ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחפש משאית חדשה לקנייה לטובת עסק עצמאי קטן שיש לי אני בדקתי את איסוזו וגם את החברה החדשה הסינית שהגיעה לארץ לשניהם יש מכירים סבירים והוגנים איזה הייתם ממליצים לקנות ? אשמח לעזרתכם.. http://www.uti.co.il/%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95.aspx
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין ברנו קאפצור חדשה אוטומטית. העיצוב שלה ממש מושך לי את העיין וממש נדלקתי עלייה. גם זה רכב גבוה ואני מחפש כזה. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות אותה? האם כדאי לגעת בכלל ברנו? הרבה שמעתי בעבר על רנו שזה רכב שרואה רק מוסך וסובל מתקלות חוזרות ונשנות אך האם המצב הוא גם כיום ככה ברכבים של רנו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין מהניסיון שלכם עם רכבי רנו. וגם אשמח את דעתכם על הרכב הזה. תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בתקופה האחרונה אני חושב לקנות את האוטו הזה מיד שניה, ואני לא מצליח למצוא בשום פינה בפורום הסבר על השילוב הזה בין גיר רגיל למנוע הTSI. כל הדיונים היו על תיבת הDSG שכביכול בעייתית. האם יש בעיות אמינות עם הדגם הספציפי הזה ? האם יש בדיקות או שאלות שצריך לשאול לפני שקונים את המכונית הזו ? אשמח לחוות דעת על רמת הגימור הזו. חיפשתי המון ואני לא מוצא את תשובה מספקת, אם אכן יש אשמח להפניה לדיון רלוונטי ועמכם הסליחה. תודה
הודעה אחרונה מאת seat2005, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את רכבי לסוחר רכב בשם אורן ממן מחיפה. לצערי, בזמן הקניה לא עמדתי מספיק על שלי והנ"ל הצליח להוציא ממני במרמה כמה מאות שקלים. אפרט את דרך הפעולה שלו. בטלפון תדבר איתכם "אחותו" (שלא נראית ככה בכלל, אגב. היא בהירה ורוסיה והוא נראה שחום) ותאמר שהיא רוצה לקנות רכב לשימוש אישי. אם הרכב שלכם במצב טוב והוא מעוניין (ונניח הסכמתם על מחיר) הוא יחתים אתכם על זכרון דברים שהוא עצמו כנראה חיבר ושימו לב: כתוב שם שהאחריות על תשלום אגרת הקניה - היא על המוכר בלבד. סתם, שתדעו. אני לא שמתי לב. בזמן העברת הבעלות הוא יכסה את רישיון הסוחר שלו עם רישיון הרכב ככה שלא תשימו לב מה קורה בדיוק. הוא לא ישלם לכם לפני העברת הבעלות אלא יקח אתכם בחזרה לרכב וימשיך להתמקח.…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 705 צפיות
שלום הפיאסטה של אימי הוכרזה כטוטל לוסט לאחר תאונה לא גדולה ואנחנו מחפשים רכב אחר סופר מיני אוטומטית / רובוטית חסכוני ואמין בגלל נסיון מוצלח עם קנייה במודל יד 1 0' ק"מ אנחנו מחפשים אפשרות קנייה במתכונת הזו משהו יודע איפה אפשר למצוא פביה / פולו /איביזה כאלו פיאסטה נמכרת עם מנוע 1.6 האם היא בזבזנית יותר מה VAG יות? איך האמינות והנסיעה בפג'ו סיטרואן הרובוטיות (208 למשל)?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
שלום חברים. בצער רב אני מוכר מחר את ההונדה סיוויק שלי שנת 2008 הדגם המפואר עם 90 אלף ק"מ. המכירה היא לטובת מעבר לג'יפון עקב חוסר במקום בבגאז' וכן אופציה להכנס מדי פעם לשבילים. הדרישות שלי הם מעל לכל אמינות כמו ההונדה. אני לא עשיר להתחיל לבלות במוסכים. וכן בקרת שיוט זה ח בה מבחינתי. אני נוסע כ 30 אלף בשנה מבחינת תקציב אני על מקסימום 70 אלף. לא יותר מזה אלו הרכבים שחשבתי עליהם. אשמח לחוות דעתכם הונדה crv. כנראה רק בשנתון 07 בגלל התקציב. מצאתי אחד דגם מפואר יד ראשונה בשישים וחמש אלף ש"ח אבל עם 170אלף ק"מ. יש מה לפחד מק"מ גבוה כזה? אני גם אסע עליו כשלושים אלף בשנה זה לא מוגזם? עוד אופציה זה ראב 4 ארוך שנת 08/09 מצאתי כמה שמורים במח…
