ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,618 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
כבר במשך כמעט 3 שבועות אני מסתכל כל יום ביד 2 ובפורומים ולא מצליח להחליט איזה רכב לקנות. אני מחפש רכב, נסיעות כל יום לעבודה (הרצליה) מחולון ובילויים בסופ״שים. כלומר לא רק לנסיעה עירונית, כל יום אני אסע בכביש מהיר. מאד חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, רצוי קטן (בכל זאת אני נוסע לבד) וכמה שפחות התעסקות עם מוסך ותחנות דלק. תקציב עד 25k גיר לא כל כך משנה, עדיף אוטומט בגלל הפקקים בבקשה גם להציע מכוניות שיש בשוק ( הייתי מאד שמח לקנות פונטו גרנדה דיינמיק ידנית אבל פשוט אין או במחיר מופקע) תודה על העזרה !!
הודעה אחרונה מאת eden12321, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הרכב הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב של 70k(עם חריגה של 10K)? משומש/חדש אוטומט בנזין שנת 2013 ואילך מה הרכב הכי טוב מכל הבחינות בממוצע? אם אתם הייתם במקומי מה הייתם בוחרים? הייתי שמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת רכב פרטי, שישמש אותי בעיקר בתוך העיר ומידי פעם לבילויים (בכל זאת רווקה...חחחחח). אני מעריכה שמידי שנה אני נוסעת בערך 10,000 ק"מ. הדברים החשובים לי ברכב: 1) חסכן בדלק. 2) אמין (אני לא אוהבת מוסכים...) 3) רכב קטן יחסית, עדיפות למנוע 1.4 ל'. 4) גיר אוטומט. כרגע יש לי פיז'ו 206 שנת 2002, ששווה בערך 10,000 ש"ח והיא כנראה תימכר. אני מסוגלת להוסיף עוד 10-15,000 ש"ח בשביל הרכב הבא. חשבתי על יונדאי i10, אבל אני לא בטוחה אם זו בחירה נבונה. האם ישנם עוד דגמים שהייתם ממליצים לי עליהם? תודה לכל מי שיענה לי, מאיה.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לקנות פיאט 500 , ומצאתי במסגרת התקציב פיאט 500 שנת 2009 רובוטית עם 118 אלף קילומטר, עם נפח 1400 . רציתי לדעת דברים שאני צריך לדעת על הדגם הזה ועל הגיר הרובוטי, צריכת דלק נוחות וכל מידע שתוכלו לספק לי. תודה
הודעה אחרונה מאת Ronere, -
- 3 תגובות
- 738 צפיות
שלום לאחרונה אני מחפש לקנות רכב, ודיי ננעלתי על דייהטסו סיריון2007 , אפילו עשייתי בדיקה לאחת לפני שבוע והתוצאות לא מצאו חן בעיני אז לא קניתי. בכל מקרה, פגשתי במקרה מישהו שאמר לי שדייהטסו לא עובדים כבר בארץ כמה שנים , ידעתי את זה אבל לא חשבתי על זה יותר מידי.. בכל אופן, לפי טענתו כבר ממש לא משתלם לקנות רכבים שלהם , כי כל תיקון הכי קטן יכול לעלות לי הון תועפות. מה דעתכם? לרדת מהסיריון?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 8 תגובות
- 684 צפיות
שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם . מחר בבוקר אני כנראה הולך לרכוש רכב המון הצעות הגיעו אליי אך בסוף ננעלתי על 2 : מאזדה 3 2006 יד 2 עם 140 אלף קילומטר פיאט פונטו גרנדה 2008 עם 75 אלף קילומטר שניהם בערך אותו המחיר רק שהפונטו בקצת יותר זולה (25 אלף ) אני יודע שהפונטו קצת יותר קורצת אך השם פיאט קצת מלחיץ מעוניין מאוד לשמוע עוד דעות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 6 תגובות
