ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רוצה לרכוש שנת 2011 אחרי המתיחת פנים. מבקש חוות דעת לגבי אחזקה, בעיות נפוצות, צריכת דלק, דברים נוספים שצריך לבדוק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מצאתי טויטה פריוס יד ראשונה פרטית לגמרי. שנת 2009 הדגם החדש כמובן. עם 100.000 ק"מ. מחירון הרכב הוא לפי לוי יצחק 74 אלף לפני שקלול ואחרי שקלול של יד ראשונה ומספר ק"מ זה 78700 הרכב עבר תאונה קלה החליפו דלת נהג. ועוד תאונה והחליפו פגוש קדמי. (נהגת בחורה. וסליחה מכל הנהגות) בעלת הרכב מוכנה כמובן לבואי איתי לסוכנות טויטה לשקיפות מלאה(היא גם סיפרה לבד על המכות) כמו כן בדיקה לאחר מכן במכון מסודר. מחיר לפני מיקוח 68 אלף. (זה כבר עשר אלף מתחת למחיר המשוקלל) לרכב יש טסט עוד חודשיים זה אלפיים ש"ח + החלפת צמיגים עוד אלפיים ש"ח וזה לפני חוות דעת ממכון בדיקה הבעיה שלי היא שאני נוסע בשנה כ-30 אלף ק"מ זה אומר בעוד שנתיים הרכב כבר יהיה 160 אלף. ובהנחה שא…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם ההבדל בכח מורגש בין שני הרכבים הנ"ל? שווה להוסיף 3,000~ ש"ח בשביל הרכב החזק יותר? רוב הנסיעות יהיו עירוניות/בין-עירוניות. רכב לאדם צעיר(בן 22), אני מחפש רכב חדש אוטומט, תקציב הוא סביבות ה-95,000 פלוס מינוס. דגשים(מחשוב ביותר לפחות חשוב סדר יורד): - אמינות. - איכות נסיעה(רכב שקט מבפנים, מנוע חזק וכו'). - צריכת דלק. יש המלצות אחרות? יונדאי לא תרגיש זולה מידי? ומה לגבי ירידת ערך/שוק הרכב? (נעלו לי את האשכול הקודם, סידרתי את הכל כמו שצריך הפעם)
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
שלום לרכב שברצוני לרכוש (מאזדה 3, 1,600, 2010) בוצעה בדיקה השבוע במכון "מבדק". להבנתי הגברת המבוגרת (המוכרת) הסתכסכה עם הקונה ולא רצתה למכור לו את הרכב (אבל יכול להיות שלא מספרים לי את הסיבה האמיתית). כמובן שאקח את הרכב לבדיקה חוזרת, אבל חבל לי לעשות את זה סתם. מדאיג אותי שמסומן איקס על "שלדה ומרכב". האם מישהו יוכל לומר לי האם קיימת בעיה רצינית ברכב ובשלדה? או שהכל כסת"ח? מצורפת הבדיקה. תודה רבה רונה
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש משפחתית אמינה מאוד וזולה לתחזוקה, בטוחה, נוחה, אין לי בעיה שתהיה ידנית או אוטומטית, עם בגאז' שיאפשר להכניס בו כיסא גלגלים בנוחות (לשם השוואה, הכיסא נכנס גם למאזדה 3 למרות שתופס כמעט את כל הגודל). התקציב שלי הוא 20K-40K, אני מחפש רכב שישמש אותי לשנים ארוכות ולא להחליף כל שנתיים. אני אסע ברכב בערך עד 10000 ק"מ בשנה. יש לי כמה רכבים בראש, הבעיה שלכל רכב יש חוות דעת שליליות בין החיוביות, אני גם לא יודע אם שווה לקחת רכב שנה גבוהה או כדאי לפעמים לקחת רכב ישן יותר אבל אמין וזול לתחזוקה הרבה יותר. הנה רשימת הרכבים שעלו לי בראש, מה דעתכם? לא לגעת? לקחת? מה מומלץ לבדוק אם לקחת? יש שנים עדיפות? להלן הרשימה של הרכבים שעלו לי בראש: 1. שברול…
