Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הפיאסטה של אימי הוכרזה כטוטל לוסט לאחר תאונה לא גדולה ואנחנו מחפשים רכב אחר

סופר מיני אוטומטית / רובוטית

חסכוני ואמין

בגלל נסיון מוצלח עם קנייה במודל יד 1 0' ק"מ אנחנו מחפשים אפשרות קנייה במתכונת הזו

משהו יודע איפה אפשר למצוא

פביה / פולו /איביזה כאלו

פיאסטה נמכרת עם מנוע 1.6 האם היא בזבזנית יותר מה VAG יות?

איך האמינות והנסיעה בפג'ו סיטרואן הרובוטיות (208 למשל)?

פורסם

מה התקציב שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באזור ה90 אלף יש רנו קליאו, יונדאיi20 וקיה ריו, הייתי מתמקד עליהם, כאדר הקליאו תהיה הכי זריזה אבל הריו מרווחת יותר מאחור, אם כי היא נוקשה בנסיעה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ריו ו-i20 מרווחת הרבה יותר, קליאו תהיה חסכונית יותר אבל נוחות הנסיעה שלה גרועה.

גרועה או פחות טובה? בכול זאת רנו... אני יודע שאומרים שהמתלים קשים אבל האם עד כדי כך שניתן להגדיר את נוחות הסיעה כגרועה?

פורסם

רק אתה יכול להחליט בשבילך אם הרכב נוח, אני גם שמעתי ביקורות, אבל לי היה נוח.

• תוכן חדש...