ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,618 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, במהלך חיפושיי אחר מאזדה 3 בשנתונים מתקדמים יחסית, נתקלתי ברכב שהיה רכב הדגמה ב - 4000 ק"מ הראשונים שלו. היה רשום על שם היבואן. שנת 2011. הרכב נקנה ע"י המוכר מהיבואן, ומאז הספיק לעשות כ- 40 אלף ק"מ. הרכב טופל רק במוסך המרכזי. מה הדין לגבי רכב הדגמה? כמה צריך להוריד לו מהמחירון? באותו הקשר כללי, מה דעתכם על רכב שכזה? אשמח לתשובותיכם המחכימות.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צהריים טובים חבר'ה. אחרי התלבטויות החלטתי לקנות את הרכב הנ"ל ורציתי לשמוע קצת דעות. מצאתי רכב מקונה שנשמע אמין. תחקרתי אותו בטלפון ועושה רושם שהרכב במצב טוב, ללא תאונות ומטופל כראוי. הרכב שנת 2002. עשה 176 ק"מ (בין הנמוכים שמצאתי). הקילומטרז' גבוה מידי? עדיף לדחות ולחכות למציאה? המוכר טוען שיש בעיה בחיישן של זיהום אוויר. אמר משהו על חיישן אלפא. מדובר במשהו בעייתי? ראיתי שמדברים על ההתנהגות הספורטיבית של הרכב. ההבדל בין דגם הXS לבין הדגם הסטנדרטי שווה את הפרש המחירים? המחיר המוצע הוא 15K. אגב מצטער אם שאלתי שאלות שחזרו על עצמן פה. מנוע החיפוש לא עובד לי ואת רוב המידע דגתי מגוגל.
הודעה אחרונה מאת ritmobile, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 807 צפיות
למה ידנית? יש לי שתי בנות עם רשיון בן 2-4 שנים, ואם לא יהיה להן בקרוב רכב ידני, אני מפחד שבעתיד זה יהיה אבוד. ידני גם יותר זול וחסכוני בדלק. סופר מיני בגלל נסיעות פעמיים שלוש בשבוע למרכז. מיני נראה לא מספיק. ב-18 שנה האחרונות היו לי רק רכבים יפנים, זה אחרי 2 אירופאיות (פיז'ו וסיאט) שעשו לי הרבה כאבי ראש. האם השתנה משהו, או להישאר עם יפנית אם אני רוצה ראש שקט? אין יותר מדי מגבלות תקציב, אבל אשמח למכונית שהערך שלה לא יורד ביותר מ-7000 שח בשנה. מה על הפרק? נפסל: אופל קורסה, מיצובישי ספייס סטאר, ניסן מיקרה, סיאט איביזה על הכוונת לפי עדיפות: סוזוקי סוויפט - בעיה של היצע, בצפון אין אחת למכירה! סקודה פאביה - אני מפחד מטיפולים יקרים, ונראה שבחיפה אין מוס…
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני חייל בן 21, משרת קרוב לבית ביומיות וגר בת"א. נשארה לי שנה לשחרור, ולאחרונה נפלה בחלקי הזדמות לקבל רכב מאבא שלי. כמו שרשום בכותרת, טיוטה קרולה 2008 איבזור סאן, תיבת הילוכים רובוטית עם 90,000 ק"מ. השאלה שלי היא, האם לדעתכם שווה לי לקחת את הרכב ולקחת על עצמי את עלויות האחזקה של הרכב ? באחזקה אני מתכוון להכל... דלק, טיפולים, תיקונים, אגרות וכ'ו. (זה התנאי בעצם לקבל הרכב) בצד של הביטוחים, אבא שלי אומר לעשות ביטוח מקיף, לאחר סקר שוק שערכתי בקרב כל חברות הביטוח ודרך אתר WOBI, הגעתי לעלות שנתית של 5870 (חובה 2330 ומקיף 3530) . ההכנסות שלי הם משכורת צבאית חודשית של 540 (מתוכם הולך 60 ש"ח עבור מפעילת סלולר מה שמשאיר לי נטו של 480 ש"ח) ומשכורת מהאזרחות בסביבות…