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לאמא היקרה ונתקלתי בפוסט של חבר ישן שמוכר את הרכב של אשתו בגלל מעבר לחו"ל: דייהטסו סיריון, שנת 2008 (יש מאחור את הסימן של ה-100TH אם זה מוסיף במשהו), יד 3 כאשר היד ה-1 הייתה ליסינג פרטי והשאר פרטיות, 160,000 ק"מ. מחיר מבוקש: 27K. אני מכיר את הבחור והוא מותק, לא מאלה שיסתירו משהו או יעשו קטע- יתרון חשוב. הדבר היחיד שאני קצת מוטרד ממנו זה הק"מ, לדגם מסוים 160K יכול להיות בסדר גמור כאשר לדגם אחר זה צרות. מישהו יכול לתת חוות על זה? האם זה ק"מ בסדר למנוע שלה? ובכללי על הדייהטסו- איך היא? רוב הנסיעות הן עירוניות ומדי פעם בין-עירוניות. הרכב ישמש גם את האחות הקטנה שהוציאה עכשיו רשיון. אם אפשר תגובה מהירה, אעריך מאוד (: תודה!
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
- 4 תגובות
- 958 צפיות
היי חברים, אני מחפש לעצמי רכב בתקציב של 25-32k בערך. אני מחפש רכב ספורטיבי מעט ושיהיה מהנה לנהיגה אך לא יקרע את הכיס... קצת הלכתי לאיבוד בעיניין ואשמח לעצות
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בת 50, לא נוסעת הרבה, באמצע השבוע בד"כ כלל לא נוסעת, בסופי שבוע נוספת, נסיעות קצרות יחסית (עד 30-40 דקות לכיוון), הרכב צריך להיות אוטומטי, קטן, קומפקטי, לא צריך יותר מידי ביצועים, צריך שהוא לא יהיה יקר מבחינת תחזוקה וחלפים, מבחינת תקציב, 40K ש"ח עד 80K ש"ח, עדיין לא סגור, אבל עדיף לכיוון הנמוך יותר. 1. כרגע יש לה יונדאי גטס אוטומטית 1.4, חשבנו על טרייד אין ליונדאי i10 אוטומטית 1.25, מה דעתכם? (והאם 1.25 או 1?) 2. במידה ולא i10, מה מומלץ ועונה על הקריטריונים? תודה.
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי פולו מאיזה מכר של המשפחה, שעשתה 170 אלף, יד 3, מטופלת, נסעה בערך ב-3 שנים כ-30 אלף, אוט', מנוע 1.4 שנת 2001 וטסט לשנה, חשבתי ללכת לכיונה, הכל נשמע נהדר, אך אינני מכיר את אמינות הרכב, עם זה מבחינת מנוע וגיר ! חושב לי לציין, האמינות היא הדבר שהכי חשוב לי כאן ! הוא סיפר לי שהוא נסע לים המלח עם בת זוגתו עם מזגן והרכב הרגיש כחדש ! התקציב שלי הוא 10 אלף. שווה לקחת אותו לדעתכם ? אעשה בו סיבוב על מנת לבדוק את הגיר והמנוע, איך אדע שהוא בסדר גמור ? איך זה נשמע לדעתכם. הדבר הכי חשוב, אמינות ואמינות. חשוב לציין הנסועה שלי לא גבוה והכל באזור המרכז, לרוב עיר ולפעמים כבישים מהירים + פעם ב... נסיעות רחוקות לירושלים וכו׳.
