Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנתי שהלאנסר לא ביטחותית כל כך, ועל איזה שנים אתה מדבר?

שנת 2005-עד 2008 אם אני לא טועה..אם אתה רוצה להיות טיפה שונה חפש את הרכב ברמת גימור "ספורט" -הגה ספורט,ספוליר ,גנטים.

פורסם (נערך)
הפולו יורד מהרשימה אז, אין בתקציב (אפשר לחרוג בעוד 5 אלף אם זה שווה את זה) הזה משהו שגם כיף לנהיגה?

מה הסיבה שאתה מתעלם מהפוקוס שהצעתי? היא היחידה שמציעה הכל (אמינה, זולה לקניה וטיפול , כיפית, נוחה).

יש לך שם פוקוס האצ'בק עם מעט קילומטר (הגבלתי ל120,000 בחיפוש), מנוע 2 ליטר ב-20 אלף שקל.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

לא מתעלם מוסיף את זה לרשימת אפשרויות, אחרי שאני אראה את האוטו אני אחליט.

תודה לוקו, מה בנוגע לביטחות את יודע? עד 2009 לא ראיתי כלום ב euroncap בנוגע אליה

פורסם

בתקציב נמוך (כמו שציינת 15-20 אלף) קונים את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים! גם יפאנית, אם לא טופלה כראוי תהיה סיוט שתקרע לך את הכיס במוסכים.

מצאתי מודעה מעניינת ביד 2, שווה לבדוק:

golf.png

פורסם

תודה איתמר על המודעה, אבל זה ידני לפעמים אני נתקע בפקקים\נסיעות עירוניות אז מעדיף אוטומט.

ברור לי שגם יפנית שהתעללו בה לא תראה אמינות טובה יותר מאשר אירופאית, השאלה שלי האם במחיר של עד 20 אלף לא כדאי לי כבר לשקול מאזדה 3? על פני זה נראה שהיא מציעה חבילה משתלמת יותר מהאקסנט

פורסם

במקום להכליל על המכוניות הצרפתיות, אני חייב לומר לך שהייתי במצבך. אני מצרף קישור לפיג'ו 206 שמטופלת בפדנטיות יתרה, ולצערי הרב, אני עם אקסנט 2005, ביליתי הרבה יותר במוסך והרבה יותר כסף הוצאתי מאשר הפיג'ו שבסקירה. ככה האמינות היפנית/גרמנית ממש צריך לקחת בפרפורציה.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אתה לא צריך גימל, אתה צריך רק טויוטה\הונדה כלשהי שנכנסות בתקציב.

אלו היחידים שב 15-20 אלף עוד תוכל לבקש 'אמינות'.

אחריהם כנראה שאר תוצרת יפן או קוריאה, כאשר כמובן אין בכלל מה לחשוב

על להתקרב לרכב איטלקי\צרפתי\גרמני\ספרדי\צ'כי אם לא באה לך הרפתקת אספנות מוסכית.

The first one to get angry loses

פורסם

אני לא כל כך אוהב את ההונדות והטויטות, אשמח להבין למה לא כדאי לי ללכת על מאזדה 3 בשנתונים 2006-2007?

כרגע האופציות שהכי נראות לי זה מאזדה או היונדאי אקסנט (שתיהן 1600) אולי לא ביצועים בשמיים אבל הן אמורות להיות סבירות שלדעתי המאזדה עדיפה על היונדאי.

פורסם

בהמשך לאשכול הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571680

אז ראיתי כמה מהרכבים שהציעו לי

לא ממש אהבתי את הפורד מעט גדולה ולמען האמת די מכוערת.

לגבי הונדה\טויטה לא מתחבר לרכב אני יודע שהסיבה מפגרת אבל אני פשוט לא מתחבר אליהן.

הליאנה רכב נחמד אבל הבטיחות לפי מה שהבנתי על הפנים אז ירד מהפרק.

האקסנט סך הכל מצא חן בעניי לא מציע יותר מדי אבל רכב נח יחסית עם מנוע 1600 אמור לסחוב לא רע.

הייתה שאלה אחת ששאלתי ולא קיבלתי תשובה אז אשמח לקבל תשובה לגבייה, האם עדיף לחפש מאזדה 3 על פני האקסנט?

ההתלבטות שלי זה בין האקסנט למאזדה, שהאקסנט היא שנתון חדש יותר (2008-2009), המאזדה (2006-2007) אבל מציע חבילה טובה יותר לפי דעתי, רכב נח יותר עיצוב יפה יותר, אף על פי שאני מעדיף את "הסלון" של האקסנט.

התקציב זה 15-20, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה 25 אבל לא יותר מזה(קו אדום), אבל כמובן מעדיף שלא.

פורסם

אף אחד לא יכול להחליט בשבילך כי בסופו של דבר אתה תנהג ברכב. כפי שהסברתי לך והסבירו לך מצב הרכב הרבה יותר חשוב במיוחד בתקציבים נמוכים. אהבת את המאזדה? לך על זה, אבל תחפש אחת שמורה ומטופלת עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת שיהיה לה טסט וק"מ סביר וכמובן שכל המכלולים בה עובדים.

פורסם

אני יודע בנוגע למצב הרכב, וברור שרכב אירופאי ששמרו עליו יהיה המצב הרבה יותר טוב ויותר אמין מאשר רכב יפני שהתעללו בו, זה לא השאלה פה.

ואזחקה של אירופאית היא לרוב יותר יקרה, חלפים וכדומה אז אני לא רואה סיבה לקנות רכב שגם כאשר הכל בסדר בו והיה שמור התחזוקה שלו תעלה לי יותר.

יש לי סבלנות בנוגע לקנייה אז לא אכפת לי לחכות עד שאני אמצא אחת במצב טוב.

מה שאני מנסה לשאול מה הסיבה לא לקנות את המאזדה(האם יש סיבה שכדאי להתרחק ממנה)? מבחינתי היא והאקסנט יהיו אחלה בחירה עבורי, אבל אם יש משהו שאני מפספס אני רוצה לדעת.

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב ומצאת אחת שמורה - אני לא הייתי חושב פעמיים. מה שכן אולי הייתי בודק מחירי ביטוח. ביצעתי חיפוש עבורך ביד 2 מצאתי את המודעה הבאה יש עוד כמה מודעות מעניינות, כמובן צריך לאמת את מה שכותבים במודעה:

mazda.png

• תוכן חדש...