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
שלום רב . אני מעוניין לקנות מחר את הרכב הנ"ל . מצב הרכב יד 2 , 2006 140000 קילומטר . מחיר הקניה הוא 25 . מישהו שנוסע על הרכב או מישהו שמכיר : איך הרכב ? מה עלות הטיפולים, למה יש לשים לב ? המחיר בסדר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת משתמש5, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 545 צפיות
היי. יונדאי יעלה לי 25 בערך. בלי מקיף. וסיריון מ32-3 אלף. אעשה מקיף. אין לי עבר ביטוח ב3 שנים אחרונות.. האם שווה גטס 2009. שירידת הערך תרד. אבל מקיף לא אעשה. וגם האם סיריון 2008. שהוא יד שלישית. עם קרוב ל100 אלף קילומטרא ה לא טוב. עד כמה יד שלישית ה גרוע? שאהפוך ליד רביעית. יד ראשונה ליסינג. שנייה ושלישית פרטית. אשמח לתשובות הכי דחוף שייש. מתלבטת על סיריון 2008. יד שלישית. כמו שכתבתי. או הדמנות לסיריון 2010. יד ראשונה מליסינג אדם פרטי . 38- 37. אלף. נמכרת עי סוכנות רכבים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להחליף את הרכב שלי לגיוליטה שנת 2012-2013 עשיתי סיבוב על רכב ואהבתי. הייתי רוצה לקבל המלצה יותר מקצועית . אמינות עלות טיפולים ביטוח ירידת ערך צריכת דלק. בקיצור חווה דעת בהרבה יותר לעומק.
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא יודע, מרגיש לי כאילו חרוש מדיי. מה דעתכם? אני פסול רכבים על כך ואולי אני טועה....במקרה המדובר זו הונדה סיוויק האצ'בק.
הודעה אחרונה מאת abnatan, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אשמח להמלצות על רכב משפחתי בתקציב של עד 65000. 2 ילדים ( 3 ו- 6) בבוסטרים. חשוב שיהיה במושב האחורי מקום ל- 2 בוסטרים +ילד/ מבוגר נוסף. גיר אוטומטי. נסיעות יומיומיות של 20-30 ק"מ לכל צד בדרך בינעירונית פקוקה +מדי חודש/ חודשיים נסיעה יותר ארוכה. לא צריכים תא מטען גדול. פחות חשוב לי "נהיגה מפנקת" ויותר שיהיה רכב אמין וחסכוני שיוכל לשרת את המשפחה שנים רבות. (הרכב האחרון היה אצלי 9 שנים).
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 1 תגובות
- 498 צפיות
שלום, אשמח להמלצה על מגוון רכבים: שנתון מינימלי 2011, לא ידני, מחיר עד 40 אלף ש"ח. תודה !
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 7 תגובות
- 857 צפיות
שלום לכולם אני נוסע 25-30 אלף ק"מ בשנה, בעיקר בין עירוני ולכן בטיחות צריכת דלק ונוחות חשובים לי. יש לי שלושה ילדים אני מתלבט בין סופר מיני דוג קיה ריאו ידנית או קליאו חדשה, שהן כבר גדלות למדי חדשות או רכב בן שלוש מליסינג (פוקוס/סיד/פלואנס/אוקטביה). הרכב מליסינג אמנם פחות חסכוני אך זול יותר,יותר בטוח ומרווח. עשיתי נסיעת מבחן על הריו הידנית והאמת שהתבאסתי מהמפרט ומתחושת הדלות הכללית. חבל שבארץ קושרים ידני עם מפרט ספרטני בלי אפשרות בחירה. מה אתם אומרים? אם רכב מליסינג יש העדפה? חשבתי אפילו על פלואס דיזל, אבל היא יקרה ולא נראה לי שמצדיקה בקילומטאז שלי...