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
בין 3000-7000 ש"ח כמופיאט פונטו, פיגו 206, אופל קורסה שנים 2000-2005. (נערכה כותרת)
מאת שרון בן יוסף- 2 תגובות
- 531 צפיות
שלום רב, מקום העבודה שלי הציע לי לקבל החזר הוצאות רכב,מדובר בסכומים של 1000-1200 ש"ח בחודש+תשלום על טסט וביטוחים. הם לא מחייביםאותי לנסוע בפועל ברכב או להגיע איתו לעבודה, אבל רק דורשים שיהיה רשום על שמי.אין לי אפשרות לעשות זאת עם בן משפחה כרגע. ולכן חשבתי לקנות רכב שלא ממש אשתמש בוע"מ לממש את ההטבה הזו. בממוצע אני חושב שאשתמש ברכב אולי אחת לשבוע-שבועיים. ולכן אני מחפש את הרכב שהכי כדאי לי לרכוש לצורך זה. אלו ההעדפות שלי: 1. ירידת הערך ביןשנה לשנה שתהיה הכי נמוכה. ושתהיה אפשרות למכור את הרכב בסוף התקופה של 1-4 שנים. 2. לא הרבה תיקונים,או לחילופין תיקונים זולים. 3. עדיף רכב קטן כיאני גר בתל אביב. חשבתי על רכבים זולים של בין 3000-7000 ש"ח כמופיאט פונטו,…
הודעה אחרונה מאת שרון בן יוסף, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל להחליף את הרכב שלי לאחד חדיש יותר וזול יותר לאחזקה בגלל שאני מתכוון להתחיל ללמוד בשנה הקרובה ורוצה שיהיה לי רכב לטווח של לפחות 3-4 שנים בראש שקט. התקציב שלי הוא 40-45 אלף ש"ח. עד היום הייתי כמעט שנה עם פונטו ספייס 2001 ELX, היא הייתה נחמדה, לא עשתה בעיות רציניות, אבל איטית, משעממת וישנה והחלפתי אותה בפונטו HGT גם שנת 2001 שאצלי לא הרבה זמן. בHGT לא חסר לי הנאה וכוח ומראה אבל שוב, מסתכל על הנקודות שכתבתי בהתחלה. אז הצרכים שלי - - שלא יחרוג מה45 אלף ש"ח במקסימום - צריכת דלק לא חשובה לי - לא נוסע הרבה כרגע בערך 10K ק"מ בשנה. - אמינות - הכי חשוב ואחזקה זולה יחסית, גם שנה כמה שיותר גבוהה. - רוב הנסיעות שלי לבד, אין לי צורך במשפחתית ואני גם לא אוהב ר…
הודעה אחרונה מאת non22, -
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
שלום חברים, אני שוקל לקנות טויוטה קאמרי 2012. עשיתי נסיעת מבחן והרכב נוסע טוב מאוד. כבר סיכמנו את המחיר פחות או יותר, אבל אז פתחתי את מכסה המנוע, והחלק הקדמי נראה חלוד (ראו תמונה). אשמח לחוות דעתכם האם זה בעייתי או שהמצב סביר/רגיל לרכב בן כ3-4 שנים. תודה רבה! עמית
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקש העצה שלכם באיזה רכב כדאי לקנות. הציעו לי שני רכבים חדשים האלה בפער של 1000 שקל, הטורר יותר. בבחינת מפרט טכני שני רכבים זהים. הסיוויק קומפורט 2015 יותר חדשני מהטורר ויש בו את המערכת בלימה אוטומטית עד 30 קמ"ש. בגודל הטורר 16.5 cm ארוך יותר ויש לו תא מטען גדול. שאר האביזרים זהים. השאלה היא מהתהיה ערך של הרכבים בשנים הבאים. האם יש שוק לרכב סטיישן. האם תהיה קשה למכור רכב סטיישן על סיוויק רגיל אחרי 5-7 שנים? תודה מראש, ראובן