הודעה אחרונה מאת דניאלס, -
- 0 תגובות
- 443 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב אמין עד מחיר 20K שיתאים לנהגים צעירים. הרכב לא חייב להיות חסכוני בצריכת הדלק, אך חשוב מאוד שיהיה אמין ושלא יבקר במוסך באופן רציף. אשמח לקבל ממכם המלצות למגוון רכבים. הערה: נוסע בין 15-20 ק"מ ליום. תודה לעונים, ערן כחלון
הודעה אחרונה מאת ערן כחלון, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, זה פעם ראשונה שאני צריך לקנות רכב, בדרך כלל אני עם רכב מהעבודה אבל עכשיו המצב שונה. תמיד השתדלתי לקחת טויוטה קורולה, אני מוצא אותה הכי נחה בשבילי. טוב לשאלה. האם שווה לקנות טויוטה פריוס 2010? האם יש אלטרנטיבות יותר כדאיות ? אני שוקל גם אולי פשוט לחסוך בכסף ולקחת רכב קטן בסביבות שנת 2008-9, קיימת אפשרות כזו שאפשר לקבל רכב קטן ומפנק שחסכוני גם בדלק ? בקיצור אני מבולבל ולא יודע מה לקחת, בתוכנית הארוכה שלי היא לקחת רכב שיחזיק לי להמון זמן ואני כנראה אצתרך לבחור רכב שהוא דרך מימון כל שהוא כי תזרים גדול של כסף אין לי כרגע תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת shay_t, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 689 צפיות
היי הפוקוס שלנו קטנה וישנה.. רצינו לשדרג. א. חשבנו לעשות טרייד אין בחברות הליסינג השונות. תיאורטית בדקתי והם טוענים שהם עושים. ב. כמובן להוסיף עוד סכום - ואז לרכוש או פוקוס 2013 או אולי יונדאי 2013. האם יש דגמים ספציפיים שמתאימים ? האם יש משהו מחוץ לשוק הליסינג שכדאי לי להתאמץ ולמצוא, שיותר יתאים? תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב עבור נסיעות של כ- 100 ק"מ ביום בדרך בין עירונית, בעיקר במישור (עם עליה תלולה פה ושם). הרעיון של תיבת הילוכים רובוטית קוסמת בעיניי, ואני התרשמתי שאם משתמשים נכון- אפשר ליהנות מכל העולמות. בכל מקרה, התקציב שלי לא מאפשר לקנות רכב חדש. וכיוון שאני נוסע לא מעט, אני מעוניין ברכב קטן וכמה שיותר חסכוני. כך שמבחינתי נפח המנוע יכול להיות 1200 עד 1400 אבל חשוב לי שיהיה לרכב לפחות 100 כ"ס. בהתחלה מצא חן בעיניי שיש 6 הילוכים לטויוטה יאריס. ואז גיליתי את שבעת ההילוכים בפולו TSI. כך שניתן לגמוע מרחקים במהירויות גבוהות ועדיין באופן חסכוני. האם יש עוד רכבים / דגמים / תתי דגמים שיכולים להתאים לצרכים שלי?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 3 תגובות
- 678 צפיות
בן משפחה מעוניין לקנות רכב חדש הצעתי והסברתי לו את עניין ה0 ק״מ ואת טיב החיסכון שבזה ומכיוון שהוא גם הולך להחזיק את הרכב קרוב ל-5 שנים העניין מאוד משתלם עבורו אך רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להגיד אם יש איזו חברה מומלצת ? מבחינת מימון, גובה הריבית ומחיר כמובן.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 5 תגובות
- 520 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת popout, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב מיני/סופר מיני חדש - רכב ראשון שאני קונה לאחר מספר שנים של שימוש בליסינג מהעבודה. 95% מהנסיעות הן לעבודה וחזרה. כלומר אני לבד באוטו, בכבישים בין-עירוניים, כ-110 ק"מ ליום. פעם-פעמיים בשבוע עולה לחיפה, בשאר הזמן הנסיעה במישור. אני לא מתכוון לעלות עם הרכב לחרמון או לרדת לאילת, כך שהוא ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה (ללא ילדים). מכיוון שהקילומטראז' החודשי גבוה (כ-2500 ק"מ לחודש) חשובה לי צריכת דלק ובטיחות. עדיפות לידנית בגלל צריכת דלק - אלא אם כן יש אוטומטית במחיר שפוי שאני לא מכיר עם צריכת דלק טובה יותר. בהתחלה המליצו לי על החשודה המיידית - קיה פיקנטו. לאחר חיפוש בפורום גיליתי שהרבה אנשים מאוכזבים מצריכת הדלק האמיתית שלה, כך…