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 8 תגובות
- 938 צפיות
אז ככה : לי יש לנסר 2007 עם 133,000 ק"מ על השעון - מאמין שאוכל לקבל עליה 22-21 אלף ש"ח מנגד ראיתי לאנסר 2009 עם 92,000 ק"מ במחיר של כ 26-27 אלף ש"ח (מטופלת עפ"י הבעלים , ואחרי טיימינג ) , ללא תאונות ( טרם נבדקה ) שניהם קלאסיק. סה"כ אני מרוצה מהמיצובישי הייתם עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 5 תגובות
- 665 צפיות
שלום, יש לי i10, שנת 2014, רכב חדש. אני מרוצה מהרכב, ועונה לצרכים שלי. כיום, עקב שינוי בסוג הנסיעה, יוצא לי לנסוע איתו נסיעה משולבת. בנסיעה בינעירונית, אני נוסע במהירות של 120-130. הוא לא זריז, והבידוד רעשים קצת מעצבן. נכון שזה משהו אינדבדואלי ומשתנה מאחד לשני כמה הרעש נסבל, והזריזות/ אי זריזות של הרכב, אבל אשמח לשמוע דעות, הארות ותובנות בנושא. ו "אין חכם כבעל נסיון", אם יש מישהו מישובי הפורום שהיתה לו התלבטות דומה עם רכב זה או אחר, אשמח לשמוע מה הוא עשה. האם כדאי לשדרג את הרכב? מה תהיה העלות/תועלת מבחינת השדרוג? מה אני אספוג אם אשדרג? מבחינת הדרישות שלי לרכב: אוט', משמש לשני נוסעים, נסיעה משולבת, חסכוני (דלק, טיפולים וביטוח), נוחות ומהנה לנ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
שלום לכולם, מכיוון שאינני מכיר את הרכב הנ"ל אני פונה אליכם. חבר טוב מעוניין להחליף את הסיריון שלו ברכב טיפה יותר גדול. הדרישות הן שהרכב יהיה בטיחותי, גיר אוטומטי, מרווח, נוח, חסכוני בדלק ותא מטען גדול יחסית. הדגם המדובר הוא 1.2 עם גיר רובוטי והמחיר הוא 78K לאחר ההנחה של "חבר". מה דעתכם? מה היתרונות והחסרונות של הרכב? ואיזה אלטרנטיבות יש בתקציב הנ"ל שיספקו את הסחורה? (במיוחד חסכון בדלק) האם להמליץ לו ללכת לכיוןן של טויוטה אוריס הייבריד/פיריוס משומשות? (הוא מעדיף חדש מהחברה עם אחריות). תודה רבה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בהתלבטות לרכישת רכב חדש. מתלבט קשות בין סקודה פאביה ספייס מול קיה ריו. ההבדל ביניהן 3000 שח אבל התא מטען בפאביה מנצח בגדול. מה גם שהבנתי שהיא בטיחותית יותר עם מנוע יותר חזק וחסכונית יותר. האם נכון? מצד שני הקיה גם טובה ויש לה 7 שנות אחריות מול 3. מישהו מכיר ויודע להמליץ ולמה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 616 צפיות
שלום, אני מתלבט לגבי רכב שני... האופציות שיש לי הם דייטסו סיריון , יונדאי גטס ומיצובישי לנסר. אני מעדיף בעיקר רכב אמין, שיהיה מהנה לנהיגה וטיפולים זולים. כמובן שעדיף חסכוני בדלק. איזה מהשלושה עדיף? תודה
הודעה אחרונה מאת scheinerman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 25.4 אלף צפיות
אני מתכוון לסוע היום לראות רכב עבורי ומכוון שזאת פעם ראשונה שאני רוכש רכב עבורי, אני מאד מהסס ונזהר. ראיתי מודעה על החברת טרייד אין הזאת שנמצאת בראשון לציון, רציתי לשמוע מה אתם יודעים על המקום ועל הדרך גם טיפים לבדיקת הרכב עוד לפני מעבר לבדיקה מקצועית.? תודה!