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני כבר כמה זמן חושב על לקנות רכב ראשון וחשוב לי מאוד שיהיה אמריקאי מהיכרות שיש לי עם האמריקאיות במשפחה (ביואיק רנדוו 3.4ל" 2004) שאני נוסע עליו לא מעט ומכור להתנהגות, לכח וכו... מי שיודע מה זה אמריקאי יבין אותי. ועכשיו לעיניינו התקציב לקניית הרכב הוא 10K עברתי על יד 2 במשך כמה חודשים והגעתי למסקנות הבאות: בביואיק יש לנו את הלה סייבר 3.8L אמין וטוב. כמו כן לפעמים צצות להן ביואיק ריגל של שנות ה90 עם מנוע 3.1L. פונטיאק: פונטיאק גרנד פרי מנוע 3.1L שאני לא יודע עליו הרבה חוץ מהמחיר. לפעמים צצות להן בונוביל שנת 1990 לדוגמא מנוע 3.8L. שברולט יש לנו את הלומינה והמונטה קרלו, וכמו כן קורסיקה והמאליבו. ועכשיו הגיע החלק של הדרישות, בעקרון…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
היי, אני בתהליכי רכישה של רכב פורד פיאסטה יד שנייה שנת 2012 מחברת אלבר. לאחר שלקחתי את הרכב לטסט ב"טסטליין" והתגלו כמה ליקויים לא משמעותיים ביותר, הרכב נלקח לתיקון בחברת "פורד" (הוא עדיין תחת אחריות יצרן). העניין הוא ששמעתי מכמה גורמים שפעמים רבות יש קשר בין חברות בסדר גודל כזה ובין מכוני הטסט, כך שיתכן ונתוני הבדיקה אינם נכונים. אגב, הרכב באחריות יצרן עד אוקטובר ואלבר מתחייבת על 7 מכלולים במשך שנה. בנוסף, הרכב בין כמעט 3 שנים. היה בליסינג פרטי ונסע רק 27,000 ק"מ והבנתי שרכב עם ק"מ כ"כ נמוך לתקופת זמן כזו, יכול ליצור המון בעיות ברגע שיחזרו להשתמש בו. אני ממש לקראת קניית הרכב.. ואשמח מאוד אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא ולומר לי אם יש משהו בכל החששות האלה... תו…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 463 צפיות
לא מחפש טנק, מספיק לי משפחית קטנה או עדיף - סופר מיני עמידה. העיקר שהרכב מספיק גדול / מצויד במידת הצורך. בנוסף חשוב שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר , אמין וביצועים סבירים לפחות. עיקר השימוש ליסוע 40 ק״מ הלוך חזור ביום לעבודה לבדי. גיר - אין העדפה. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת eden12321, -
- 4 תגובות
- 767 צפיות
הרכב חיצוני היה מושלם, בלי שריטה או עיקום, מכני מצוין, יד 01 210 אלף ק''מ, אחרי טיימינג וטיפול גדול, נמכרה תוך שבוע ימים(ים טלפונים ופרסמתי 2000 מעל המחירון), 1000 שקל מעל המחירון לוי יצחק, איך יש לרכב הזה שוק כזה חזק, בעוד ש-1600 נמכרות 4 וגם 5 מתחת למחירון? תודה.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 3 תגובות
- 886 צפיות
אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל ולהשתמש בו לצורכי עבודה ובסופי שבוע לצרכים פרטיים לאחר שהבנתי שהמדינה עומדת לא להכיר בטנדרים הגדולים(סילברדו, דודג' ראם וכו'). מה דעתכם על ניסאן נבארה 2012? 4*4
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני חייל משוחרר ולכן אין לי תקציב גבוה.. עד עכשיו נסעתי ברכב של ההורים אבל הגיע הזמן לקנות לעצמי רכב. התקציב שלי עומד על 7K חשוב לי שהרכב יהיה אמין, חסכוני ויסחוב נסיעות ארוכות.. אני חושב שמבחינת חיסכון עדיף שהרכב יהיה ידני (תקנו אותי אם אני טועה כי הידע שלי ברכבים שואף ל-0) גלשתי קצת ביד 2 לראות רכבים בתקציב שלי וכרגע מה שהכי משך לי את העין זה רכב פיאט פונטו ספייס 1999-2003 מה אתם אומרים על הרכב הזה? חשוב לציין שאני לא נעול על הרכב הזה ואם יש לכם הצעה טובה יותר, אשמח אם תשתפו.. בגלל שהידע שלי ברכבים שואף ל-0 אשמח גם אם תגידו לי במידה שאני הולך לראות רכב, למה צריך לשים לב? מה השאלות שצריך לשאול וכו'.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 694 צפיות