- 802 צפיות
שלום לחברי הפורום. יש לי התלבטות בין מספר רכבים ואשמח לעזרה. הרכבים הם: ניסן טידה שברולט קרוז טויוטה קורולה הדרישות שלי מהרכב הן, שיהיה אמין, בטיחותי, לא "שותה דלק", וזול לתחזוקה. השאר לא כל כך מעניין. אני ואישתי עם תינוק ככה שהרכב צריך להיות משפחתי עם תא מטען גדול לעגלה וכוליי... הרכבים שרשמתי הם בשנתונים 2008-09. והרכב חייב להיות אוטומט. אשמח גם לשמוע על רכבים אחרים שיתאימו לדרישות שלי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Iy255, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לקנות רכב יותר חדש אשמח ליעוץ בנושא שידרוג רכב דרך ליסינג פרטי כיום אני נמצא בעסקת ליסינג פרטי בחברת שלמה סיקסט. ברשותי מאזדה 3 אקטיב מנוע: במזין 1600 שנה: 2008 4 דלתות גיר: אוטומטי צבע: כחול 130,000 קילומטר ללא תאונות טסט החודש שולם נשאר לי לשלם להם עוד 20,000 שקל (מתוך 60,000. כבר שילמתי 40,000) נפגשתי עם נציג מחברת שלמה סיקסט באוקטובר מסתיים הליסינג ואז יש לי שלוש אפשרויות 1. רכישת הרכב - לשלם את היתרה שהיא 20,000 שקל ואז הרכב עובר לבעלותי 2. החזרת הרכב - אני לא יהיה חייב להם כסף והם לא יהיו חייבים לי כסף והרכב חוזר אליהם 3. לבצע שוב עסקת ליסינג פרטי בעסקת הליסינג הפרטי הם נותנים לי רק 3000 שק…
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל העוזרים, אני מספר חודשים מועט לקראת רכישת רכב ומתלבט בין מספר סוגים, התקציב הוא עד 40K, אני בחור צעיר שרוב נסיעותיו עירוניות, נוסע בין 15-20 אלף ק"מ בשנה. חשוב לי: 1. אמינות, בין אם מדובר בגיר ידני/אוטומטי/רובוטי, אשמח לחו"ד בנוגע לאמינות הרכב, האם הטיפולים יקרים, האם הרכב ידוע כמבקר במוסך. 2. עלויות - חשוב לי צריכת דלק הגיוניות בעיר, רכב חסכוני בדלק כמובן יש לו פקטור גבוה. הרכבים שראיתי ככה מסקירה ראשונית: 1. פיאט פונטו איבו/גרנדה 2010-2012 - יש המון רובוטיות אך פידבקים טובים לגבי אמינות ועלויות, קצת מרעיש אולי, פחות מפואר מבפנים. 2. סיטרואן C4 2008-2010 - אני נוטש רכב צרפתי (פג'ו 206) ויש לי טראומה רצינית מבעיות גיר, חשמל ומוסכים ככה שכל מי…
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
שלום, אחרי הרבה מחשבה הגענו למסקנה שפיאט מולטיפלה היא רכב ממש מוצלח. נוח, מרווח וחסכוני. מצאנו רכב שאנחנו חושבים לקנות, אבל אנחנו דואגים. הוא מ-2007 וכבר יד רביעית ן-210,000 ק"מ. בשנה האחרונה הוחלף אלטרנטור ללא מקורי, ולפני חודש הוחלף הרדיאטור. החשש שלי הוא שאם היה צורך להחליף את הרדיאטור אחרי שהרכב התחמם ונתקע, זה עשוי להצביע על כך שהמנוע התחמם ונהרס. האם העובדה שבחודש שעבר הרכב נסע ללא בעיות היא אינדיקציה מספיק טובה לכך שהכל בסדר? זה חשש שנוסף לחששות על כך שאני לא נהגת מי יודע כמה... וצריכה להתרגל מחדש לנהיגה על רכב הילוכים בלי להרוס את הקלאץ', לרכב רחב ובעל גחון נמוך. תוהה אם עדיף לוותר על ההרפתקה, ואשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה! כרמית
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 6 תגובות
- 863 צפיות
