Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, איזה רכבי קופה/קבריולט בתקציב של 120 אלף ש''ח אתם מכירים? (החל משנת 2007)

כמובן שחשוב שהרכב ימכר בארץ.

הצעות תתקבלנה בברכה :wink:

פורסם

תמיד אמרתי שאם הייתי הולך על קבריולט אז זו הייתה כנראה MX5

השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש בקופה/קבריולט שלך?

Opel Adam S 2017

פורסם

ערכתי בדיקה קטנה, ולגבי הslk אני מאוד מופתע שאני יכול להשיג אותה (בלחץ שנת 2005) אבל אני מפחד מהביטוח, מאוד מפחד (אני מתחת לגיל 24).

את ה-A5 קופה לא מצאתי ביד 2, אבל אני מאמין שאפשר להשיג כזאת בתקציב שלי בערך משנת 2006.

אתם מוזמנים לתת עוד רעיונות... :)

פורסם
ערכתי בדיקה קטנה, ולגבי הslk אני מאוד מופתע שאני יכול להשיג אותה (בלחץ שנת 2005) אבל אני מפחד מהביטוח, מאוד מפחד (אני מתחת לגיל 24).

את ה-A5 קופה לא מצאתי ביד 2, אבל אני מאמין שאפשר להשיג כזאת בתקציב שלי בערך משנת 2006.

אתם מוזמנים לתת עוד רעיונות... :)

ממליץ לך על MX-5

אבל אם אתה מפחד מהביטוח אל תתקרב לרכבים כאלה.

מתחת ל24 יהיו מעטים שיסכימו לבטח אותך ואם כן אז בסכום דמיוני.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

על ההמלצות של המרצדסים והאאודים למיניהם חשוב לקחת בחשבון שהכלי הזה הוא בור ללא תחתית, הרבה רכבים קרועים, עלויות אחזקה מאוד גבוהות.

המאזדה לא יקרה לאחזקה, רכב מאוד מגניב, זריז ואמין. שמעתי משהו גם על עלויות ביטוח מאוד לא הגיוניות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ניסאן מיקרה C+C, פורד פוקוס קבריולט, פג'ו 307 CC או 308 CC.

הגג הנפתח חשוב מאוד, הרבה יותר קל להעמיס בחורות מאשר מהדלת :wink:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
ניסאן מיקרה C+C, פורד פוקוס קבריולט, פג'ו 307 CC או 308 CC.

הגג הנפתח חשוב מאוד, הרבה יותר קל להעמיס בחורות מאשר מהדלת :wink:

כשכל בחורה מעל 200 קילו חחחחחח

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...