דילים" הכי טובים אפשר למצוא בעיקר ב GLF, שזה הדגם הנפוץ ביותר (מעל 90% מכירות, כל השאר ביחד פחות מ 10%, הערכה שלי ולא מידע רשמי).

אני מצרף מפרט איבזור לשנת דגם 2008. בקובץ הזה דגם GLF בכלל לא מופיע כי באותה תקופה הופסק השיווק שלו לאנשים פרטיים אך נמשך שיווק לחברות ליסינג והשכרה.

גטס זו קניה טובה מבחינת יחס שנתון חדש/מחיר נמוך/אמינות/תחזוקה זולה/חלקים לא יקרים ונפוצים.

כרכב עצמו...יש טובים ממנו...זו תחבורה בסיסית וזהו. אין שם נוחות, אין בידוד רעשים טוב, תנוחת ישיבה לא הכי מוצלחת, ביצועים ככה ככה. אוטו בסיסי וזול, גם כשהיה חדש. דווקא די מרווח ביחס לגודל החיצוני.

בדגם GLS יש איבזור יפה אך כל הדברים שרשמתי תקפים גם לגביו.

גטס פאן.pdf

פורסם

בגטס החל מ-2008 רמות גימר GLX ו-GLS הגיעו עם בקרת יציבות GLI ו-GLF נשארו בלעדיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה שהיו כמה משלוחים עם הבדלים באיבזור. בדקתי גטס GLI 2009, הייתה לה בקרת יציבות.

פורסם
איך קורולה 2003 ואמינות הולכים ביחד?, זה השנה הבעייתית של קורולות עם בוצה במנוע, תקלות חוזרות של ממירים ועוד צרות.

הרבה אנשים החליפו מנוע לקורולות האלו עקב מעברים צרים של שמן במנוע (כשל תיכנוני).

השנה הראשונה של הדגם אכן היתה משועת בבעיות - אך אלו נפתרו מזמן.

בעיית הממירים התגלתה כרגישות יתר של חיישן החמצן שהוספת שייבת בעלות של שקלים בודדים (+ שעת מוסך) פתרה בקלות.

בעיית הבוצה נבעה משימוש במסנני שמן תחליפיים זולים ושמן באיכות ירודה. כיום רוב המוסכים (גם אלה שאינם מורשי יבואן. יודעים שעדיף להשתמש במסנן מקורי ושמן באיכות גבוהה שאמנם מייקרים את הטיפול בכמה עשרות שקלים, אך מאריכים את חייו של המנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שתיהם אמינות,קח את השמורה שתמצא.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני באמת קצת מבולבל מה עדיף לי דיהטסו או גטס מבחינת ביטוח אמינות מה הייתם לוקחים

סיריון תעלה בערך 10.000 ש"ח יותר מגטס מאותו מודל עם אותו קילומטרז' ובאותו מצב.

בסיריון גם הדגם הבסיסי מגיע מאובזר בשתי כריות אוויר ו ABS, אין פחות מזה.

לא נהגתי אף פעם בסיריון ואני לא יודע אם שווה לשלם את התוספת, אבל היא נחשבת מכונית יותר איכותית מגטס עם שמירת ערך טובה יותר וביקשו גבוה יותר בשוק.

20-24 אלף ש"ח זה תקציב די גבולי לסיריון מהדור האחרון שהתחיל להמכר בשנת 2006, מכוניות טובות מדגם זה יעלו קצת יותר.

פורסם
אני באמת קצת מבולבל מה עדיף לי דיהטסו או גטס מבחינת ביטוח אמינות מה הייתם לוקחים

סיריון - תיהיה הרבה יותר חסכונית,אמינה מאוד,יש לה שוק, נראת יותר טוב, הגטס גטס זולל דלק כמו מכונית משפתית - לא רואה שום סיבה לעדיף אותה על משפתית

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מחיר קניה זול.

פורסם

ראיתי הרבה ביד 2 גטס שהיו בליסינג מה אתם אומרים להתרחק מזה?

ומה הבדלי צריכת דלק של סירון וגטס הבדלים גדולים?

פורסם

רוב הסיכוים מה שהיה בליסינג זאת הglf,אבל נגיד וזאת גירסב בכירה יותר אז זה לא ממש משנה שהרכב היה בליסינג,אלא איך הרכב טופל במהלך השנים.

• תוכן חדש...