Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציב לרכב 15-20 אפשר חרגיה קלה.

דרישות מהרכב:

בטיחותי

אמין

זול לתחזוקה

עדיפות לאוטומט

שיהיה נעים לנסיעה (פה ושם אני ארצה נסיעות ארוכות אבל לא בתדירות גבוהה), ככה שאני אשמח שהאוטו יאכל עליות בלי בעיות.

אם אפשר כיפי לנסיעה ושיראה טוב.

אשמח לרכב קטן יחסית.

אני לא חושב שניתן לענות כל הדרישות בתקציב כזה, אבל אשמח שהשלוש הראשונות יתקיימו כל השאר אופצינאלי.

תודה

עריכה אחרונה על ידי משתמש5
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ממה שראיתי כולן שחוטות עם קילומטרז'ים מטורפים בתקציב הזה, אני מדבר על מנוע ה 1600.

ומה ההבדל בין הרמות גימור?

עריכה אחרונה על ידי משתמש5
פורסם

תחפש גם גטס ברמות איבזור GLI/GLX/GLS.

פונטו ספייס ברמת גימור DYNAMIC/ELX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פוקוס ה'אצבק. יש לך הרבה במצב טוב בתקציב.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=20000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=20000&KM=120000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&PriceOnly=1&ImgOnly=1&Order=price&Desc=

אחלה רכב, יש בו מה כל מה שאתה מבקש.

בטיחותי, אמין, זול לתחזוקה, ומאוד נוח.

פורסם (נערך)

תנסה לחפש C4 או 307

רכבים מצויינים, רק צריך להקפיד לטפל בזמן! חפש אוטו עם ק"מ נמוך, מטופל ותתרחק מרכבים יוצאי ליסינג\השכרה, יש הרבה עגלות בשוק צריך לחפש בסבלנות משהו טוב.

פוקוס הצבק גם אפשרות אבל צריך הרבה סבלנות למצוא משהו טוב במחיר הזה.

לאמא שלי הייתה אקסט 2006 צורה ישנה (שהייתה חדשה) בשנים 2006-2010 פשוט זבל של מכוניות

זוללת דלת, אפשר לשכוח מנוחות,ביצועים או פינוקים נוספים, גיר הלך פעמים.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא מתכוון לנסות אפילו צרפתייה אין לי זמן וכסף מיותר לבזבז על מוסכים, מעדיף אוטו מכוער אבל אמין ,וכן מעדיף אוטומוט הרבה נסיעות בעיר ולפעמים יש פקקים בדרך ללימודים.

פורסם

שאלה מה לגבי פולו שנתון 2006? אהבתי את הצורה של הרכב ראיתי שבחריגה קלה מהתקציב יש מצב שאני יכול לקנות אותה.

איך הבטיחות(לא מצאתי את השנתון הזה בeuroncap? האמינות שלה?האחזקה? והנוחות בנסיעות ארוכות?

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק.רכב אמין! יפני,מזגן מצויין ,בגאז ענק .וגם לא שותה הרבה דלק (אני עושה 1ל12 בנסיעה רגועה)

פורסם (נערך)
שאלה מה לגבי פולו שנתון 2006? אהבתי את הצורה של הרכב ראיתי שבחריגה קלה מהתקציב יש מצב שאני יכול לקנות אותה.

איך הבטיחות(לא מצאתי את השנתון הזה בeuroncap? האמינות שלה?האחזקה? והנוחות בנסיעות ארוכות?

לידידה יש את האוטו הזה, לא משהו

1. זה אוטו של כוסיות

2. תיקונים יקרים למשל היא טיפול טיימינג בחברה 3000 שקל

3. רכב גניב (האוטו שלה עדיין מבוטח במקיף)

אגב זה סטיגמות הפיג'ו 307 זה אחת המכוניות שמוצלחות שלהם, אני מכיר כמה עם האוטו הזה ו0 תקלות ועוד שלהם זה אוטומט, למשל לבן דוד שלי יש כזאת 5 שנים ומעולם לא נכנס הייתה לו בעיה ואם מוצאים כזאת ידני אז זה בכלל מעולה ומתרגלים לקלאץ תוך מספר ימים.

אם אתה בכל זאת מפחד מי זה לך רק על סוזוקי ליאנה (כמו שמישהו המליץ מעליי) רכב מצויין לצעירים, מאוד אמין אחזקה מאוד זולים

אין לו יופי,אופי, שכלולים או תוספות, רכב בסיסי סוס עבודה בשביל להגיע מנקודה ולנקודה בלי כאב ראש.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...