קבלתי 2 הצעות לפיקנטו אוטומט EX שנת 2012 יד ראשונה מפרטי, 48000 קמ', 58000 ש"ח שנת 2013 יד ראשונה מליסינג, 48000 ק"מ, 58000 ש"ח שניהם נראים ממש טוב רק חיסרון אחד לרכב הראשון שציינתי שיש על המכסה מנוע שריטה שקצת מפריעה לי בעין. סה"כ שניהם עומדים על אותו מחיר, מה העדיפות מבחינת ערך הרכב וכו..? תודה
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב להוריי ונתקלתי בהזדמנות לרכוש פורד מונדאו שנת 2010 במחיר טוב. הרכב יד שלישית ונקנה מליסינג לאחר כשנה, 115000 ק"מ, מצב פנימי טוב אך חיצונית זקוק לקוסמטיקה. מחפש המלצה באזור תל אביב והסביבה על: 1. מכון בדיקה טוב ופדנטי (קראתי פה חוות דעת טובות על המעבדה לרכב). 2. מוסך מומחה ומומלץ לרכבי פורד (הרכב החסיר טיפול אחרון ובנוסף הייתי רוצה לקבל הצעה ליישור קו) לא חייב מוסך מורשה אך חייב להיות אמין ומקצועי. 3. פחח וצבע - הרכב היה בתל אביב ולכן ישנם הרבה שפשופים ושריטות בעיקר בפגושים, האם מישהו יודע סדר גודל של עלות צביעת שני הפגושים? בנוסף אשמח להמלצתכם, האם כדאי להכניס את הרכב קודם למוסך ולפחח לקבלת הצעות מחיר ובמידה והנזק לא יהיה גד…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 3 תגובות
- 848 צפיות
אני תמיד רואה איך אנשים סולדים מלקנות רכב במצב קוסמטי לא טוב - מכות ושריטות, לא נזק שלדה או דברים כאלו. עכשיו בהנחה שאני יכול לוודא שהרכב לא עבר תאונה, והוא סתם נראה ככה מהזנחה, בהנחה שהטיפולים נעשו לפחות בזמן ופחות או יותר כמו שצריך... האם אפשר למצוא רכב נחמד במחיר שחיטה? הכוונה היא למצוא רכב לא ישן מדי (עד גיל 5 שנים נגיד) עם גיר ידני (בעיקר הוזלת עלויות) שבעקבות הגיר הידני והמצב הקוסמטי, לא נמכר במחירים ה"סטנדרטיים" לסוגו, וניתן לרכוש אותו במחיר נמוך יחסית. אין הכוונה נמוך יחסית למחירון לוי יצחק, אלא נמוך בטווח של 20 אלף לרכב שנת 2010 ידני. כן, כולל רכבי מיני, כנראה רק רכבי מיני. שורה תחתונה: קיים יצור כזה כגון רכב לא שמור קוסמטית, אך פחות או יותר בסדר…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. קוראים לי אמיר ואני נהג חדש ויש לי אהבה מגיל קטן למכוניות רודסטאר... מבחינה תקציבית יש לי עד 70 אלף אבל בשביל nc אני יכול לגרד עוד טיפה רק שאין ממש ברשת למכירה במחירים נורמאלים . בכל מקרה אני מאוד אוהב את החיצוניות של הבמוו אבל מבחינה ביצועית היא לא ממש מהנה והבעיה העיקרית שאני מתלבט בגללה זה האמינות של הרכב . כמובן שמכונית יפנית שנתון 2005 תהיה אמינה הרבה יותר ונהגתי בשניהן והמיטה הרבה יותר מהנה לנהיגה גם מבחינת הדיפרנציאל שמותאם לדריפטים . השאלה שלי היא האם כדאי לי להתפשר על המראה ולקחת את הצעד הבטוח של לקחת מיאטה או האם לקחת את הבמוו ומאמת להסתכן בבעיות שיהיו לי כל הזמן ... דרך אגב מאוד חשובה לי חווית הנהיגה אבל בסופו של דבר גם הפוזה. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות…
הודעה אחרונה מאת Amiryahav, -
- 0 תגובות
- 487 צפיות
הי, אני רוצה לבדוק רנו סניק שאני חושבת לקנות מחר. תהיתי אם מישהו מכיר מכון בדיקה או מוסך אמין שמכיר רנו ביקנעם או באיזור. תודה, כרמית
הודעה אחרונה מאת Carmithaas, -
דיזל כן או לא?
