Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלטתי להשתדרג ולעבור מרכב מיני למשפחתי, הרכב ששמתי לי על הכוונת הוא פורטה 2012, קראתי עליו ביקורות טובות פרט לדבר אחד שכולם רושמים בחסרונות ורציתי לדעת האם זה באמת כזה נורא " המנוע ממש מרעיש" האם זה באמת ככה? האם זה באמת ברמה שעדיף לוותר על הרכב?

אודה לכם על דעתכם הכנה

שבוע טוב

אמיר

פורסם

קראת את זה במבחנים ברשת, או שמעת מחברים?

אם זה ממבחנים, אל תתייחס. לבוחנים אוזן רגישה ומקצועית מאוד, ובכלל לא בטוח שתשים לב לזה בפועל.

על היונדאי שלי גם כתוב שעושה רעש בנסיעה מהירה, ואין לי מושג על מה הם מדברים (גם אם עושה, אני לא בן 100 אלא צעיר [ויפה], וזה ממש לא מפריע).

פורסם

בדור השני קיימת תיבת הילוכים בת 6 הילוכים.

בתחילת שנת 2012 נמכרו בארצנו רכבים בהם

בתיבת ההילוכים היו רק 4 הילוכים.

בהמשך השנה שודרגה הפורטה והוחלפה תיבת ההילוכים.

"המנוע ממש מרעיש" - מנסיון ברכב עם תיבת 6 הילוכים -

המנוע לא מרעיש וצריכת הדלק טובה יותר.

פורסם (נערך)

מ2011 הפורטה דור ראשון קיבלה גם תיבת 6 הילוכים.

נבירה קצרה בICAR הייתה מספקת לך רוב התשובות.

עדיף דגם הEX המאובזר יותר.

http://www.icar.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%94/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94_%D7%99%D7%93_%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94_%D7%9310/

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

חברים קצת הלכתי לאיבוד, אם אתם אומרים שמשנת 2011 הקיה קיבלה תיבה של 6 הילוכים זה לא אומר שבשנת 2012 זה בוודאות 6 הילוכים?

ואגב מה ההבדלים בדיוק בין ה LX ל EX?

פורסם

רמות גימור , הLX הדגם הפשוט שנפוץ בחברות השכרה וליסינג ואילו הEX הוא המאובזר יותר שלרוב הפרטיים קונים וזה מתבטא בבקרת אקלים דיגיטלית פנסי ערפל בחזית וגלגלי מגנזיום וציפוי הגה וידית הילוכים מעור אם איני טועה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אוקי זה פחות נוגע לי כל התוספות האלה.

השאלה העיקרית האם זה שזאת פורטה 2012 זה אומר בוודאות שזה תיבה 6 הילוכים? או שה6 הילוכים זה רק בדגמי EX?

פורסם

2012 בוודאות 6 הילוכים , המעבר מ4 הילוכים ל6 קרה בדור הראשון בשנת 2011 אז אתה יכול להיות רגוע

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תודה רבה.

אגב עוד שאלה קטנה איך מתבצע התהליך כאשר קונים רכב ממישהו שעשה ליסינג מימוני? מה שאומר שברישיון רכב רשום שם החברה?

יש תהליך מיוחד? או העברת בעלות רגילה בדואר?

פורסם

לגבי הרכב - הוא בסדר גמור. נוסע טוב, מרווח, לא רועש במיוחד. גיר 6 הילוכים.

לגבי התהליך - זה תלוי בחברת הליסינג ששם המוכר ביצע את הליסינג המימוני.

בד"כ יש חוב שנשאר למוכר בחברת הליסינג.

אתם צריכים לפנות לחברת הליסינג ביחד, ולשמוע מהנציג שם את האופן שבו מסלקים את יתרת ההלוואה, ומעבירים בעלות ישירות על שמך.

זה לא משהו מורכב מדי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הבחור טוען כי סילק את יתרת הללואה ויש לו יפוי כח מהחברה לבצע את העברת הבעלות.

במידה ואני הולך לדואר בודק שאין משכונים על הרכב אז אנחנו יכולים לבצע את העברת בעלות כאשר יש לו יפוי כח?

לא חייב לערב את החברת ליסינג?

• תוכן חדש...