אני שוקלת לקנות פולקסווגן פולו אוטומטית, משומשת, שנתון 2010. מה החסרונות של הרכב הזה? אני מעדיפה לדעת מראש. למשל איך תיבת ההילוכים הרובוטית- מבחינת נוחות נהיגה, אחזקה וקלקולים, וכו' ? ומבין הדגמים האוטומטיים 2010 - האם יש דגם שעם הכי פחות חסרונות ? יש המון דגמים (TSI, קומפורטליין, טרנדליין ועוד), וקצת קשה לי להבין מה ההבדלים בינהם. ואשמח להשוואה בינה לבין סוזוקי סוויפט 2010, אוטומטית, מנוע 1490. מה הפלוס והמינוס של כל אחת לעומת האחרת ?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
אהלן, אשמח לייעוץ... דרוש רכב חסכוני הן מבחינת דלק והן מבחינת עלויות תחזוקה (כולל ביטוח וטיפולים). כיום יש לי סיאט איביזה flow 1400 ידני ובסך הכל מרוצה, אבל צריך רכב נוסף. מה מצופה ממנו? לעלות כל יום מהשפלה לירושלים ובחזרה (כ-100 ק"מ ביום) עם נהג יחיד, אין צורך בביצועים חריגים, יש גם ככה פקקים בדרך... לשרוד את העליות של הקסטל עם מזגן בלי להרגיש כמו עגלה שיהיה מספיק נוח לשני ילדים לשבת מאחורה, ורצוי שיהיה נוח לנהיגה לאור השעות הרבות שיושבים בו (גם לנוסע ליד הנהג). יציב ובטיחותי מדי פעם נסיעות משפחתיות ארוכות כמו לצפון או לאילת בנוחות יחסית ועם תא מטען אפשרי נשמע כמו תנאים בלתי אפשריים וברור שצריך להתפשר על משהו, השאלה איפה הכי פחות מתפשרים. האם עדיף…
הודעה אחרונה מאת יואב123, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אנחנו מעונינים לירוכש לעבודה מרצדס מסוג ספרינטר. לא חדש בסביבות 2008\2009 עכשיו בלוחות ובמגרשים כל מה שראיתי שהוא מדגם 516,517,518,519 מבקשים קרוב מאוד למחירון ולא משנה המצב אבל לדגם 515 דורשים 30% פחות. מצאתי רכב שעונה לדרישות וגם אוטומט שבשבילי זה יתרון מדגם 515. משהו יודע באמת למה המחירים ככה? האם המנוע הקטן ב515 הוא הבעיה? רוב הנסיעות הם במישור והעומס יהיה בדרך כלל עד 2 טון
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מתכנן לקנות רכב 7 מקומות והתעניינתי בפיקאסו. אבל... אנשים שברשותם רכב כזה טוענים שהנסיעה מעולה אבל התיקונים לא מעטים ויקרים מאד. בנוסף ראיתי מספר דיונים בפורום (חרשתי לא קצת) בהם מתארים את הצרות של המנוע/שרשרת טיימינג. 1. רציתי לדעת האם הרכב הזה באמת כל כך גרוע (מה שמסביר את המחיר הנמוך) או שזו באמת רק סטיגמה? 2. האם יש הבדל בין השנתונים השונים - אני מתלבט בין 11 ל-12, ורציתי לדעת האם גם כאן מצויות אותן בעיות או שדברים תוקנו (זה לא כל כך ברור בדיונים שראיתי)? תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת amirk, -
- 2 תגובות
- 526 צפיות
