Jump to content

hellrace1

  • הודעות

    41
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי hellrace1

  1. ידני/אוטומט? מה עדיף הקליאו או הספארק?
  2. מה לגבי דייהטסו סיריון 2008? והרנו קליאו על איזה דגם ושנה מדובר?
  3. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת רכב קטן, חסכוני, אמין שישמש אותי למשך 3 השנים הבאות כסטודנט. נסיעות רוב הזמן בתוך העיר. התקציב שלי לרכישת הרכב נע סביב 20-25 אלף שקל. אין לי בעיה עם רכבים ידניים, אני מחפש אבל רכב שלא יהיה עגלה אלא ייסע כמו שצריך. הכי חשוב מבחינתי זה חסכון בדלק ואמינות. חשבתי על כמה אופציות כמו ספארק 2011 ידנית או I10 מאותה שנה ידנית. אני אשמח לקבל המלצות גם על הרכבים שהזכרתי וגם אולי על רכבים אחרים שיוכלו להתאים לצרכים שלי. תודה מראש
  4. הסוחר לא הביא לי שום טופס של גילוי נאות. השאלה היא אם יש באמת עילה לתביעה או שאני מבזבז את הזמן והכסף שלי?
  5. חוץ מעדות של אדם נוסף שזה אבא שלי שהיה איתי אין לי הקלטה שלו או משהו בסגנון.. הבנתי שעפ"י החוק הוא חייב כסוחר רכב להביא לי מסמך גילוי נאות עם כל הפרטים האלה על הרכב. גם על כך שהרכב שימש כרכב בחברת ליסינג וגם על כך שעבר תאונה שהורידה אותו מהכביש.
  6. ערב טוב, ברשותי רכב מסוג מאזדה 2 שנת 2016. לפני כשבועיים בערך עברתי תאונת דרכים, עמדתי ברמזור אדום ורכב נכנס בי במהירות של 60 קמ"ש מאחורה. (אני בריא ושלם לשואלים ) לאחר בדיקה מסתבר שלנהג שפגע בי אין טסט ברכב, אין ביטוח ולנהג עצמו אין רישיון נהיגה. הרכב נגרר למוסך ושמאי של חברת הביטוח הכריז עליו כאובדן להלכה. האופציות במקרה כזה הן או לתבוע את הנהג הפוגע על שווי הרכב או לתבוע את הפוליסה שלי. אחרי התייעצות הבנתי כי עדיף לי לתבוע את הפוליסה שלי מכיוון ולפוגע מצב כלכלי שאינו מאפשר תשלום. החלטתי לא להסתבך ולתבוע את הביטוח שלי. להפתעתי הרבה גיליתי כי בדו"ח השמאי הופחתו מערך הרכב 14% משום שהיה בבעלות ליסינג. דבר נוסף שהופעתי לגלות הוא כי הרכב עבר תאונה רצינית והוכרז כבר כאובדן להלכה, תוקן והוחזר לכביש. את הרכב קניתי מסוחר רכבים בעל מגרש מסודר, במעמד הקנייה הצהיר בפני המוכר כי הרכב בבעלות פרטית והוא הגיע אליו לאחר שבעל הרכב עשה תאונה קלה והחליט לרכוש רכב אחר במקום התיקון. בחוזה המכירה לא צוינה הבעלות המקורית של הרכב (שמסתבר שנקנה מחברת ליסינג), וכמו כן לא נאמר לי כי הרכב נקנה מחברת ביטוח לאחר שהוכרז כאובדן להלכה. בסופו של דבר הבנתי כי אין באפשרותי לשנות את הסעיף למרות שברישיון הרכב לא מצוין שום דבר על עצם היותו של הרכב בבעלות ליסינג קודמת. מה אפשר לעשות עם האירוע הזה? האם באפשרותי לתבוע את ה14% שהופחתו לי מערך הרכב מסוחר הרכב?
  7. כמה עולה דבר כזה?
  8. ערב טוב, מאיפה אני יכול להשיג ספר רכב לפורד פוקוס 2012? אני לא מתכוון לספר פיזית אלא אפילו לקובץ PDF מהמחשב. תודה רבה לעוזרים.
  9. האוטו חזק? כלומר, הוא מגיב מהר בלחיצה על הגז?
  10. ויתרתי קצת על החסכון בדלק, כנראה שהאפשרויות יהיו בסגנון של יונדאי i30 או קיה פורטה, שתיהן 2012 מליסינג. מה אתם אומרים על הרכבים האלה? הכי חשוב לי שהרכב יהיה חזק ונוח לנסיעות מרובות.
  11. חסכוני מבחינתי זה 1/13 בערך, רק אני נוסע במהלך היום, בגלל שכל היום האוטו יהיה התנועה אין סיכוי לידני.