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כולם מבקשים 10-15 אלף מעל המחירון. יש סיבה לכך?
ייעוץ ברכישת bmw 318i
מאת Guest car4fun-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחלות נפוצות שיש לשים לב אליהם ברכישה? אגרת רישוי ואחזקה ובכלל בעלי הרכב הנ"ל יוכלו לתת רשמים מהשטח. מדובר על שנתון 2010
הודעה אחרונה מאת eli z, -
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שרציתי לדעת אני שוקל לקנות גולף בין השנים 2005-2007 בתקציב של 40K +/- אני אשמח לדעת קצת על "מחלות" למיניהם, אחזקה, צריכת דלק וכו' (כל פרט יכול לעזור) ואם מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין של הגיר כי לא כל כך הבנתי אם בשנתון הזה קיים הגיר DSG הידוע לשמצה ואם למישהו יש את הרכב או היה אשמח סתם אפילו לדעת חוות דעת אישית
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל המומחים! התחלתי לחפש רכב עבור אישתי, בתקציב של 10-12K והתמונה היא כדלקמן: או רכבים כמו רנו מגאן ושברולטים למיניהם בשנתון גבוהה או רכבים יפניים בשנתון עד 2002 או כל מיני צרפתיות ואמריקאיות כמו פורד מונדאו, שברולט אפיקה וסיטרואנים למיניהן. אחרי שראיתי איזה כמה מגאנים הבנתי שאני יורד מהעניין. משיחות עם אנשים, בין אם מכונאים ובין אם אנשים שמוכרים וקונים מכוניות כולם פה אחד אומרים לא להתקרב לצרפתיות כי אני לא אצא מהמוסך, לגבי האמריקאיות - שתייניות דלק, והיפניות כבר נכנסות לפאזה של בלאי טבעי בגלל הגיל. אני נמצא בסוג של מלכוד, ולא יודע מה לעשות, ואני צריך לקנות ממש דחוף. מטרת העל היא כמובן אוטו אמין שלא אצטרך להכניס אותו למוסך כל הזמן וכמובן שיהיה בטיחותי.…
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני כרגע מתלבט לקראת קנייה של סיטרואן C4 שנת 2011 עם מנוע 1600 טורבו (גיר רובוטי). איך האוטו? (פחות מעניין אותי ביצועים,0-100 ודברים כאלה). יש תקלות לרכב הזה? (הסטיגמה הקבועה על רכבים צרפתיים). מבחינת האוטו,הוא מומלץ יותר מאשר סיאט איביזה עם מנוע 1400 ידני? מישהו יודע מה הצריכת דלק של הסיטרואן בערך? (רוב השימוש להערכתי יהיה במצב הידני של הגיר,די מתלהב מזה). יש דברים חשובים שכדאי לי לדעת,או שאולי ירחיקו אותי מהרכב הזה? *מקווה שהפעם לא עברתי על החוקים,הקישור של החוקים מעביר לסמיילים של הפורום.