היי אני מחפש רכב בסביבות 20 אלף לצעירים עד 20 אלף עם קצת פוזה ועד עכשיו הייתי סגור על רכב "אונייה" או משהו עם "לוק סופרטיבי" כמו פיג'ו 407 ST או 406 או 307 קופה או אלפא ידנית כל שהיא אבל אני לא מצליח למצוא משהו טוב עם ק"מ נמוך. בקיצור ראיתי לא מזמן חנה לידי מישהו עם אסטרה מודל 2005-2008 ואהבתי וגם ראיתי שהם נמכרות בזול יחסית. השוק לא מעניין אותי, אני מחפש בכוונה רכב ללא שוק מפנק ובזול אני מתכוון להחזיק בו 10 שנים + אני נוסע מעט פחות מ5000 ק"מ בשנה, אני מתכוון לקנות רק אוטו שמור ומטופל עם ק"מ נמוך מאוד יד 1 או 2 של אדם מבוגר. אין הרבה כאלה על הכביש ולכן רציתי לדעת איך האוטו הזה? איך הגיר? אני מעדיף ידני אבל כולם כמעט אוטומט אז צריך להתפשר, אחזקה? מה המחלו…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 תגובות
- 788 צפיות
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות גולף שנת 2010 מנוע 1.4 של TSI המפיק 122 כ"ס. המחירים נעים סביב ה65 אלף ש"ח לפי מה שהבנתי ממנו. אשמח לשמוע מכם המלצות/חוות דעת/ביקורות על הרכב הנ"ל. תודה,
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 23 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום חברים - אשמח לעזרתכם. עד עכשיו נסענו בגרנדיס, והיינו מאד מרוצים בגלל א. בטיחות ב. תחושה של רכב משפחתי. ג. מושבים רחבים לכסאות בטיחות. ד. מקום בבגז' בשמחה גדולה נולדה לנו תינוקת נוספת למשפחה, ועתה עלינו לעבור לרכב גדול יותר. עכשיו אנחנו מחפשים רכב 9 מקומות יד 2 [עד 150א"ש] כל מה שאני מוצא הוא רכב מסחרי, שהלבישו עליו כסאות. כמובן שיש לזה אישור אבל אני מחפש רכב שמראש, מבחינה בטיחותית מיועד להסעת 9 נוסעים. ואם אין כזה, אז איזה רכב (נחשב) הכי בטיחותי? מכירים? יכולים לעזור? עדיף שיהיה כמה שפחות מסחרי ויותר תחושה של משפחתי. רוב הנסיעות שלנו הם ברכב מלא. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 668 צפיות
מחפש סופר מיני (אבל לא חייב) עבור כ- 100 ק"מ בנסיעות יומיומיות. חשוב שיהיה חיסכוני, לא ספרטני. ידני לא בא בחשבון.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 2 תגובות
- 492 צפיות
בדקתי בכמה מקומות - וכל מקום כותב משהו אחר! במיוחד לגבי הדגם הספציפי הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מנסיון (אקטיב! לא דינמיק..) וכמה הesp קריטי? כי גם ככה אין הרבה 1.4 - ומצאתי אחד ששוקלת ברצינות לקנות (אבל מדגם אקטיב ולא דינמיק). תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו פה מכיר את הרכב ? אני יודע שהוא מבוסס על הפונטו, איזה מכלולים משותפים יש לו ? מדובר על מנוע 1.4 ידני
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, אני שואל בענף חדש מכיוון שהשלאה היא יותר ממוקדת. ראיתי שטויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי משמעותית מאד זולה, ויש רכבים באותה שנה שאסטטית נראים מאד שמורים. השאלה היא אם שווה להכנס לזה בכלל, וזה יהיה להיות במוסך כל יומים ? תודה
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 446 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- gollu
- אליה
- amirtoar
- elihershko
- לב טוב
- hunter22
- amosbmw
- levy
- tomerR
- srool
- רועי5
- David32