הודעה אחרונה מאת shod, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 479 צפיות
חברים שלום, יש לי אהבה וכמיהה די רצינית לבמוו ובמיוחד לסדרת הX שלהם. אשמח לעזרה מאנשים שמכירים את הרכבים האלה. אני מחפש לרכוש רכב משומש בתקציב של עד 90 אש״ח ודי פוזל לכיוון של הבמוו. כמובן שבתקציב הזעום שלי אפשר רק או איקס 3 2007 אולי 2008. או איקס 5 סביב ה2005-2006. בהנחה שאמצא משהו עם נסועה סבירה (סביב ה100 אלף קילומטרים) רציתי לשאול: 1. יש כמה מנועים (2, 2.5, 3, 4 וגם דיזל) - מי מהם אמין ומומלץ יותר? 2. מה מידת האמינות של רכבים אלה באופן כללי? 3. טיפולים ואחזקה - כל מוסך או שרק היבואן שולט בשוק החלפים? אשמח לקנה מידה של עלויות טיפול וכו. 4. צריכת דלק - על איזה קנה מידה מדובר? אשמח למידע, עצה וטיפים כדי לראות אם זה בכלל משהו שכדאי לשקול. …
הודעה אחרונה מאת giliav, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 753 צפיות
היי חברים, ההתלבטות שוב דופקת בדלת ואשמח לדעת מה האופציות כיום, בימים הקרובים אני אמור להחליט שוב על רכב חברה כנגד לרכב פרטי ורציתי לדעת מה הדבר הנכון להיום? אם אני מחפש מספרים יבשים, אז כן כנראה שרכב פרטי יצא זול יותר (ולא בהרבה), אבל כרגיל האופציה של לקחת איזה רכב שבא לי חדש קורצת בהחלט. אנסח את השאלה בצורה אחרת, נגיד ויש לי סביב ה3,600 שח לשלם על רכב פרטי, מה האופציות שעומדות לרשותי? האם עדיין אצטרך לשלם מקדמה כלשהי? איזה רכבים יכולים להיכנס בסכום הזה ? נקודות למחשבה, אני גורר אופנוע פעם / פעמיים בשבוע ואני מפונק, דהיינו רכבים כמו פיקנטו / I10 ולצורך העניין גם I25 ודומיו לא באים בחשבון. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, אני חדש בפורום, מעוניין לקבל ייעוץ ברכישת רכב. אני לא מבין גדול בתחום הרכב ולא מחפש הרפתקאות. מתנצל מראש על הבורות... העדיפות היא לרכב חדש. הסיבה לכך היא שברכב משומש אני לא יודע מה אני מקבל ועלול למצוא את עצמי במוסך בכל שעות הפנאי(כמו מה שקרה לי עם הרכב האחרון שקניתי משומש מחברת ליסינג). שלא נדבר על רכב משומש מפרטי שמזה אני נרתע(מתוך בורות כמובן). ברכב חדש אני מקבל אחריות לכמה שנים טובות ויכול להיות בראש שקט. אני מקווה שאוכל לעשות trade-in על הרכב הישן(פוקוס 2006) תמורת רכב חדש. האם יש דבר כזה?!? אני מחפש סופר מיני חדשה עד 90K. יש חיה כזו? אני יכול לחרוג בתקציב עד 100K. למה סופר מיני? בגלל תקציב ובגלל שמיני קטנה מדי בשבילי ולא מרגי…
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 885 צפיות
שלום, טויטה קורולה 99 הלכה TL מבקשים המלצה על רכב לנסיעות קצרות (גם בין עירוני) תקציב של כ 25K, בדרך כלל יפניות ובמיוחד טויוטה אהובות במשפחה.... תודה ושבת שלום
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 702 צפיות
שלום, אני מעוניינת לרכוש רכב חסכוני בדלק המיועד לנסיעות עירוניות ולנסיעות בינעירוניות (פעמיים בחודש). הבנתי שחסכוני וחזק אלה תכונות שלא הולכות כ"כ ביחד אבל אשמח לשמוע על רכבים חסכוניים שנחשבים יחסית חזקים ובטוחים לנסיעה. ממה שהבנתי כדאי לי ללכת על קיה פיקנטו שגם עומדת בתקציב שלי (40-50), גם יחסית חסכונית וגם עם ביצועים סבירים בבינעירוני. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לרכבים נוספים/אחרים. תודה רבה!