הודעה אחרונה מאת 1barakt, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
[TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] אני לפני רכישת רכב שישמש אותי ללימודים ב-7 שנים הקרובות אני ככל הנראה ארכוש ניסן מיקרה, האם אפשר לבנות על הרכב ל-7 שנים אם הוא יטופל כראוי? הרבה דעות אמרו לי שבשנתון כזה שווה למכור ולקנות משו חדש יותר לאחר כמה שנים אבל אני אהיה סטודנט תפרן אז אני מאוד מקווה שלא אצטרך אני יודע שזה שאלה קצת מוזרה אבל תודה למבינים ולעונים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 710 צפיות
יש לי תקציב מוגבל מאוד עד 20 אלף גג אני מחפש רכב עם נחות נהיגה מרווח באוטו אמינות וידני עדיף חסכוני לא חייב זה הרכבים שראיתי פולו מנוע 1400 שנת 2001 ולוו S60 מנוע 2.3 T5 שנת 2001 סיאט איביזה Stella אוט' 5 דל' 1.6 2002 פורד פוקוס Ghia אוט' 5 דל' 1.6 שנת 2003 סקודה פאביה Comfortline ידני 5 דל' 1.4 (100 כ''ס) פולקסווגן גולף 1600 שנת 1992 פיאט פנדה Dynamic ידני 1.2 (69 כ''ס) שנת 2006 אלפא רומאו 147 Twin Spark ידני 3 דל' 1.6 שנת 2002 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Daniel Sanikov, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 645 צפיות
שלום לכולם, מצאנו רנו סניק 2008. יד ראשונה, ק"מ נמוך, ומחיר טוב. נשמע ממש מציאה. בנהיגה עליו היה לרכב הרבה כוח, והוא הרגיש מצוין, אבל התעכב בעליה להילוך שלישי. הבעלים אמר שזה גיר מיוחד שלומד את ההתנהגות של הנהג, והוא לוחץ הרבה על הברקס. אני חושדת שאין לסניק גיר פלא שכזה, ושזה מעיד על בעיה. האם למישהו מכם יש ניסיון עם התופעה? האם היא מעידה על צורך מתקרב בהחלפת גיר? והאם זו סיבה לא לקנות את הרכב? תודה, כרמית
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
היי, באתי לסגור היום את הרכב באלבר (יד 2 0 קמ), אבל נאמר לי על ידי הנציג שקיה פיקנטו שנמכרת שלא ע"י היבואן הרשמי - האחריות עליה היא ל3 שנים בלבד (במקום 3 שנים כללי + עוד 4 גיר ומנוע) מכירים את הנושא? האם נאמר לי נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 0 תגובות
- 618 צפיות
היי. מחפש רכב שני שרוב מטרתו תהיה לאיסוף/לקחת את הילדים לגן (שני כסאות בטיחות) ולפעמים גם לנסוע איתו לעבודה (20 ק"מ בערך לכל כיוון) סדר העדיפויות: 1.בטיחותי. 2. אמין. 3. זול יחסית. (עדיף עד 20-25K, אפשר לעלות עוד אם זה יהפוך את הדרישה לריאלית יותר) 4. חסכוני בדלק.
הודעה אחרונה מאת ydinon, -
- 1 תגובות
- 724 צפיות
אהלן חברים. ברכב שלי מותקנת אזעקה של קוברה. מדי פעם כשאני מפעיל את האזעקה הדלתות לא ננעלות ואני צריך לשחק עם האזעקה (פתיחה וסגירה) עד שננעל. ברגע שזה ננעל זה אז יש דיליי של שנייה- שנייה וחצי בערך ואז הדלתות ננעלות. ממה זה יכול להיות? אני מתכוון להיכנס לקוברה השבוע אבל סתם מנסה להבין ממה זה נובע ומהן העלויות שצפויות לי פחות או יותר. עריכה- בטעות פירסמתי בפורום הזה. אשמח אם תעבירו לפורום המתאים. מתנצל.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
קניה
מאת menachem.w-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 803 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת menachem.w, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 567 צפיות
שלום, כפי הידוע לכם אני מחפש רכב לאחר שמכרתי את הרכב שלי כרגע אני בהתלבטות מה באמת נכון לעשות האם לרכוש רכב יד 2 עד 50-60 אלף ש"ח או לרכוש רכב חדש מאזדה 2/ 3 מאזדה 2 - 122 אלף ש"ח מאזדה 3 -127 אלף ש"ח במסגרת המבצע הקיים של מאזדה לתת מקדמה של 60 אלף שח תשלומים של כ 700-800 ש"ח לחודש והיתרה בבוף התקופה מה לדעתכם הצעד הכי נכון? ואיזה רכב כדאי לרכוש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 315 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- Coresh
- o.r
- סידן
- בנא
- llaavvii
- PASHUT
- SurfHigh
- איציק נ.
- הדיין
- Pavlik
- פריג'י