Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG באוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה אם אני מוסיף את אופל אסטרה למשוואה? ( מישהו זרק לי אותה כאופציה)

אני נוהג באסטרה 2012. אני לא אשווה כאן בינה לבין האופציות שהעלית, אגע רק בנושא הגיר:

זה לא מצמד כפול, אלא אוטומטי 6 הילוכים כך שההעברות חלקות ואין בעיית אמינות מיוחדת.

מה שכן, הוא נוטה להישאר בהילוך נמוך כדי לחסוך בדלק ולא להכניס את הטורבו לפעולה שלא לצורך. זה גורם לנסיעה עצלה. אם לעומת זאת תהיה יותר אגרסיבי עם הגז, ההחלפות יתבצעו מהר יותר ובעזרת הטורבו אתה תרגיש הרבה יותר דינמי. זה די בא על חשבון הדלק, אבל אם אתה בליסינג אז מן הסתם זה לא שיקול.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אם כבר מדברים על גיר - הגיר באופל אסטרה/ברלינה הוא אמנם גיר לא רובוטי, אבל הוא פשוט זוועה. גם מסרס את המנוע, גם מגיב לאט, חובט ומתבלבל ברגעי לחץ. ממש לא מומלץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שכנעתם אותי סופית... אוקטביה בצבע אפור מטאלי ( היה או זה או חום) הוזמנה היום ותגיע ארצה באוקטובר (נובמבר אצלי)..

אני עם הפוקוס עד סוף ספטמבר...

תודה לכולם על היעוץ!!

פורסם

WOW...זמני ההמתנה לצ'מפיון נשארו גרועים כמו תמיד. ארבעה חודשי המתנה לאוקטביה 1.2 זה לא ייאמן ועוד לחשוב שלפני שנתיים זה היה חצי שנה. אין דברים כאלה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
WOW...זמני ההמתנה לצ'מפיון נשארו גרועים כמו תמיד. ארבעה חודשי המתנה לאוקטביה 1.2 זה לא ייאמן ועוד לחשוב שלפני שנתיים זה היה חצי שנה. אין דברים כאלה.

לחלוטין!! בגלל זה ביקשתי להזמין עכשיו ( חודשיים וחצי לפני שאני מסיים עם הרכב הנוכחי).

פורסם
תתחדש, סע בדרכים טובות!

תודה.. עכשיו שנפלה ההחלטה אני כבר מת לקבל אותה ולנסוע לצלילות באילת איתה :)

איזה כייף שהוסיפו מגנזיום ובקרת אקלים... חבל שלא הוסיפו את המירורינג לסלולרי...

פורסם
תודה.. עכשיו שנפלה ההחלטה אני כבר מת לקבל אותה ולנסוע לצלילות באילת איתה :)

איזה כייף שהוסיפו מגנזיום ובקרת אקלים... חבל שלא הוסיפו את המירורינג לסלולרי...

ואז לא היה לך למה לצפות (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...