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 621 צפיות
שלום לא מזמן ביקשתי ייעוץ לגבי רכישת רכב חדש עד 55 והתלבטתי בעיקר על הקיה פיקנטו. אך דברים השתנו והתקציב הסופי בהחלט שלי ירד לעד 40K לרכב אוטומטי. לא מעוניין בסוזוקי אלטו. מחפש רכב אמין ועמיד בעיקר, שיהיה בו תחושה של רכב ולא של 2 שקל, כעיקרון הרכב לי ולארוסתי אך בעיקר לה, מאוד חשוב עניין הדלק אך קשה לי להאמין שבסכום הזה אני אמצא משהו חסכוני בטירוף.. רכב משמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות ועירוניות, ונסיעות ארוכות לעתים.. חשוב לי האמינות, אחזקה, טיפולים, דלק הכל בקיצור חח כמו כן לא משפחתי, אלא הצא'בק, סופר מיני. חשבתי בכיוון של הרכבים הבאים: מאזדה 3 - 5 דלתות, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, יונדאי I30, סובארו B3(עדיפות אחרונה בהחלט). כל הרכבים בשנתונ…
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
כן היא סבתא אבל הביקורות עליה טובות באינטרנט. 160 אלף קילומטראז', יד שנייהנ נשמעת חסכונית מאוד. השאלה הקריטית היא - האם היא תחזיק לי נסיעות ארוכות להרבה זמן לדעתכם? או שזה עניין של זמן בגלל הגיל שלה עד שהיא תמות.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
חסכוני עד 40K
מאת Alonyam-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום מחפש רכב עד 40K אופצייה למתוח תקציב עד 50. הדרישות הן חסכוני בדלק ומושבים נוחים. לא אצפה מהרכב שיגהץ כל מהמורה אבל נוחות המושבים חשובה מאוד ובעיקר תמיכה לגב התחתון. כל השאר - תא מטען, יצרן, עיצוב, גודל - לא מעניין בכלל. מה דעתכם על פיגו 206 רובוטית? נהגתי בכזו בשנתון 2010 לאילת ובחזרה. הצריכה הייתה מצויינת (15.5 קמ"ל), כנל נוחות הנסיעה, אך הגיר הרובוטי התנהג קצת מוזר לפעמים.