  12. מחפש לקנות רכב חזק, אמין, חסכוני ואוטומט לנסיעות יומיומיות ארוכות (בערך 200 ק"מ ביום). התקציב הוא 30-40 אלף ש"ח. אשמח לשמוע הצעות.
  13. בפולו הטיפולים יקרים יותר, החלפים, הביטוח לפי דעתי גם יקר יותר. אין ספק שמבין כל האופציות ש yulianx נתן לך הפולו הכי מהנה לנהיגה. אבל תעשה שיקול אם יש לך כסף להחזקה של רכב גרמני או שאתה מתפשר על רכבים מעט פחות מהנים לנהיגה אבל עם החזקה זולה יותר.
  14. בשנתון 2011 הרכב כבר עבר את הירידת ערך המשמעותית שלו ככה שזה לא צריך להוות פקטור משמעותי מבחינתך. הטסט והטיפולים יקרים יותר ביחס למתחרות, בכל זאת, פולקסווגן. אתה מכוון לגיר הידני אז אתה חוסך לעצמך את הבעיות שהיו בDSG, פשוט תמצא רכב שמור מאיזה זקן שבקושי נסע עליו. הרכב חסכוני מאוד בדלק, מהיר ומהנה לנהיגה, איכות חומרים מעולה.
  15. אני יכול להגיד לך שהריו שותה דלק בצורה מוגזמת אם אתה לא נוסע רגוע רוב הזמן. לא מכיר את הסוניק
  16. פולו שנת 2012 לא תיכנס לך בתקציב, 2011 זה יותר הכיוון שלך. בגדול תכוון לק"מ נמוך ולרכב שעבר טיפולים מסודרים שמופיעים בספר רכב. שים לב שהרכב לא היה אצל איזה ילד שגמר עליו.
  17. בגדול הם באמת עושים בדיקות במוסך לרכבים שהם מפרסמים. בכל מקרה אף פעם אל תסמוך על בדיקות של מגרשים/ סוכנויות רכב. אתה יכול לקנות את הרכב ולאחר מכן לקחת אותו לבדיקה במוסך מטעמך, אם התגלו פערים תוכל לבטל את העסקה תוך שבעה ימים אם אני זוכר נכון.
  18. בעבר היו בעיות עם הגיר אבל מדובר בשנתונים ישנים יותר (2009-2012), הפנימו את התקלות ותיקנו אותן. כשאתה קונה רכב חדש מהחברה בכל מקרה יש לך אחריות ככה שזה לא אמור להדאיג אותך. השילוב של הגיר עם המנוע מצוין, אם ההתלבטות היא בין שני הרכבים האלה אני הייתי הולך על הסקודה.
  19. שמע, בפאביה ובפולו יש מנועי TSI בנפח 1.2 עם 105 כ"ס. שני הרכבים האלה מאוד חסכוניים וגם יודעים להגיב מעולה כאשר לוחצים על הדוושה. הפולו עולה מעט יותר מאשר הפאביה (בגלל המותג, לא משהו מעבר). אם אתה מחפש כמו שאמרת רכב חסכוני, מהיר ונוח לך על הפאביה, אם אתה רוצה גם את הפוזה לך על הפולו.
  20. תתחדש, סע בדרכים טובות!
  21. אחי, המלצה שלי - לך על האוקטביה בכל הכוח.. לא מזדה 3 ובטח שלא האופל אסטרה טובות ממנה.
  22. העלבת את האוקטביה מעצם ההשוואה שעשית לה לפוקוס.. הגיר מעביר את ההילוכים בצורה חלקה וטובה, לעיתים נוטה להעביר את ההילוכים במהירות על מנת לחסוך בדלק. שורה תחתונה האוקטביה זה ליגה אחרת מהפוקוס.
  23. ידני/אוטומט? שנה? אם מדובר על החדשות 2015 - לסקודה פאביה נוחות נסיעה נעימה יותר, מנוע חזק וחסכוני יותר והתנהגות כביש מעולה. גם בעיצוב לפי דעתי הפאביה לוקחת ללא ספק. מה שכן, בסקודה אם אני לא טועה מקבלים שנתיים אחריות לעומת שלוש שנים ביונדאי. (תריץ בדיקה באתרי הסוכנויות שלהם).
  24. ידני או אוטומט? בכל מקרה, דעה אישית שלי אם ההתלבטות בין פולו/איביזה/פאביה - תוריד את האיביזה. מבחינת מפרט טכני המנוע והגיר של השלושה זהה, מבחינת נראות הרכב החלל הפנימי של האיביזה נראה דל מידי וקצת משעמם יותר מאלו של הפאביה והפולו. אבל שוב זה תלוי במה הדרישות שלך מהרכב..
  25. אלוף, תודה רבה!
×
×
  • תוכן חדש...