Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה שמבקשים לא אומר שמקבלים. הרכב כנראה מבוקש ולכן אפשר לדרוש סכומים כאלה.

אני הייתי מוכן לשלם מעל מחירון רק על רכב שמור במיוחד עם נתונים מצויינים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שאלה של ביקוש והיצע. כמובן גם של מצב הרכב. יכול להיות שמישהו מפרסם מעל המחירון, כי הרכב שלו במצב טוב ואז מישהו אחר שמפרסם מציע באותו המחיר עם גמישות קלה.

פעם יצא לי להסתכל על Honda S2000. המחירון היה בסביבות 90,000 והמחיר המבוקש היה מעל 150,000. ככה שזה תלוי בביקוש והיצע.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

המחירים יקרים כל כך ומוצעים בעשרות אלפים מעל המחירון מכיוון שאין לרכבים האלה באמת מחירון ... זה רק נתון פורמאלי שכל אדם יכול לעבוד לפיו או לקבל אמת מידה מסויימת שלא כמו ברכבים בעלי הביקוש הנמוך יותר או הנפוצים יותר שמוצעים בסביבות המחירון ואף נמוך מכך .

בנוסף ישנם הרבה מאוד רכבים מהסוג הזה כמו סובארו אימפרזה טורבו והונדה s2000 שהם משופרים ומאוד מושקעים שבגלל זה המחירים מאוד גבוהים ולפעמים אתה יכול לראות הונדה s2000 שנת 2009 ב 120 אלף שקל ולפעמים אחת שהיא שנת 2002 ב 200 אלף ... זה כי שמים להן קיטים של טורבו ומשפרים אותם מאוד.

פורסם
קודם כל זה שמבקשים לא אומר שמקבלים. הרכב כנראה מבוקש ולכן אפשר לדרוש סכומים כאלה.

אני הייתי מוכן לשלם מעל מחירון רק על רכב שמור במיוחד עם נתונים מצויינים.

יפה אמרת. אתה צריך להחליט מה המחיר שאתה מסכים לשלם ולא לחרוג מעליו.

פורסם
שאלה של ביקוש והיצע. כמובן גם של מצב הרכב. יכול להיות שמישהו מפרסם מעל המחירון, כי הרכב שלו במצב טוב ואז מישהו אחר שמפרסם מציע באותו המחיר עם גמישות קלה.

פעם יצא לי להסתכל על Honda S2000. המחירון היה בסביבות 90,000 והמחיר המבוקש היה מעל 150,000. ככה שזה תלוי בביקוש והיצע.

המחירון של סמארט רודטסאר הוא בערך 50-60 אלף.

אנשים עפים לכיוון ה95-100 אלף לאקזמפלרים ממוצעים ולא משהו אובר שמור!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מסכים, השאלה אם יש קונים. אם יש, למה שלא ימשיכו למכור במחירים האלה?

אין קונים, המחיר ירד או שהם יתקעו עם הרכבים שלהם להרבה מאוד זמן.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...