מאת avi320-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם. צריך עצה לגבי בחירת 2 רכבים, רכב אחד- ל6 אנשים(4 ילדים), נסיעה יומית לעבודה כ 80 קמ הלוך חזור, בנוסף ישמש כרכב משפחתי. האם כדאי דיזל? איזה אופציות יש? המימון הוא או עצמי או לקחת בליסינג מהעבודה, או לחילופין אחזקת רכב במשכורת. רכב שני- ישמש לנסיעה לעבודה, כ 100 קמ יומי הלוך חזור. האם כדאי דיזל? איזה אופציות יש? המימון הוא עצמי, ליסינג מהעבודה או לחילופין אחזקת רכב במשכורת. בכל מקרה רק רכב אחד יכול להיות בליסינג. כרגע עם רכב ליסינג דיזל, ופיאסטה פרטית(2013). אשמח לתגובות תודה ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
מתעניין ברודיוס בשנתונים 2005-2008 . למה? תקציב סביר והרבה מקום. לרוב אשתי תנהג על הרכב בעיר, ומדי פעם ישמש לנסיעות משפחתיות בינעירוניות. החשש הגדול שלי הוא מפני תיקונים יקרים ובלתי צפוים של 10-15 אלף שח (דיזל + מנוע של מרצדס) שיאפילו על המחיר הנוח ויהפכו את הקניה להרפתקאה לא כדאית. מה אתם יכולים להגיד על תחזוקה (בעיקר תיקונים) של רכב כזה לעומת מזדה MPV באותם שנתונים?
הודעה אחרונה מאת pinchasro, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני נוסע כ-25000 קמ בשנה, ומעוניין ברכב סביר וחסוני אני מתלבט בין קיה ריו ידנית (חדשה או כמעט חדשה) או רנו פלואס דיזל בת שלוש.מה אתם אומרים?יש אופציות נוספות? לאחרונה התחלתי לחשוב, למה לא לקנות רכב ולהתקין לו הנעת גז? לאור מחירי הגז הנמוכים, למה זה לא תופס? ערן
הודעה אחרונה מאת קוביסיתא, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב! אם אני עובר על כלל כלשהו בבקשה לא לנעול אלא לערוך כי אני מהפלאפון וזה לא נותן להיכנס לחוקים אז בבקשה! יש מישהו שמציע לי אאודי TT שנת 2000 ו- 220,000 ק״מ עם כמה שיפורים יפים של קולר חזית וכאלה לא משהו ביג דיל אבל יפה מאוד בלי מכות או תאונות יש סדק בפנס האחורי. הוא מבקש עליה 56 וירדתי איתו ל-50 האם שווה לי לקנות אותה? תודה על התגובות
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אני צריך סיוע ברכישת רכב אוטומט אם שנתון לא פחות מ2008 ששימושו העיקרי יהיה שימוש של סטודנט כלומר לימודים-עבודה-בית-יציאות קטנות.אך שיהווה גם כרכב משפחתי היות ואין לנו במשפחה רכב מה שאומר אני אצטרך רכב שארבעה אנשים בגובה 1.90 ירגישו בו בנוח,כך שיהיה מרווח. רכב שיהיה הכי אמין שניתן בתקציב זה וחסכוני בעלויות מוסך ודלק.עדיפות ליפניות וקוראניות. אני שמתי לעצמי שתי אפשרויות אז אנא תבקרו אותם ותציעו אפשרויות נוספות אם ניתן(שוב עד 65k): הונדה סיוויק האצ'בק 1.8 2008 מיצובישי לנסר 1.5/1.6/1.8 2010
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש לקנות רכב חדש ממשפחת הפנאי שטח. אני ממש מתלבט ולא יודע מה כדאי. כמעט כל חברה היום יש לה סוג רכב כזה. אנחנו זוג+ 1. מחפש רכב שיהיה גבוה על הכביש ולא מאוד מאוד גדול מבחינת הגודל והממדים. אמרו לי כבר כמה על הסוזוקי קרוסאובר החדשה אבל לא אהבתי את העיצוב שלה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
ראיתי שיש אתר שקונה ומוכר מה דעתכם עליו ? מישהו מכיר ? https://switch.co.il/ יש לי טידה2009, 135000 ק"מ טיפולים רק במוסך מורשה. מתלבט אם למכור ביד 2, בווסטיץ' או טרייד אין ולקנות מסווטיץ' או מסלקט http://www.toyota-select.co.il/
