Jump to content

DrumAce

  • הודעות

    39
  • כאן מאז:

הנקודות של DrumAce

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום חברים, 2 שאלות שאשמח לקבל תשובות לגביהן: 1. צמיגים - החלפתי 4 צמיגים לפני פחות משנתיים לצמיגים של Toyo. הרכב בקושי נוסע 10,000 ק״מ בשנה ובעיקר בעיר. למרות זאת לאחרונה שמתי לב לכך שיש כבר סדקים קטנטנים בדופן הצמיג. החריצים במצב בסדר לטעמי. יש לצמיגים 4 שנות אחריות. האם נשמע לכם סביר שיווצרו סדקים אחרי תקופה כזו? האם זה משהו שאחריות צמיגים מכסה? 2. לאחרונה הרכב היה אצל פחח מומחה והוא העיף מבט על הדיסקים של הבלמים וטוען שהם גמורים. הרכב מטופל במוסך מורשה ובמוסך טוענים שמפרקים את הגלגלים בטיפול לכן אם היתה בעיה עם הדיסקים אז היו מיידעים אותי. בינתיים בדקתי את הסטוריית הטיפולים של הרכב ומעולם לא הוחלפו בו דיסקים (הרכב בן 6 וחצי שנים), רק רפידות לפני כמה שנים. האם יש אפשרות שאכן צריך להחליף את הדיסקים והמוסך פשוט לא בדק כמו שצריך? תודה מראש למשיבים
  2. המורשה דיווח בטיפול האחרון על נזילת שמן מהטרמוסטט ועל קרע בתושבת של הגיר. רצו כמובן מחיר שערורייתי אז אמרתי להם לא לגעת.
  3. אחרי שנכוותי מספיק מהמורשה הגיע הזמן לעבור למוסך רגיל. אשמח להמלצות עבור רנו מגאן 2 שנת 2006. תודה
  4. אוקי תודה רבה
  5. העניין הוא שהכפתור כרגע נראה בפנים כלומר לא לחיץ בניגוד לידית במצב תקין שבא רואים שהכפתור בולט מאוד וקפיצי כשלוחצים עליו. האם לדעתך הפתרון שלך עדיין רלוונטי במצב כזה?
  6. הידית בלם התחילה לאחרונה לעשות בעיות בשחרור שלה עד כדי מצב שהיום היא נתקעה למעלה והייתי צריך עזרה של מרים משקולות כדי לשחרר אותה. הבעיה היא בכפתור השחרור שלא נלחץ ולכן לא משחרר את המנגנון. זו ידית שכבר הוחלפה ברכב הזה במוסך מורשה לפני קצת יותר משנה. אז הבעיה היתה שהידית בלם לא נדרכה (לא נשארה במצב משוך) לכן החליפו לי אותה לידית משופצת תמורת כ-1500 ש״ח. ממש לא נשמע לי הגיוני שוב להוציא סכום דומה ועוד אחרי שנה. יש אלטרנטיבות אחרות? תודה
  7. DrumAce

    נזילת שמן?

    חניתי בחניה הפרטית שלי ואין בה אף פעם כתמי שמן. נגעתי בכתם כדי להיות בטוח והוא היה שמנוני לכן זה לא מים מהמזגן.
  8. היי חברים, יש לי סקודה ייטי ולפני שבוע עברה טיפול שנתי (קטן). בסופ״ש האחרון לפני נסיעה ארוכה שמתי לב שיש כתם שחור מתחת למכסה מנוע (בין הגלגלים, קרוב לקדמת הפגוש). הגעתי היום למוסך (מורשה), ניקו, נסעו, הרימו על הליפט, נתנו למנוע לעבוד חצי שעה ולא נזל כלום (בדקתי בעצמי את רצפת המוסך). במוסך ייעצו לי לנסוע עוד 300 ק״מ ואז לחזור אליהם אם הבעיה חזרה. מה דעתכם?
  9. מישהו יכול להמליץ על מתקין שיודע לטפל ברכבים כאלה בלי לגרום נזק?
  10. מדובר במודל 2011-2012-2013 וכמו שנאמר זה לא סטנדרטי. אשמח לתגובות נוספות, בעיקר בנושא המצלמה האחורית כי זה הכי קריטי עבור אשתי כי מהחיישני רוורס אי אפשר לדעת מה בדיוק נמצא מאחורי האוטו.
  11. היי חברים, אני מתכונן לרכוש סקודה Yeti דגם Experience ויש לי מספר שאלות: 1. היכן כדאי לבדוק את הרכב - במכון בדיקה כללי או במוסך מורשה (אם זה בכלל אפשרי)? 2. היכן כדאי להחליף מצבר - במוסך מורשה או בחנויות כמו אוטו דיפו? 3. ברכב יש מערכת Bolero. אני מעוניין להוסיף דיבורית ומצלמת רוורס שיתממשקו למערכת הזו. דיברתי עם המוסך ואלא הפנו אותי למתקין שלהם והוא רוצה עבור כל אחת מהתוספות בסביבות 3000 ש״ח (!?!?!). האם ישנן אלטרנטיבות זולות יותר שעדיין יכולות להתחבר למערכת באוטו (כדי לחסוך התקנת מסך נוסף ורמקול)? תודה!
  12. אוטומטית, פרטית שמורה וללא תאונות. השאירו טלפון בהודעה פרטית.
  13. DrumAce

    סקודה ייטי

    אוקי. אשמח לדעת גם כמה רלוונטי מחיר מחירון לוי יצחר לרכב כזה כי יש פער גדול בין מחירון לוי יצחק למחירון יד 2. בנוסף, כמה לדעתכם ניתן להוריד באחוזים ממחיר המחירון על רכב כזה. תודה!
  14. היי חברים, אני שוקל לקנות סקודה ייטי 1200 סמ"ק אוטומטית. אשמח לשמוע חוות דעת כללית על הרכב ו- 1. מאיזו שנה כדאי לקנות אותו? 2. מה כדאי לבדוק ברכב המסויים הזה? 3. איך השירות של המוסכים המורשים? תודה!
  15. הייתי בבוקר במוסך ונתנו לי הצעת מחיר של 760 ש"ח לחלק משומש עם 3 חודשי אחריות או 1100 לחלק חדש (מחירים כוללים עבודה). נשמע לכם סביר?
×
×
  • תוכן חדש...