Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לפוסט שפרסמתי היום, אני עוזר לחבר לקנות מכונית חדשה.

תקציב- 100K

שנה- משהו כמו 2012

העדפה לקילומטראז נמוך

הוא מעדיף רכב עם נוחות סבירה (כל האמור לעיל בסדר), אמינות טובה, צריכת דלק של מינימום 1:11 וחזק.

הוא חשב על האלפא TCT 1.4 בגרסת 170 כ"ס

יש עוד רכבים ב"סגמנט" הזה שפספסתי?

יש מחלות ידועות לרכבים?

תודה לעונים!!

פורסם

ללאון מ-2012, חוץ מביצועים בקו ישר, אין מה להציע מול הג'ולייטה, בעיקר בסעיף ההתנהגות - הלאון סובלת מהמון תת-היגוי. הנוחות של הלאון לא להיט, גם בלי קשר לג'ולייטה, שדווקא נוחה בהחלט. אני כבר לא מדבר על עיצוב, חוץ ופנים. הבעיה של הג'ולייטה מ-2012 היא בעיקר אבזור, או היעדרו, אבל חלק ניכר מהמשומשות צוידו על ידי בעליהן במערכות מולטימדיה ודיבוריות שדי סגרו את הפינה. האמינות של הג'ולייטה טובה, אין בעיות ידועות נפוצות.

כאן תמצית הבעיות הידועות של הג'ולייטה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?575491-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-TCT&p=4824747&viewfull=1#post4824747

לגבי הלאון - VAG, תריץ חיפוש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושבת שהמאזדה מהדור הקודם לא ממש מתחרה שווה לשתיים האחרות.

לגבי הלאון דור קודם אני מצטרפת לדעתו של רומן, אבל השאלה היא מה חבר שלך מחפש ברכב שלו ואם ביצועיה של הלאון מספקים אותו והמראה מוצא חן בעיניו (הבעיה העיקרית היא עיצוב הפנים). אז לדעתי, ניתן למצוא את גרסת copa המאוד מאובזרת שתהיה זולה יותר לרכישה מהג'ולייטה ותגיע עם עוד שנתיים אחריות על הdsg7.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...