Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדלים במאזדות בין השנים 06-08?

ציטוט משרשור שאני בעצמי פתחתי לפני כמה שנים:

ב2007 בוצעה בדגם הישן מתיחת פנים שכללה בין היתר פגושים שונים, ג'אנטים שונים, יותר כריות אוויר בדגם האקטיב ועוד שינויים קטנים בעיק קוסמטיים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד שאלה ברשותך נמרוד, ששאלתי מקודם ולא קיבלתי תשובה.

ועדיף שנתון גבוה 1600 מאשר נמוך יותר 2000 נכון? נראה לי הגיוני שבחדש יותר יהיה פחות תקלות?

עד 25k אם אני קונה 1600 אז אפשרי 08, ואם זה מנוע 2000 אז כנראה אצטרך להסתפק ב 06.

פורסם

בגדול חדש זה עדיף, אבל דווקא פה המצב הוא לא בהכרח:

1,600 יכול להיות רכב שעבר השכרה והוא לא מעניין את הבעלים יותר מדיי,

ו-2,000 יכול להיות של בנאדם שאוהב את האוטו ומשקיע בו הכל.

בגדול עדיף יותר חדש, אבל בשנים האלה המצב של הרכב קובע, ובמיוחד בהשוואה בין 2 הרכבים האלה (שהרי ה-1,600 היא "רכב ליסינג" וה-2,000 הוא "רכב ספורט" שצריך טיפולים ואהבה)

פורסם

אוקי תודה רבה, אני כנראה אחפש אקסנט ומאזדות לפי מה שאמרתם :)

תודה רבה לכל מי שעזר וטרח לענות מתחילת האשכול עוד סופו :)

פורסם
אני לא אומר שכדי ללכת על רכב שעשה 200 אלף,

אני אומר שרוב הרכבים מתחילים לעשות בעיות סביב ה-150-170 אלף,

לכן אם יש לך תקציב לרכב עם מספר כזה של קילומטרים - כבר עדיף ללכת על רכבים שעשו 200 , כי זה רכבים שכנראה עברו את התקופה הרעה שלהם, ו

ובכלל, אם יש סבלנות, חפש אחד עם 350,000 כי הוא כבר מחודש לגמרי

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...