Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חדש בפורום, מעוניין לקבל ייעוץ ברכישת רכב.

אני לא מבין גדול בתחום הרכב ולא מחפש הרפתקאות. מתנצל מראש על הבורות...

העדיפות היא לרכב חדש. הסיבה לכך היא שברכב משומש אני לא יודע מה אני מקבל ועלול

למצוא את עצמי במוסך בכל שעות הפנאי(כמו מה שקרה לי עם הרכב האחרון שקניתי משומש מחברת ליסינג).

שלא נדבר על רכב משומש מפרטי שמזה אני נרתע(מתוך בורות כמובן).

ברכב חדש אני מקבל אחריות לכמה שנים טובות ויכול להיות בראש שקט.

אני מקווה שאוכל לעשות trade-in על הרכב הישן(פוקוס 2006) תמורת רכב חדש. האם יש דבר כזה?!?

אני מחפש סופר מיני חדשה עד 90K. יש חיה כזו?

אני יכול לחרוג בתקציב עד 100K.

למה סופר מיני? בגלל תקציב ובגלל שמיני קטנה מדי בשבילי ולא מרגישה נוח.

אני צריך מקום לעוד נוסעים מאחורה(ילדים לעתיד...)

העדיפויות הן(לפי סדר חשיבות):

1. אמינות

2. נוחות(מושבים + סינון רעידות ורעשים)!

3. ביצועים טובים יחסית בעליות. אני גר באזור הררי.

4. חסכון בדלק(לא גורם משמעותי)

וכמובן שתהיה בטיחותית...ופופולרית עם מוניטין...

אני נוסע רוב הזמן בתוך העיר מהבית לעבודה וחזרה(20 - 25 דקות כל כיוון). אבל חשוב שגם מחוץ לעיר

הנסיעה תהיה נוחה יחסית.

יכול להיות שאני אקח בחשבון לקנות משומשת משנתון 2013, 2014. תלוי בהמלצות שלכם.

תודה לעוזרים!

פורסם
ב 94.000 ש"ח יש לך את הפאביה רמת גימור אקטיב , אצלי כבר חודש.

מה לגבי אמינות ואחריות? ואיך אתה מגדיר את רמת השירות?

פורסם

יש הרבה סיפורים על צ'מפיון, אני כבר 20 שנה עם רכבים שלהם ואין לי תלונות.

לכן המשכתי עם הפאביה הנוכחית, המנועים והגיר בשנתיים האחרונות שונו ושופרו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571024-New-Fabia-1-2-TSI-Active-%D7%9B-quot-%D7%A1-110-DSG7-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם (נערך)

התקציב שלך פונה לטובות והמאובזרות שבקטגוריה (לא כולן, אך חלק נכבד מהן).

אלו שהייתי בוחן במקומך:

קליאו 1.2 טורבו

פאביה (מזהירים מהשילוב של הגיר והמנוע, אז כדאי שתקרא קצת לפני שתקבל החלטה)

פיג'ו 208 (אני אישית לא אהבתי אותה בגיר האוטומטי, הרגיש לי קצת עצל)

אם המאזדה 2 שהבחור שמעלי דיבר עליה היא מהדגם החדש, בוודאי ובוודאי ששווה לבדוק

www.motori.co.il

זה אתר שמציג עסקאות של רכב חדש 0 ק"מ מליסינג (קונים רכב חדש לחלוטין במחיר מאוד מוזל, הקאצ' הוא שאתה רשום כיד שנייה. אך אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב יותר מ3 שנים אז זה משתלם לחלוטין)

עריכה:

ראיתי שיש גם את היונדאי i20 במסגרת התקציב. לגמרי שווה בדיקה.

אז מה נשאר לך לעשות?

לקחת יום סידורים ולעשות סבב סוכנויות ולראות את הדגמים בעיניים. לאחר מכן, לקבוע נסיעות מבחן לאלו שנראו לך מעניינים. מאמין שאחרי נסיעת מבחן הכל כבר יהיה ברור

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אם אני לא טועה מאזדה 2 התחילה להימכר באזור 90k ליסינג 0 ק"מ

יכול להיות אחלה קנייה לפרמטרים שביקשת

אתה מדבר על ה-2 החדשה?

