Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי רכבים שילמתי ישר.

כשמכרתי את הרכב האחרון לחייל, אחרי שהוא שילם בדואר בעצמו את ההעברה הוצאתי 100 שקל מהסכום שהביא לי ונתתי לו כדי שירגיש טוב. הוא היה מבסוט עד הגג.

לדעתי הקונה צריך לשלם, ואם בא לך לעשות עסקים ברוח טובה בתור מוכר- זרוק עוד 100 שקל והכל טוב.

שלומי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אף פעם אפילו לא העלתי על דעתי לבקש מהמוכר לשלם את העברת הבעלות.

אני השתתפתי במחיר של הבדיקה, לתת הרגשה טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשקניתי אני שילמתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני נגנב מאנשים שמתחילים לריב ליד הדלפק של הדואר מי משלם, ויצא לי לראות לא פעם את החוויה המצחיקה הזו, ולכן אני משלם תמיד - גם בקניה וגם במכירה.

ב 90% מהמקרים הצד השני שרואה שאני משלם מציע להשתתף בחצי מהעלות, ואני תמיד מסכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך שמסכימים בהסכם הרכישה או חצי-חצי או הקונה. רוב הרכישות שלי או של חברים שעזרתי להם נעשו חצי-חצי, יצא לי גם זה וגם זה. העיקר לסכם מראש ולא להגיע לדואר ואז לעבור את מה שdiscotd5 תיאר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
יש מנהג שהקונה משלם. מעבר לכך- בפורמטים המוכנים הנפוצים באינטרנט של חוזה למכירת רכב, כתובה התייחסות לכך שהקונה יישא בעלות העברת הבעלות. כמובן שזה ניתן לשינוי אבל עצם המצאות הסעיף בחוזים הנפוצים מעידה על הנוהג הכללי.

יש חוזה לקניית/מכירת רכב??

פורסם
יש חוזה לקניית/מכירת רכב??

אם אתה מכין או משתמש בפורמט כזה מוכן כשאתה קונה/מוכר אז כן, יש.

פורסם

ד"א, בחוזה מכירה הסטנדרטי שתמצא בכול מיני אתרים הסעיף הזה פתוח לפי מה שיקבע בעת המכירה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני נגנב מאנשים שמתחילים לריב ליד הדלפק של הדואר מי משלם, ויצא לי לראות לא פעם את החוויה המצחיקה הזו, ולכן אני משלם תמיד - גם בקניה וגם במכירה.

ב 90% מהמקרים הצד השני שרואה שאני משלם מציע להשתתף בחצי מהעלות, ואני תמיד מסכים.

כשהעברנו בעלות ושילמתי (בתור הקונה) הפקידה בדואר אמרה לנו שסוף סוף יש מישהו שלא מתחיל לריב ליד הדלפק מי משלם על העברת הבעלות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כל עניין המכירה זה מו"מ אחד גדול, אם הקונה מבלבל את המוח על כל פיפס קטן פה-100-שקל-שם-200-שקל אז למה שיוותר על ה220 בדואר?

יצא לי כבר לשמוע הכל, גם קונה אחד שסיפר לי שלפי החוק (!!) המוכר צריך לשלם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מבינה את זה, עושים עיסקה של אלפי וגם עשרות אלפי שקלים אבל 219 ש"ח זאת סיבה לריבים בדואר?

מסכמים הכל מראש ונמנעים מאי נעימות.

• תוכן חדש...