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
מיני קופר one 1 2
מאת raz879- 15 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם נתקלתי במודעת מכירה של הרכב מיני קופר one שנה 2012 ידנית דגם salt יד 1 40000 ק"מ במחיר של 68000 ש"ח רציתי לדעת קודם כל האם המחיר מתאים לכל הנתונים שהבאתי פה או שזה זול מידי ואני צריך לחשוב פעמיים, ודבר שני אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם הזה כמו צריכת דלק , אופי הטיפולים , מחלות ידועות של הרכב ועוד כל מיני דברים שתוכלו להרחיב עליהם תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מחפש מיני/סופר-מיני אוטומטית בתקציב 30,000 ש״ח עם גמישות. פיאסטה ממודל 2009-2010 תכנס הקציב. הרכב ישמש אותי לנסיעות עירוניות ומידי פעם לבין עירוני.(יש עוד שני רכבים בבית אז לרוב נסיעה בינעירונית תקרה איתם). מתלבט בין הניסאן מיקרה והפיאט פונטו איבו ועכשיו נוספה פורד פיאסטה. חשוב שהרכב יהיה אמין, זול לטיפולים ותיקונים וחסכוני בדלק. יודע שיש רכבים כמו אלטו וגטס, אבל נוחות ובטיחות מעט מעל המינימל זה תנאי די הכרחי. בקיצוא האם פיאסטה תתאים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
שלום מעוניין לרכוש את הרכב הנל, ברכב הוחלף מנוע לא מזמן דגם המנוע המקורי ברישיון הוא aum , והדגם של המנוע החדש בשטר המכר הוא Awt והרכב צריך לעבור טסט, מה קורה בנוגע לאישור של המנוע החדש ברישיון? האם יש שוני בין הדגמים? יש בעייתיות של אישור? יש לציין ששני המנועים הנל מאותו הנפח , תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת elisb, -
אני מתכוון למכור את הרכב שלי בקרוב ורציתי לדעת, בעת המכירה על מי לשלם את העברת הבעלות על הרכב? מוכר/קונה/ חצי-חצי?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 551 צפיות
התקציב הוא עד 12k גג רק על הרכב עצמו אוטומט השימוש יהיה בערך 40 קילומטר נסיעה יומיומי הרכב משמש נהג יחיד ולרוב אסע בו לבד או עם עוד נוסע אחד רכב ראשון לצעיר אחרי מחקר קטן פה בפורום צמצמתי את האופציות לככה: פונטו ספייס 2004-2006 אוטומט דינמיק או elx פיג׳ו 206 מאותם שנים שההתלבטות היא מבחינת אמינות, חיסכון ועלות אחזקה שוטפת הייתי שמח לשמוע דבר ראשון אם הבחירה היא נכונה לשימוש שלי,מה כדאי לחפש, למה רכב אחד עדיף על פני השני, ממה להיזהר בחיפוש אחר הדגמים האלה, ומה לבדוק טוב טוב לפני שקונים תודה
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
בוקר טוב רציתי לברר בין שניי הגימורים של הסיוויק בשנתונים 01-04 . ראיתי שיש ES ו-LS , ההבדלים היחידים שמצאתי שחלק מה-ES מגיעים עם חלון בגג ועם משענת יד לנוסע . יש עוד משהו ? תודה
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 678 צפיות
היי אחרי 5 שנים שהיתה אצלי, האלטו שלי טוטלוס כרגע אני מחפש רכף יד שניה דרישה העיקרית - שיהי חסכוני(ולכן אני רוצה ידני). אני נוסעה כל יום 100-130 ק"מ. רוב הנסיעות -כביש מהיר (וכן, אלטו שרדה את זה ). הנה רשימת רכבים שעלו לי בראש: קיה ריו סוזוקי סוויפט טויוטה יאריס הונדה ג'ז איביזה ופביה לא הכי חסכוניות... היתה לי נסיעת מבחן בסוויפט ובריו. אהבתי את שתיהן. מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה
הודעה אחרונה מאת חן גרימברג, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב עד 18k אני מחפש אאודי בין השנים 2000-2002 אני רוצה לדעת אם ישנה לי אם זה יהיה הA6 או הA4, מבחינת דלק, אחזקה, ומבחינת הנסיעה מה ישתלם יותר מבחינת המנוע. הA4 בשנת 2002 שינה תצורה עכשיו השאלה שלי מה השתנה במכניקה של האוטו והאם עדיף בהרבה על השנתון אחד פחות בקיצור אני צריך השוואה של מה עדיף מבחינת מנוע, צריכת דלק, דגם והמודל, ועל מה כדאי ללכת, חלק אומרים שהמנוע 2.0 צורך יותר מידי, וה1.8 קטן מידי.. אז אני צריך קצת סדר בדברים תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 793 צפיות
אהלן, יש לי הצעה לשברולט ספארק, שנת 2013, יד ראשונה מליסינג, 38,000 ק"מ. הרכב מדגם LT, מנוע 1,200 סמ"ק, גיר ידני. הרכב מגיע עם אחריות יצרן עד ל- 10/16, ועוד שנתיים אחריות מAvis. המחיר - 39,000 ש"ח המחירון - 44,500 ש"ח... המשוקלל לפי יד2 42,000ש"ח. - עד כמה העסקה משתלמת? - האם הרכב מוצלח? חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני (אני סטודנט). תודה
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)