פורסם

ציטוט מתוך אתר וואלה.

יוני: 25,470 מכוניות חדשות על הכביש

סקודה מתחזקת ב-14% ל-8,806 מסירות - והיא עדיין המותג האירופי המוביל במחוזותינו. סוזוקי צומחת ב-4% ל-7,805 מכוניות חדשות בחצי שנה, וגם ניסאן רושמת עלייה נאה של 10% ל-6,215 מסירות. קפיצה מטאורית נרשמת במותג סיאט, שם הספרדים מטפסים ב-60% ל-5,179 מכוניות חדשות. רנו מדורגת אחריה עם 4,597 מסירות (ללא שינוי), וסובארו עם זינוק דרמטי של 84% ל-4,315

מסירות.

http://cars.walla.co.il/item/2869200

פורסם

זה אתר שמציג עסקאות של רכב חדש 0 ק"מ מליסינג (קונים רכב חדש לחלוטין במחיר מאוד מוזל, הקאצ' הוא שאתה רשום כיד שנייה. אך אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב יותר מ3 שנים אז זה משתלם לחלוטין)

מתוך סקרנות, מה הסיבה שזה לא משנה אם מחזיקים ברכב מעל 3 שנים?

פורסם
מתוך סקרנות, מה הסיבה שזה לא משנה אם מחזיקים ברכב מעל 3 שנים?

כי אתה נרשם כליסינג ואם אתה מוכר אחרי 3 שנים יהיה לך תחרות קשה מאוד עם חברות הליסינג או במילים אחרות ירידת ערך גדולה כשתרצה למכור עוד 3 שנים

אם תמכור עוד יותר מ3 שנים זה לא ישנה כל כך

פורסם

מוסיף לידידי נמרוד (שכתב משהו מאוד נכון) את עניין האחוזים.

הרכב יהיה רשום כיד ראשונה ליסינג, ויד שנייה פרטית (אתה). כלומר תהיה לו ירידה של 15% במחירון.(אני ממש לא בטוח שזה 15%. ראיתי פעם שזה 20%, אך גם ראיתי שזה 15% ואפילו 12% בחלק מהמקומות. אני אזרום על ה15% בשביל ההחמרה, אך אני כנראה טועה במספר ואשאיר למישהו לתקן אותי)

בוא ונעשה את החישוב על הקליאו, בשביל הדוגמא:

מחיר כחדשה: 107K.

מחיר כחדשה מליסינג: 91.5K.

חיסכון:15.5K

חיסכון באחוזים: 14.5% בערך

אז בעצם ככל שאתה מחזיק את הרכב יותר שנים, כך הירידת ערך הטבעית עושה את שלה וה15% יהיו מחלק קטן יותר. מה שיהפוך את החיסכון הראשוני שלך למשמעותי יותר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אמרתם פה משהו מעניין.

זה התחיל עם guy_25 שפרסם את האתר

שמציג עסקאות של רכב חדש 0 ק"מ מליסינג. ראיתי ברשת הרבה אנשים ש-"קוטלים"

את השיטה הזאת בגלל העובדה שאני לכאורה מקבל את זה כיד שנייה וגורם לירידת ערך.

אבל אני אישית לא מחליף מכוניות כל שני וחמישי ומתכוון להישאר איתה יותר מ-3 שנים(מדובר במכונית חדשה) ולנצל לפחות את שנות האחריות שאני מקבל. שלא נדבר על זה שאני לא עושה הרבה קילומטראז' כך שזה יתרון משמעותי.

השאלה היא אם אני מקבל אחריות כמו שאני קונה ישירות מהיבואן במחיר מלא? והאם ניתן לעשות טרייד אין על אוטו ישן בעסקאות כאלה?

פורסם

האחריות שאתה מקבל היא מהחברה שמייבאת את הרכב ישירות ממנה, יש חברות שמפרסמות שבתוך תקופה מסוימת הם עושות טרייד אין או קונות ממך את הרכב.

תחפש בפרסומים באינטרנט.

• תוכן חדש...