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי באתר מוטודיל . השאלה כמה אני צריך לשלם לאחר 30 חודש יתרת הכסף ? תנאים : השובר מקנה זכות לטויוטה פריוס HYBRID 1.8 GLI אוטומט - 2014 חדשה מהניילונים. כולל מערכת מולטימדיה . לאחר רכישת השובר נציג החברה יצור קשר עם הלקוח במסגרת יום עסקים 1 לתאום פגישה להשלמת הרכישה. מקדמה 35,000 ש"ח . תשלום חודשי קבוע בסך 1168 ש"ח * 30 חודש . אפשרויות בתום התקופה : 1. רכישת הרכב = מחירון הרכב בסוף התקופה פחות 15%. 2. החזרת הרכב לחברה - ללא חיוב/זיכוי כספי . המחיר אינו כולל אגרות רישוי . אספקה : עד 21 ימי עבודה . אחריות : לשלוש שנים ועד 100,000 ק"מ (הראשון מבניהם). מתנות : קודנית, חיישני רוורס, טיפול ראשון. …
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 2 תגובות
- 556 צפיות
מחפש רכב ידני בסביבות ה 20-30 אלף כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק - לא מעניין אותי איך הוא נראה, גודל, חוזק מנוע, פוזה או שוק הרכב יהיה לנסיעות קצרות וגם לא בשימוש יום-יומי קבוע זרקו לי סיטוראן קסרה ויונאי אקסנט אבל אני חושב שהם ישנות מדיי? איך היונדאי גטס? הצעות יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
אודי אולרואד
מאת Amirst1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 838 צפיות
לא רבים בכבישי הארץ, עם מנוע 2.7 BiTubro.. מהשנים 2001-2002 , הרבה כוח במעט כסף.. איפה הקאטש? אחזקה? בלאי?
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
תקציב לרכב 15-20 אפשר חרגיה קלה. דרישות מהרכב: בטיחותי אמין זול לתחזוקה עדיפות לאוטומט שיהיה נעים לנסיעה (פה ושם אני ארצה נסיעות ארוכות אבל לא בתדירות גבוהה), ככה שאני אשמח שהאוטו יאכל עליות בלי בעיות. אם אפשר כיפי לנסיעה ושיראה טוב. אשמח לרכב קטן יחסית. אני לא חושב שניתן לענות כל הדרישות בתקציב כזה, אבל אשמח שהשלוש הראשונות יתקיימו כל השאר אופצינאלי. תודה
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סוף סוף, הגיעה ניסאן מיקרה. ידנית, שחור לבן רשיון מרימי שמשות קודנית חיישני רוורס מגנזיום מיכל דלק מלא 65,000 ש"ח. תמונות בהמשך.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב ניסיתי לחפש בפורום בנושאים דומים אבל לא מצאתי נושא שקלע לצרכים שלי אנחנו משפחה עם 6 נפשות, מתוכם 2 תינוקות, מה שאומר 2 כיסאות בטיחות גדולים בשנתיים שלוש הקרובות. צרכים: 1. מרווח- מכיוון שמדובר על רכב עם 2 כיסאות בטיחות יש צורך שיהיה מרווח מספיק כדי לאכלס עוד 2 ילדים, בגילאים 6-9. וחשוב עוד יותר תא מטען מספיק גדול לעגלת תאומים, או לחלופין אפשרות לקיפול הכיסא השביעי בצורה כזו שיהיה ניתן להכניס את העגלה ללא הפרעה ובצורה בטוחה מספיק למושב השישי. 2. בטיחות 3. אמינות ואחזקה נמוכה-סבירה 4. צריכת דלק כמה שיותר נמוכה שאפשר בקטגוריה הרכב אמור להיות בשימוש בנסיעה עירונית קצרה בימי חו"ל ונסיעות משפחתיות בינעירוניות בסופי שבוע. מחקירת הנושא עד כה יצא…
הודעה אחרונה מאת oferman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 678 צפיות
היי, בהמשך לחיפושיי אחר רכב משפחתי למשפחה קטנה שואל לגבי צריכת דלק ובעיות של 2 הדגמים שבכותרת מה הייתם לוקחים? תודה!
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
משנים 2007-2009, מה דעתכם? ברמת אמינות וההנאה מנהיגה
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 315 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- Coresh
- o.r
- סידן
- בנא
- llaavvii
- PASHUT
- SurfHigh
- איציק נ.
- הדיין
- Pavlik
- פריג'י