Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SX4 סדאן שנת 2011 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגדות. הבעיה של שדה ראיה קיימת בכל רכב מודרני, והסיבה היא הרחבה של קורה A לצורך חיזוק כלוב הנוסעים. נכון שהמבנה של קורה כפולה נראה מגביל, אבל בהשוואה, נניח, למאזדה 3 אין הבדל משמעותי, שכן קורה A של המזאדה רחבה מאד (ואאל"ט אפילו קיבלה חיזוק נוסף בסוף 2010, אבל אני לא מוצא את המקום בו קראתי זואת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה, נהגתי בשתיהן, סבלתי באותה מידה בשתיהן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני אוהב SX4 ורצית לרכוש אחת. לאח שלי יש ואני מאוד אוהב את סוזוקי עם האמינות. עושה 1-13 2009

לפני חודש הייתי באזור בית שמש כשחבר נוהג וכדי לראות את הכביש הוא ישב עקום בגלל הקורה שהפריעה בשדה ראיה.

כנ"ל בעיר בכיכרות ופניות זה מפריע.

ירדתי מהרכב בגלל אישתי שהיה לה קשה בגלל הקורה בשדה ראיה.

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

ואשתי (שיש לה בעית תנוחת ישיבה בגלל הגובה שלה, 1.50 מ') לא מוכנה להחליף את ה-SX4 ברכבים עם קורה יותר דקה. עניין של הרגל, ומבחינתה שדה הראיה של ה-SX4 הוא דווקא טוב במיוחד. אני לא הרגשתי בחסרון בהשואה לדגמים אחרים (ציינתי את המאזדה 3 כיון שנהגתי בה 3 שנים, במקביל ל-SX4). לאחרונה סירבה לנהוג בסיטרואן קקטוס - זו שגורמת התלהבות בפורום - כיון שתנוחת הישיבה לא אפשרה לה לראות את הדרך כראוי.

פורסם

עשיתי נסיעה של כ 15 דקות על ה SX והבנתי את העניין של קורה A. אני לא יכול להגיד שזה ממש הפריע לי אבל זה כן יכול להפריע במצבים מסוימים וצריך להיות זהיר. היו פעמים שהייתי צריך להסתכל דרך המשולש שבקורה אבל אפשר להתרגל. זה לא דיל ברייקר.

מבחינת כוח הרגשתי שהאוטו סוחב ממש יפה, ואפילו יותר טוב מהקורולה. האוטו מגיב ללחיצה הראשונית על הדוושה יותר טוב ממה שהקורולה הגיבה. אבל אין ספק שמבחינת מרווח, הקורולה הרגישה יותר מרווחת.

בכל אופן, הוחלט ללכת על ה SX4 במחיר של 70K. אגב, כתבתי שלאוטו יש 30 אלף ק"מ וכנראה ששמעתי לא נכון, כי מסתבר שהאוטו לא עשה אפילו 25 אלף ק"מ וכל הטיפולים במוסך יבואן

פורסם

לא אמרת מה המחיר שבו היא הוצעה לך. ייתכן והמחירון ממש יקר, ולכן באותו מחיר של SX4 בת 4, תוכל להשיג רכב דומה או טוב יותר בן שנתיים מליסינג או השכרה.

פורסם

המחירון שלה הוא 73K וקיבלתי אותה ב 70K. השכרה אני לא מוכן לקחת. ליסינג אין לי בעיה אבל רציתי קורולה. כל הקורולות שבדקתי בליסינג שנת 2012 לפחות 100 אלף ק"מ וגם אחרי הפחתה של הליסינג לא היו מוכנים לתת לי אותה ב 70K

פורסם

רכב בן שנתיים מליסניג עבר הרבה יותר מסוזוקי המדוברת, וכניראה שגם לא טופלו כמו שהאדם הפרטי טיפל ברכב,

לפות"ש ישנה עלייה של הקילומטרז' בין כל טיפול? (לוודא שהוא לא ישב תקופה ארוכה במחסן/מגרש)

לא יצא לי לנהוג על הסוזוקי אבל אתה אומר שהיא יותר זריזה מהקורולה? מעניין...

חוץ מזה זה ניראה עסקה טובה לרכב הזה שיהיה לך בהצלחה :)

פורסם

אתה מדבר על הסוזוקי? כי הסוזוקי זה מבנאדם פרטי אז לא ישב במחסן/מגרש. זה אדם מבוגר שהנסיעות שלו מעטות מאוד ובנוסף הן 90% בתוך העיר ולכן הק"מ הנמוך

פורסם

קודם כל מצויין וכמו שאמרתי העסקה על פניו ניראת טוב,

הבנתי שזה פרטי אבל גם בעולם הזה לא חסר מקרים שהלקוח המבוגר לא נהג חודשים רבים על הרכב מסיבות כאלו ואחרות (מצב רפואי, שלילה, אי חידוש רישיון נהיגה ועוד...) ולכן גם הדגשתי את זה על מנת שלא יהיו הפתעות בהמשך :-P

עריכה: בגלל הקילומטרז' הממש נמוך שווה פשוט לשים על דגש

פורסם

אני נוהג על עלSX4 2008 GLX

אוטו מצוין ! מאז הקניה טפו טפו טפו לא רואה מוסך חוץ מטיפולים ובינתיים הגעתי איתו ל90 קילומטרז'

אם אתה רוצה רכב והיות עם ראש שקט זה הרכב.

כוח יש לו מספיק, תא מטען ענק, לא יודע מה הגזימו פה אני מטר 90 ובנסיעות לאילת ולצפון אני נוסע בנוחות והאוטו מצוין!

גם הקורה הקטנה הזו שכאילו מגבילה את השדה ראיה לא מהווה שיקול.

היו לי עוד 2 רכבים לפניו ובצבא נהגתי על המן רכבים ואני יכול להגיד גם שסוזוקי אחלה חברה ואם לא ייתי מתקדם לBMW הייתי שוב קונה סוזוקי =]

פורסם

קח בחשבון שבתו

ספת לא גדולה במיוחד קונים כיום רכב חדש לגמרי, 0 ק"מ מליסינג. אתה גם ככה תהייה היד השנייה.

זה פשוט נשמע לי כמו המון כסף בשביל רכב בן 4, שמור ככל שיהיה.

הנה רכב בסגנון דומה:

http://www.motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A8%D7%99%D7%95_%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F/124

פורסם
קח בחשבון שבתו

ספת לא גדולה במיוחד קונים כיום רכב חדש לגמרי, 0 ק"מ מליסינג. אתה גם ככה תהייה היד השנייה.

זה פשוט נשמע לי כמו המון כסף בשביל רכב בן 4, שמור ככל שיהיה.

הנה רכב בסגנון דומה:

http://www.motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A8%D7%99%D7%95_%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F/124

תשמע, חשבתי על זה הרבה, חדש או משומש. אני משקיע פה 70K וזה המקסימום של המקסימום שאני מוכן להשקיע וגם בשביל זה אני צריך לקחת הלוואה. אתה מדבר פה על אוטו ב 92K, שזה מעל ומעבר לתקציב. זה תוספת של 22K וזה סתם יכניס אותי לעוד שנים שבהם אצטרך להחזיר הלוואה. (יש תינוק בדרך וגם חוסכים לדירה). גם יש לי אפשרות לקנות דרך מועדון חבר ועדיין אני לא עושה זאת כי זה להשקיע לפחות 90K לחדש.

אני יודע שזה אוטו בן 4, אבל בשאיפה שבאמת בחרתי ברכב שיגלה אמינות ויצדיק את ההשקעה והמחירון היחסית גבוה.

• תוכן חדש...